Antigua & Barbuda Burgerschap via Investering

Wereldwijde Mobiliteit Binnen Handbereik

Overzicht van het Programma: Burgerschap van Antigua en Barbuda 

Het Burgerschap door Investeringsprogramma van Antigua en Barbuda is een gerespecteerde mogelijkheid waarmee individuen en families wereldwijd burgerschap kunnen verkrijgen door investering. Dit programma is ontworpen om een efficiënt en direct pad naar burgerschap te bieden, aantrekkelijk voor investeerders die op zoek zijn naar wereldwijde mobiliteit en financiële diversificatie. Kenmerkend aan dit programma is de snelle verwerkingstijd en de mogelijkheid om familieleden op te nemen in de aanvraag. Investeerders kunnen kiezen uit verschillende investeringsopties, waaronder vastgoed, bijdragen aan het Nationaal Ontwikkelingsfonds of zakelijke investeringen. Het programma biedt niet alleen het voordeel van visumvrij reizen naar talrijke landen, maar zorgt ook voor een politiek stabiele en economisch veerkrachtige omgeving. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die hun wereldwijde voetafdruk willen uitbreiden.

Eligibiliteitscriteria voor het Burgerschap van Antigua & Barbuda

Antigua & Barbuda: Kwalificeren voor Burgerschap via Investeringen 

Het begin van de reis naar het burgerschap van Antigua & Barbuda via investeringen begint met het begrijpen van de eligibiliteitscriteria. Als potentiële aanvrager moet je minstens 18 jaar oud zijn. Het programma biedt diverse investeringspaden, waaronder bijdragen aan het National Development Fund, deelname aan vastgoedprojecten of investeringen in goedgekeurde bedrijven, elk met specifieke financiële verplichtingen.

Een belangrijk onderdeel van het proces omvat een uitgebreide achtergrondcontrole. Deze essentiële stap zorgt ervoor dat je een onberispelijk karakter en juridische status hebt, een hoeksteen om het vertrouwen van Antigua & Barbuda te winnen. Je algehele gezondheid speelt ook een rol, aangezien een goede gezondheid een vereiste is. Aanvragers moeten ingevulde overheidsaanvraagformulieren indienen, samen met ondersteunende documenten die zijn gebaseerd op de gegevens van zowel de Hoofdaanvrager als zijn of haar afhankelijken. Neem contact op met Belalgarve Consultants voor een gepersonaliseerde lijst van vereiste documenten.

Grijp de kans om je familie op te nemen in dit nieuwe hoofdstuk, aangezien het programma familieleden onder specifieke richtlijnen onderbrengt. In aanmerking komende familieleden zijn:

 • Echtgenoot
 • Kinderen onder de 18 jaar
 • Kinderen tussen de leeftijd van 18 - 30 jaar die financieel afhankelijk zijn van de Hoofdaanvrager
 • Ouders en grootouders van de Hoofdaanvrager of zijn of haar echtgenoot die ouder zijn dan 55 jaar en die bij de Hoofdaanvrager financieel afhankelijk zijn
 • Ongehuwde broers of zussen van de Hoofdaanvrager of zijn of haar echtgenoot

Het Burgerschap via Investeringen programma van Antigua & Barbuda gaat niet alleen over investeringen; het gaat over het openen van deuren naar een wereld vol mogelijkheden. Het is een pad naar mondiale vrijheid, dat jou en je dierbaren de kans biedt om deel uit te maken van een levendige gemeenschap en te genieten van de voordelen van een nieuw burgerschap. Succesvolle aanvragers ontvangen hun nieuwe paspoort binnen 4 tot 6 maanden en moeten minstens 5 dagen het eiland bezoeken binnen de eerste 5 jaar van hun burgerschap.

Onbevoegdheid 

Een persoon die tot een van de volgende categorieën behoort, wordt als ongeschikt beschouwd voor het burgerschap van Antigua & Barbuda:

 • Heeft onjuiste informatie verstrekt op zijn of haar aanvraag.
 • Verkeert in slechte gezondheid, wat betekent dat hij of zij besmettelijke ziekten heeft of ernstige gezondheidsproblemen heeft.
 • Is veroordeeld voor een strafbaar feit waarop een maximale gevangenisstraf van meer dan 6 maanden staat of is onderwerp van een strafrechtelijk onderzoek.
 • Vormt een potentieel risico voor de nationale veiligheid van Antigua en Barbuda of kan het land in een geschil brengen.
 • Heeft een visum geweigerd gekregen voor een land waarmee Antigua en Barbuda visumvrij reizen heeft en heeft vervolgens geen visum verkregen voor het land dat de weigering heeft uitgevaardigd.

