Vastgoed Kaapverdië
Uw veilige investering wacht op u

Wij bieden betaalbare vastgoedobjecten van de hoogste kwaliteit en hebben een ongeëvenaarde reputatie voor het aanbieden van een reeks verzekerde en bewezen vastgoedbeleggingsmogelijkheden. 

Met de bloeiende toeristenmarkt in Kaapverdië hebben buitenlandse vastgoedbeleggingen er nog nooit zo goed uitgezien. Het verzekerde rendement tijdens de bouw zorgt voor veiligheid en flexibiliteit van onze investeerders. Onze ontwikkelingsafdeling is gespecialiseerd in het identificeren van innovatieve kansen en het bieden van veilige opties aan onze beleggers. Partnerships met touroperators van wereldklasse creëren een voortdurende 5-sterrenervaring die ervoor zorgt dat gasten jaar na jaar blijven terugkomen.

Ontdek onze Award-winnende ontwikkelingen

De diversiteit aan vastgoedopties helpt u bij het vinden van de juiste keuze aan beschikbare vastgoedinvesteringen. Koop met vertrouwen wanneer u kiest voor onze vastgoedopties en wees verzekerd van een gegarandeerd rendement op uw investering. Kijk uit naar een mooie toekomst met doorlopende netto huurrendementen wanneer u investeert in één van onze luxe resorts. Maak zeker gebruik van één van onze inspectietoers en beleef zelf de VIP-behandeling in één van onze bekroonde Resorts terwijl u meer te weten komt over uw volgende investering. 

Boek nu uw inspectietour naar Cabo Verde

Als u het bewezen en tastbare succes van onze resorts wilt ervaren, kunnen we een inspectiereis organiseren om u de gelegenheid te bieden uw onderzoek van dichtbij te doen in de unieke zonneschijn van Kaapverdië. 

* Wat is een "inspectie-tour"

U verblijft in één van onze 5-sterren luxe Cape Verde Resorts op een all-inclusive VIP-basis, met retourvluchten vanuit Europa en transfers naar het hotel. Uw reis omvat een rondleiding over het eiland en onze ontwikkelingen, evenals voldoende tijd om te ontspannen en te verkennen. Dit is een geweldige kans om het unieke karakter van Kaapverdië te ontdekken dat het land de laatste jaren tot één van de populairste toeristische bestemmingen heeft getransformeerd.

Er wordt een bijdrage voor de reis gevraagd voordat u zich engageert om te beleggen, maar als u besluit om door te gaan met het kopen van uw eigendom, worden alle betaalde kosten afgetrokken van uw eerste aanbetaling.

De veilige en flexibele manier van beleggen

Als u een woning wilt kopen in één van onze 5-sterrenresortontwikkelingen in Kaapverdië, kijk dan niet verder. Onze opties bieden op lange termijn verzekerde rendementen voor nieuwe investeerders en een gestructureerde exit-strategie. Beleggers blijven profiteren van de off-plan incentive van onze ontwikkelaar tijdens de constructiefase, wat betekent dat u onmiddellijk kunt beginnen met verdienen. U ontvangt consistente netto huurrendementen zodra het resort is geopend. Indien u wenst af te sluiten, geven wij u de mogelijkheid om uw aankoop na vijf jaar opnieuw namens u te verkopen. Neem vandaag nog contact op met ons team!

Het kopen van onroerend goed in het buitenland hoeft niet ingewikkeld te zijn en wij zorgen voor de nodige ondersteuning bij elke stap die u neemt. Maak kennis met één van onze vastgoedexperts, die u zal helpen bij het kiezen van de juiste investering voor uw portefeuille. Het proces is eenvoudig, u kunt kiezen uit één van de drie verhuuropties die voor u beschikbaar zijn en kijken hoe de verzekerde opbrengsten van uw investering op lange termijn beginnen.

Rendement 

7% Gegarandeerd netto huurrendement en na aftrek van alle kosten, voor de komende 3 jaar - dit geeft u langetermijnzekerheid voor uw investering 

5 jaar wederverkoopoptie Wij verplichten ons om het onroerend goed 5 jaar nadat de investering is gedaan op de markt te brengen. Dit zal zijn tegen de marktwaarde minus verkoopkosten.

Contacteer ons voor meer informatie