Vastgoed Kaapverdië
Uw veilige beleggingskans wacht op u

Een sterke groei van uw kapitaal ondersteund door toenemend toerisme

Wij bieden betaalbare vastgoedobjecten van de hoogste kwaliteit en hebben een ongeëvenaarde reputatie voor het aanbieden van een reeks verzekerde en bewezen vastgoed beleggingsmogelijkheden. 

Onze partner The Resort Group PLC is gespecialiseerd in het bouwen van luxe hotels en vakantiedorpen met rechstreekse toegang tot het strand. Onze actuele focus is Kaapverdië.  Deze eilandengroep heeft zich recent tot één van 's werelds opkomende vastgoedhotspots ontwikkeld. Deze eilanden leveren werkelijk alle criteria die vereist zijn voor een duurzame en rendabele investering in commercieel vastgoed.

Al onze projecten zijn afgewerkt volgens de hoogste kwaliteit en we werken samen met wereldberoemde hotelexploitanten om de beste klantenervaring te garanderen.

Investeren in vastgoed

Door de veiligheid die vastgoed als investering biedt, en de verschillende manieren waarop vastgoed rendement op uw initiële investering oplevert, kiest u met onze producten voor een veilige en zelfs ook een verzekerde manier om een beter rendement op uw geld te behalen.

Het kopen van vastgoed in het buitenland hoeft niet ingewikkeld te zijn en wij zorgen ervoor dat u bij elke stap wordt ondersteund. Contacteer ons geheel vrijblijvend, en onze vastgoedexperts zullen u helpen de juiste investering voor uw portefeuille te vinden. Ook na aankoop is het proces zeer eenvoudig: u kiest uit een drietal beschikbare huuropties en begint onmiddellijk te zien hoe het rendement van uw langetermijn investering op uw rekening wordt gestort.

Dat ons investeringsmodel verzekerde rendementen oplevert, is reeds bewezen met onze eerste drie resortcomplexen in Kaapverdië. Onze strategische partners en overeenkomsten met de meest gerenommeerde hotelexploitanten en touroperators zorgen ervoor, dat het toerisme steeds sterker wordt en onze resort- en hotelcomplexen het hele jaar door een uitstekende bezettingsgraad hebben. Wij zijn dus uw ideale partner als u in vastgoed wil investeren. Door onze integrale aanpak blijven wij het Kaapverdiaans toerisme steunen, wat  op zijn beurt weer betekent dat wij u een verzekerd rendement kunnen leveren.

De veilige en flexibele manier van beleggen

Ontvang onze gratis brochure over slim beleggen in vastgoed op Kaapverdië!

Vul hier uw gegevens in