Investeringsmogelijkheden voor het burgerschap van Antigua & Barbuda

Kies de beste route naar uw Antigua & Barbuda staatsburgerschap 

Het Antigua & Barbuda Burgerschapsprogramma biedt verschillende investeringsopties voor kandidaten die burgerschap via investering zoeken. Elke optie gaat gepaard met specifieke financiële vereisten, waardoor u de route kunt kiezen die het beste aansluit bij uw doelen en financiële mogelijkheden.

Bijdrage aan het National Development Fund

Een van de meest eenvoudige opties is een bijdrage leveren aan het National Development Fund. Dit fonds wordt gebruikt voor het financieren van ontwikkelingsprojecten in Antigua en Barbuda, waaronder infrastructuur, onderwijs en gezondheidszorg. De financiële vereisten variëren afhankelijk van het aantal gezinsleden dat bij de aanvraag is inbegrepen:

 • USD 100.000 - Alleenstaande aanvrager of een gezin van 4 of minder personen.
 • USD 125.000 - Gezin van 5 of meer personen

Investering in Vastgoed

Een andere populaire optie is investeren in door de overheid goedgekeurd onroerend goed in Antigua en Barbuda. Dit kan het kopen van residentieel vastgoed omvatten of deelnemen aan goedgekeurde vastgoedprojecten. De regering van Antigua en Barbuda bepaalt welke vastgoedprojecten voldoen aan de vastgestelde criteria om als goedgekeurde projecten te worden aangemerkt en daardoor in aanmerking komen voor het Burgerschapsprogramma via investering. De investeringsvereisten variëren op basis van de waarde van het onroerend goed of project:

 • USD 200.000 voor fractioneel eigendom van onroerend goed, dat minimaal 5 jaar moet worden aangehouden.
 • USD 400.000 voor volledig eigendom van onroerend goed, dat minimaal 5 jaar moet worden aangehouden.

Bovenstaande bedragen gelden ongeacht het aantal afhankelijke personen dat bij de aanvraag is opgenomen.

Investering in een Bedrijf

Als u een ondernemer bent, kunt u ervoor kiezen om te investeren in door de overheid goedgekeurde bedrijven in Antigua en Barbuda. Dit houdt in dat u betrokken bent bij het oprichten of deelnemen aan bedrijven die bijdragen aan de economische groei van het land. De financiële en werkgelegenheidseisen kunnen variëren, afhankelijk van het type bedrijf:

 • USD 1.500.000 - Investering door één persoon in een goedgekeurd bedrijf.
 • USD 5.000.000 - Twee of meer personen die gezamenlijk investeren, met een enkele investeerder die minimaal USD 400.000 moet bijdragen.

Investering in het University of West Indies (UWI) fonds

Deze optie stelt het gezin van de cliënt in staat om te investeren in het University of the West Indies Fund om burgerschap voor het hele gezin te verkrijgen. Het fonds staat alleen open voor gezinnen met een minimumaantal van zes personen - als er minder dan zes personen in het gezin zijn, moet de cliënt een van de andere drie investeringsopties kiezen. Deze optie geeft ook recht op een eenjarige studiebeurs aan de University of the West Indies voor één gezinslid.

 • USD 150.000 - Gezin van 6 personen en USD 15.000 voor elke extra afhankelijke persoon.

Ongeacht de gekozen optie moeten alle aanvragers voldoen aan de toelatingscriteria en een grondige achtergrondcontrole ondergaan. Belalgarve Consultants staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de beste investeringsoptie die aansluit bij uw individuele doelen en financiële middelen. Wij zijn toegewijd om u bij elke stap van het proces te helpen, zodat uw reis naar het burgerschap van Antigua & Barbuda succesvol verloopt.

