Staatsburgerschap Vanuatu op basis van een investering

Ongeëvenaarde flexibiliteit

Vanuatu - wild, ruig en uitnodigend

Vanuatu bestaat uit een keten van 83 eilanden in de Stille Zuidzee tussen Australië en Nieuw-Zeeland. Het land is een voormalig gezamenlijk protectoraat van Groot-Brittannië en Frankrijk en werd in 1980 een onafhankelijke republiek. Het land is zelfvoorzienend en produceert zijn eigen voedsel, waarvan het grootste deel biologisch wordt verbouwd. Vanuatu werkt als een vrijemarkteconomie en heft geen inkomstenbelasting.

Over het algemeen is de eilandketen nog steeds onderontwikkeld, maar het luxe toerisme breidt zich snel uit. De belangrijkste trekpleister voor toeristen naar het land zijn de unieke flora en fauna, evenals geologische kenmerken, zoals een van de gemakkelijkst bereikbare actieve vulkanen ter wereld! De hoofdstad op het eiland Efate heet Port Vila en herbergt een relatief kleine populatie van ongeveer 45.000 mensen op de totale bevolking van 292.000 mensen van het land.

Wordt staatsburger van Vanuatu op basis van een investering

Het Development Support Program (DSP) is vastgesteld door de regering van Vanuatu op grond van de voorschriften van de burgerschapswet (112) voor ereburgerschap. Het burgerschap dat in het kader van het DSP-programma is verworven, wordt volledig erkend door de regering van Vanuatu. Degenen die het Vanuatu-burgerschap aanvragen en ontvangen in het kader van het Ontwikkelingsfonds DSP hebben altijd het volledige recht om in Vanuatu te verblijven en het paspoort kan na afloop worden verlengd.

Wat moet er geïnvesteerd worden om het staatsburgerschap van Vanuatu te ontvangen?

Bij Belalgarve Consultants bent u in goede handen. Wij werken met een door de regering van Vanuatu geautoriseerde agent voor het burgerschap door investeringsprogramma. Gesteund door een ervaren team van professionals, zijn we zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden voor het verkrijgen van het staatsburgerschap in Vanuatu. Klanten krijgen persoonlijke en vertrouwelijke service via ons team van burgerschapsspecialisten. Wij zijn marktleiders op dit gebied en getest en bewezen door onze klanten.

De belangrijkste manier om het staatsburgerschap in het land te verkrijgen, is een niet-restitueerbare donatie aan het nationale ontwikkelingsfonds (Development Support Program - DSP), gereguleerd door een minimale marktverkoopprijs.

Minimale Investering

  • $ 130.000 - Enkele aanvrager
  • $ 150.000 - Hoofdaanvrager en echtgenoot
  • $ 165.000 - Hoofdaanvrager, echtgenoot en één afhankelijke
  • $ 180.000 - Hoofdaanvrager, echtgenoot en twee personen ten laste
  • $ 15.000 - elke extra afhankelijke persoon

Due Diligence Kosten

  • $ 5.000 - Per aanvraag

Andere toepasselijke kosten

  • Kosten eedceremonie
  • Bezorgkosten paspoort
  • Bemiddelingskosten

De voordelen van het bezitten van het staatsburgerschap van Vanuatu

✓ Reis visumvrij naar meer dan 130+ landen (EU, VK, HK enz.)

✓ 0% persoonlijk belastingtarief

✓ Vertrouwelijk en anoniem proces

✓ Gemakkelijk te verkrijgen rijbewijs, belastingnummer, Bewijs van adres

✓ Cryptocurrency-vriendelijk

✓ Geen verblijfs- of bezoekvereisten!

✓ Snelste verwerkingstijd van alle burgerschapsprogramma's

Wordt nu staatsburger van Vanuatu!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op