Aurora, IVO Residences

Verfijnde luxe woningen aan het water

Aurora ,  IVO  Residences,  met uizonderlijke hotelservice

Synchro Yards Porto Montenegro

Gelegen in een rijk waar luxe en sereniteit samenkomen, ontpopt IVO Residences zich als een baken van ongeëvenaard wonen. Met 25 zorgvuldig ontworpen appartementen, variërend van strakke studio's tot uitgestrekte vier slaapkamer appartementen (53m2 - 690m2), is elke ruimte een ode aan verfijnde elegantie. De brede terrassen bieden een ongeëvenaard uitzicht over Boka Bay, Synchro Plaza Museum Court en de prachtige marina van Porto Montenegro en vormen zo een panorama van ongekende schoonheid,

Binnen ademen de residenties een harmonieuze mix van esthetiek en functionaliteit, met een samensmelting van strakke lijnen en sensuele rondingen. Dit eerbetoon aan het industriële erfgoed wordt verrijkt met gedetailleerd vakmanschap, waardoor tijdloze en avant-garde ruimtes ontstaan die de seizoenen en trends overstijgen.

IVO bevindt zich in het hart van de bruisende kunstscene en het sociale leven van Porto Montenegro, maar creëert toch zijn eigen exclusieve niche. Het belooft elk moment bruisend van revitalisatie, verfijning en een rijkelijke dosis subliem.

Rare Finds is een kunstzinnig samengestelde verzameling hotels, elk doordrenkt met een duidelijke individualiteit en verenigd in een diepgeworteld gevoel van plaats. Dit verfijnde portfolio is gemaakt door Kerzner International, bekend van One & Only, Atlantis en SIRO, en wordt gekoesterd door mensen met een veeleisende smaak voor het allerbeste op het gebied van gastvrijheid. Voor de huiseigenaren van IVO Residences garandeert Rare Finds een levendige levensstijl en naadloos eigendom, waarbij vakkundig een kenmerkende stijl wordt gecombineerd met hun scala aan onberispelijke diensten en voorzieningen.

Bij IVO Residences draagt Rare Finds zijn eigen persoonlijkheid en positieve energie bij aan een bestemming die al doordrenkt is van allure. Elke ruimte binnen het hotel en de beheerde woningen nodigt uit om samen te komen en te ontspannen, en biedt een gezellige charme die het warme mediterrane erfgoed van de locatie weerspiegelt.

IVO Residences biedt een ontwerp dat jeugdige energie en een passie voor ontdekking weerspiegelt.

25 woningen beheerd door IVO, een Rare Finds-hotel

 • Met open ontwerp met uitzicht op de baai, het plein of de jachthaven
 • Een relaxed neutraal palet met warme tinten en verfijnde nautische randen
 • Hotelconciërgediensten, gastvrijheid en entertainment op de kamer
 • Privé strandclub en lidmaatschap van de sportschool van het hotel
 • Alleen voor bewoners zwembad en zonnedek
 • Penthouses (2) met privézwembaden en zonneterrassen
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan het IVO-verhuurprogramma (bij opening van het IVO Hotel)
 • Beveiligde ondergrondse parkeergarage
 • In residences SPA behandelingen
 • Residences Manager
 • Professional Residences Management Services

Penthouse 3 slaapkamers, 3,5 badkamers (690,6m2) en privé zwembad op het dakterras €15.190.000

Appartement 3 slaapkamers vanaf €4.280.000

Appartement 2 slaapkamers vanaf €2.290.000

Appartement 1 slaapkamer vanaf €1.000.000

Studio: gereserveerd

Registreer nu uw interesse voor Aurora IVO Residences Synchro Yards Porto Montenegro