Ontgrendel de Voordelen van het Burgerschap van Antigua & Barbuda

Ervaar een Wereld vol Kansen en Vrijheid 

Het verkrijgen van het burgerschap in Antigua & Barbuda via het Burgerschap door Investeringen programma opent de deur naar tal van voordelen en mogelijkheden. Als nieuwe burger zult u genieten van de voordelen van wereldwijde mobiliteit, verbeterde levensstijlopties en toegang tot een levendige gemeenschap. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die op u wachten:

 1. Visumvrij Reizen: Burgers van Antigua & Barbuda kunnen naar meer dan 150 landen en gebieden reizen zonder visum. Verken de wereld met gemak en comfort.

 2. Dubbele Nationaliteit: U kunt uw huidige nationaliteit behouden terwijl u het burgerschap van Antigua & Barbuda hebt, wat u in staat stelt te genieten van de privileges van meerdere nationaliteiten.

 3. Strategische Locatie: De strategische ligging van Antigua & Barbuda in het Caribisch gebied biedt gemakkelijke toegang tot Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zaken en reizen.

 4. Belastingvoordelen: Antigua & Barbuda legt geen inkomsten-, vermogenswinst-, erf- of vermogensbelasting op. Profiteer van een fiscaal gunstige omgeving.

 5. Kwaliteit van Leven: Laat uzelf onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van het Caribisch gebied, met ongerepte stranden, weelderige landschappen en een warm tropisch klimaat. Geniet van een ontspannen en plezierige levensstijl.

 6. Investeringsmogelijkheden: Investeer in verschillende sectoren, waaronder onroerend goed, toerisme en landbouw, met het potentieel voor aantrekkelijke rendementen.

 7. Onderwijs en Gezondheidszorg: Toegang tot hoogwaardig onderwijs en gezondheidszorgvoorzieningen voor u en uw gezin.

 8. Sterk Paspoort: Houd een van de meest gerespecteerde paspoorten in het Caribisch gebied, wat u en uw gezin veiligheid en gemoedsrust biedt.

 9. Gemeenschap en Cultuur: Word deel van een diverse en gastvrije gemeenschap met een rijke culturele erfgoed.

 10. Gezinsinclusie: Het programma staat toe dat in aanmerking komende gezinsleden worden opgenomen, zodat uw dierbaren ook kunnen profiteren van deze spannende reis.

Bij Belalgarve Consultants zijn we toegewijd om u te helpen deze opmerkelijke voordelen te benutten en u te begeleiden naar een succesvolle burgerschapreis. Verken de mogelijkheden en omarm een rooskleurige toekomst met het burgerschap van Antigua & Barbuda.

Het Aanvraagproces Gemakkelijk Doorlopen

Uw Reis naar Burgerschap in Antigua & Barbuda Begint Hier 

De weg naar burgerschap in Antigua & Barbuda door middel van investeringen is een goed gestructureerd en efficiënt proces. Bij Belalgarve Consultants zijn we toegewijd om u door elke stap te begeleiden, zodat uw reis soepel en succesvol verloopt. Hier is een overzicht van het aanvraagproces:

 1. Consultatie: Uw reis begint met een uitgebreide consultatie met onze experts. We nemen de tijd om uw doelen, behoeften en voorkeuren te begrijpen.

 2. Programma Selectie: Op basis van uw consultatie raden we het meest geschikte programma voor u aan, of het nu een bijdrage aan het Nationaal Ontwikkelingsfonds, investeringen in onroerend goed, zakelijke investeringen of het fonds van de Universiteit van West-Indië is.

 3. Documentverzameling: We helpen u bij het verzamelen en verifiëren van alle benodigde documenten om uw aanvraag te ondersteunen.

 4. Indiening van de Aanvraag: Ons team bereidt uw aanvraag zorgvuldig voor en beheert deze, waarbij we letten op nauwkeurigheid en volledigheid.

 5. Achtergrondcontrole: Er wordt een grondige achtergrondcontrole uitgevoerd om uw onberispelijke karakter en juridische status te waarborgen.

 6. Investering: U doet de vereiste investering volgens uw gekozen programma.

 7. Verwerking: De overheid beoordeelt uw aanvraag en de verwerkingstijden kunnen variëren afhankelijk van uw geselecteerde programma.

 8. Goedkeuring: Eenmaal goedgekeurd, wordt u burger van Antigua & Barbuda en ontvangt u uw nieuwe paspoort.

 9. Vestiging: Onze diensten gaan verder dan goedkeuring om u te helpen zich te vestigen in uw nieuwe leven, of het nu gaat om het vinden van een huis, het aansluiten bij lokale diensten of het begrijpen van de cultuur.

