Vastgoed kopen in Kaapverdië

Veilige beleggingen in vastgoed op de Kaapverdische eilanden

Ons vastgoedaanbod op Cabo Verde

Vastgoed kopen op het eiland Boa Vista

Met uitstekende stranden en een cultuur die Afrikaanse en Portugese invloeden combineert, staat Boa Vista nu officieel op de kaart als een opkomende bestemming ... lees meer.

Vastgoed kopen op het eiland Sal

Het eiland Sal heeft over de laatste tien jaar een spectaculaire groei in het toerisme meegemaakt. Aanzienlijke internationale investeringen hebben voor een verbeterde infrastructuur ... lees meer

Kaapverdië biedt een unieke kans om veilig te beleggen in vastgoed

Beleg in vastgoed in Kaapverdië en profiteer van een sterke groei van uw kapitaal ondersteund door toenemend toerisme

Kies voor onze betaalbare vastgoedobjecten van de hoogste kwaliteit en  profiteer van onze ongeëvenaarde ervaring en reputatie voor het aanbieden van verzekerde en bewezen vastgoedbeleggingen. 

Onze bouwpartners zijn gespecialiseerd in het bouwen van luxe hotels en vakantiedorpen met rechtstreekse toegang tot het strand. Cabo Verde heeft zich recent tot één van 's werelds snelst opkomende vastgoed-hotspots ontwikkeld. Deze eilanden leveren namelijk werkelijk alle criteria die vereist zijn voor een duurzame en rendabele investering in toeristisch vastgoed.

Al onze projecten zijn afgewerkt volgens de hoogste kwaliteit en we werken samen met wereldberoemde hotelexploitanten om de beste klantenervaring te garanderen.

Beleggen in toeristisch vastgoed in Kaapverdië is een veilige investeringskans

Door de veiligheid die vastgoed als investering biedt, en de verschillende manieren waarop ons vastgoed rendement op uw initiële investering oplevert, kiest u met onze producten voor een veilige en verzekerde manier om een beter rendement op uw geld te behalen.

Het kopen van vastgoed in het buitenland hoeft niet ingewikkeld te zijn en wij zorgen ervoor dat u bij elke stap wordt ondersteund. Contacteer ons geheel vrijblijvend, en onze vastgoedexperts zullen u helpen de juiste investering voor uw portefeuille te vinden. Ook na aankoop is het proces zeer eenvoudig: u kiest uit een drietal beschikbare huuropties en begint onmiddellijk te zien hoe het rendement van uw langetermijninvestering op uw rekening wordt gestort.

Dat ons investeringsmodel verzekerde rendementen oplevert, is al bewezen met onze eerste drie resortcomplexen in Kaapverdië. Onze strategische partners en overeenkomsten met de meest gerenommeerde hotelexploitanten en touroperators zorgen ervoor dat het toerisme steeds sterker wordt en onze resort- en hotelcomplexen het hele jaar door een uitstekende bezettingsgraad hebben. Wij zijn dus uw ideale partner als u in vastgoed wil investeren. Door onze integrale aanpak blijven wij het Kaapverdiaanse toerisme steunen, wat op zijn beurt weer betekent dat wij u een verzekerd rendement kunnen leveren.

De veilige en flexibele manier van beleggen

Ontvang onze gratis brochure over slim beleggen in vastgoed op Kaapverdië!