Vastgoed Kaapverdië
Uw veilige investering wacht op u

Een sterke groei van uw kapitaal ondersteund door toenemend toerisme

Wij bieden betaalbare vastgoedobjecten van de hoogste kwaliteit en hebben een ongeëvenaarde reputatie voor het aanbieden van een reeks verzekerde en bewezen vastgoed beleggingsmogelijkheden. 

Onze partner The Resort Group PLC is gespecialiseerd in het bouwen van luxe hotels en vakantiedorpen met rechstreekse toegang tot het strand. Onze actuele focus is Kaapverdië.  Deze eilandengroep heeft zich recent tot één van 's werelds opkomende vastgoedhotspots ontwikkeld. Deze eilanden leveren werkelijk alle criteria die vereist zijn voor een duurzame en rendabele investering in commercieel vastgoed.

Al onze projecten zijn afgewerkt volgens de hoogste kwaliteit en we werken samen met wereldberoemde hotelexploitanten om de beste klantenervaring te garanderen.

Investeren in vastgoed

Door de veiligheid die vastgoed als investering biedt, en de verschillende manieren waarop vastgoed rendement op uw initiële investering oplevert, kiest u met onze producten voor een veilige en zelfs ook een verzekerde manier om een beter rendement op uw geld te behalen.

Het kopen van vastgoed in het buitenland hoeft niet ingewikkeld te zijn en wij zorgen ervoor dat u bij elke stap wordt ondersteund. Contacteer ons geheel vrijblijvend, en onze vastgoedexperts zullen u helpen de juiste investering voor uw portefeuille te vinden. Ook na aankoop is het proces zeer eenvoudig: u kiest uit een drietal beschikbare huuropties en begint onmiddellijk te zien hoe het rendement van uw langetermijn investering op uw rekening wordt gestort.

Dat ons investeringsmodel verzekerde rendementen oplevert, is reeds bewezen met onze eerste drie resortcomplexen in Kaapverdië. Onze strategische partners en overeenkomsten met de meest gerenommeerde hotelexploitanten en touroperators zorgen ervoor, dat het toerisme steeds sterker wordt en onze resort- en hotelcomplexen het hele jaar door een uitstekende bezettingsgraad hebben. Wij zijn dus uw ideale partner als u in vastgoed wil investeren. Door onze integrale aanpak blijven wij het Kaapverdiaans toerisme steunen, wat  op zijn beurt weer betekent dat wij u een verzekerd rendement kunnen leveren.

Vaste rendementen

Laat uzelf overhalen door de zonnige gezelligheid van Sal of de strak witte stranden van Boa Vista met ongelooflijke vaste huuropbrengsten.

Volle flexibiliteit

Verhuur aan familie of vrienden, via een onafhankelijk verhuurbedrijf of via de hotelexploitant. Of gebruikt u het liever zelf? De keuze is helemaal aan u.

Inspectiereis

Ervaar het bewezen en tastbare succes van onze resorts zelf al genietend van de unieke zonneschijn in Kaapverdië door onze inspectiereis te boeken

Ontdek onze Award-winnende ontwikkelingen

De diversiteit aan vastgoedopties helpt u bij het vinden van de juiste keuze aan beschikbare vastgoedinvesteringen. Koop met vertrouwen wanneer u kiest voor onze vastgoedopties en wees verzekerd van een gegarandeerd rendement op uw investering. Kijk uit naar een mooie toekomst met doorlopende netto huurrendementen wanneer u investeert in één van onze luxe resorts. Maak zeker gebruik van één van onze inspectietoers en beleef zelf de VIP-behandeling in één van onze bekroonde Resorts terwijl u meer te weten komt over uw volgende investering. 

Boek nu uw inspectietour naar Cabo Verde

Als u het bewezen en tastbare succes van onze resorts wilt ervaren, kunnen we een inspectiereis organiseren om u de gelegenheid te bieden uw onderzoek van dichtbij te doen in de unieke zonneschijn van Kaapverdië. 

* Wat is een "inspectie-tour"

U verblijft in één van onze 5-sterren luxe Cape Verde Resorts op een all-inclusive VIP-basis, met retourvluchten vanuit Europa en transfers naar het hotel. Uw reis omvat een rondleiding over het eiland en onze ontwikkelingen, evenals voldoende tijd om te ontspannen en te verkennen. Dit is een geweldige kans om het unieke karakter van Kaapverdië te ontdekken dat het land de laatste jaren tot één van de populairste toeristische bestemmingen heeft getransformeerd.

Er wordt een bijdrage voor de reis gevraagd voordat u zich engageert om te beleggen, maar als u besluit om door te gaan met het kopen van uw eigendom, worden alle betaalde kosten afgetrokken van uw eerste aanbetaling.

De veilige en flexibele manier van beleggen

Contacteer ons voor meer informatie