 10. Familie Inclusie: We helpen bij het opnemen van in aanmerking komende gezinsleden in uw aanvraag, zodat ook zij kunnen genieten van de voordelen van het burgerschap.

 11. Geniet van de Voordelen: Als burger van Antigua & Barbuda kunt u visumvrij reizen naar meer dan 150 landen, profiteren van een gunstig belastingklimaat en een hogere levenskwaliteit omarmen.

Belalgarve Consultants is uw vertrouwde partner gedurende deze reis en biedt begeleiding, expertise en ondersteuning bij elke stap. Uw pad naar burgerschap in Antigua & Barbuda begint bij ons, en we zijn toegewijd om het een naadloze en succesvolle ervaring te maken.

Juridische en Financiële Compliance

Zorgen voor een Legitieme en Transparante Weg naar Burgerschap

Het bewandelen van het pad naar het burgerschap van Antigua & Barbuda via investeringen vereist niet alleen financiële overwegingen, maar ook een standvastige toewijding aan juridische en wettelijke naleving. Bij Belalgarve Consultants erkennen we het uiterst belang van het naleven van de wetten en regelgeving van Antigua & Barbuda. In dit gedeelte zullen we de essentiële details met betrekking tot juridische en financiële naleving uiteenzetten, evenals inzichten bieden in de bijbehorende kosten en tarieven. Onze toewijding aan transparantie en legitimiteit garandeert dat uw reis naar het burgerschap zowel veilig als legaal is.

Juridische Nalevingsaspecten

Bij Belalgarve Consultants stellen we juridische en wettelijke naleving voorop gedurende het gehele proces van de aanvraag voor het burgerschap van Antigua & Barbuda. We zorgen ervoor dat alle aspecten van uw aanvraag in overeenstemming zijn met de wetten en regels van het land, waardoor een soepele en legitieme reis naar burgerschap wordt gegarandeerd. Ons team van juridische experts is toegewijd aan het navigeren door de complexiteiten van het proces en zorgt ervoor dat uw aanvraag volledig voldoet aan de eisen van de overheid. Wees gerust, uw investering en reis naar burgerschap zullen worden uitgevoerd met de hoogste transparantie en inachtneming van de wet.

Kosten en Tarieven

De kosten en tarieven die gepaard gaan met het verkrijgen van het burgerschap van Antigua & Barbuda via investeringen kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het gekozen programma en het aantal familieleden dat bij de aanvraag is inbegrepen. Het is essentieel om de volgende typische uitgaven te overwegen:

Investeringsbedrag

De belangrijkste kosten zijn de vereiste investeringen, die afhankelijk zijn van het gekozen programma. Dit kan een bijdrage aan het National Development Fund, een investering in onroerend goed, een zakelijke investering of het University of West Indies-fonds omvatten.

 • Zie het gedeelte hierboven op deze pagina voor de verschillende investeringsopties.

Kosten voor Due Diligence

Er zijn kosten verbonden aan het proces van due diligence, inclusief achtergrondcontroles en screening om ervoor te zorgen dat aanvragers aan de nodige criteria voldoen:

 • USD 7.500 - Hoofdaanvrager
 • USD 7.500 - Echtgenoot
 • USD 4.000 - Ouder van 58 jaar en ouder
 • USD 4.000 - Afhankelijke van 18 jaar en ouder
 • USD 2.000 - Afhankelijke van 12-17 jaar

Overheidsverwerkingskosten

De overheid brengt verwerkingskosten in rekening voor het beoordelen en goedkeuren van burgerschapsaanvragen. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van het gekozen programma.

 • USD 30.000 - Tot 4 personen in het gezin
 • USD 150.000 - Gezin van 5 of meer
 • USD 15.000 per Extra Afhankelijke

Opmerking: Deze kosten zijn niet van toepassing op de investering in het University of West Indies (UWI) fonds. Voor de donatie aan het National Development Fund is deze vergoeding niet van toepassing, en de verwerkingskosten van de overheid bedragen USD 250 per persoon in de aanvraag.

Juridische en Advieskosten

Het inschakelen van een adviesbureau zoals Belalgarve Consultants omvat professionele kosten voor juridische en adviesdiensten gedurende het aanvraagproces.

 • USD 2.500 - Advieskosten, per aanvraag
 • USD 25.000 - Professionele en juridische diensten door de erkende en goedgekeurde programma-agenten, per aanvraag

Bijkomende Kosten

Extra uitgaven kunnen documentverzameling, vertaaldiensten en andere specifieke vereisten omvatten die verband houden met uw gekozen programma.

 • Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden, maar meestal rond USD 3.000

Het is belangrijk op te merken dat kosten en tarieven in de loop van de tijd kunnen veranderen en onderhevig zijn aan updates door de overheid van Antigua & Barbuda. We raden aan om te overleggen met onze experts voor de meest actuele en gedetailleerde informatie met betrekking tot de specifieke kosten en tarieven die van toepassing zijn op uw unieke situatie. We zijn toegewijd aan het verstrekken van transparante en uitgebreide begeleiding over alle financiële aspecten van uw reis naar het burgerschap van Antigua & Barbuda. U kunt altijd bij ons terecht voor een gratis offerte.

Plannen voor Succes: Overwegingen na de Investering 

Nadat u met succes de weg naar het burgerschap van Antigua & Barbuda via investering heeft bewandeld, zijn er verschillende belangrijke overwegingen om in gedachten te houden terwijl u verder gaat. Bij Belalgarve Consultants zijn we toegewijd aan het ondersteunen van u niet alleen tijdens het aanvraagproces, maar ook in de post-investeringsfase. Hier zullen we de belangrijkste factoren uiteenzetten om rekening mee te houden, zodat uw reis naar het burgerschap soepel en bevredigend blijft verlopen.

 • Verblijfsvereisten: Afhankelijk van uw gekozen investeringsprogramma heeft u mogelijk specifieke verblijfsvereisten te vervullen. Het begrijpen en naleven van deze vereisten is cruciaal om uw recht op burgerschap te behouden.

 • Belastingplanning: Antigua & Barbuda biedt een gunstig belastingklimaat voor haar burgers. Het verkennen van belastingplanningsstrategieën kan u helpen uw financiële situatie te optimaliseren terwijl u geniet van de voordelen van het burgerschap.

 • Vastgoedbeheer: Als u hebt geïnvesteerd in onroerend goed, is adequaat vastgoedbeheer essentieel. We kunnen u helpen bij het vinden van betrouwbare vastgoedbeheerdiensten om de waarde van uw investering te behouden en mogelijk te vergroten.

 • Culturele Integratie: Het omarmen van de lokale cultuur en gemeenschap kan uw ervaring als burger verrijken. We kunnen u in contact brengen met middelen om u te vestigen en volledig onder te dompelen in het rijke erfgoed van Antigua & Barbuda.

 • Reismogelijkheden: Als burger van Antigua & Barbuda heeft u visumvrije toegang tot meer dan 150 landen. We kunnen u begeleiding bieden om optimaal gebruik te maken van deze reismogelijkheden.

 • Familiezaken: Als u in aanmerking komende gezinsleden in uw aanvraag hebt opgenomen, blijven we hun integratie ondersteunen en ervoor zorgen dat ze kunnen genieten van de privileges van het burgerschap.

Uw reis naar het burgerschap van Antigua & Barbuda eindigt niet met de investering; het is slechts het begin van een nieuw hoofdstuk. We zijn hier om u te helpen bij het navigeren door de post-investeringsfase en ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw verworven burgerschap en alle kansen die het met zich meebrengt.

Neem de Eerste Stap

Neem Vandaag Contact met Ons Op 

Bent u klaar om uw reis naar het burgerschap van Antigua & Barbuda via investering te beginnen? Heeft u vragen of heeft u gepersonaliseerde hulp nodig? Wij staan voor u klaar. Vul eenvoudig het onderstaande contactformulier in, en ons ervaren team zal snel contact met u opnemen. Uw vraag is belangrijk voor ons, en we zijn toegewijd om u te voorzien van de begeleiding en informatie die u nodig heeft.

Vergeet bovendien niet om te vragen om een gratis, vrijblijvende offerte op maat, afgestemd op uw unieke situatie. We zijn hier om uw reis zo soepel en succesvol mogelijk te maken.