Vastgoed Griekenland

Investeer in je leven in Griekenland

Kies uw voorkeursregio in Griekenland:

Waarom nu investeren in vastgoed in Griekenland?

Griekenland is onlangs uit een financiële crisis gekomen die meer dan tien jaar heeft geduurd. De waarde van vastgoed werd in die periode sterk werd beïnvloed door een abnormaal lage vraag en een aanzienlijke prijsdaling. Maar de situatie is veranderd en momenteel zijn de vastgoedprijzen weer aan het stijgen na een gezonde opwaartse trend met een gestage toename van de vraag naar woningen en commercieel vastgoed.

Ook leggen steeds meer internationale investeringsfirma's hun focus meer en meer op Griekenland, wat voor een verdere toename van vastgoedprijzen en economische groei zal zorgen. Vooral de vele toeristische erg populaire regio's in Griekenland profiteren hiervan. Bovendien heeft het Griekse Gouden Visumprogramma veel individuele investeerders aangetrokken die residentieel en commercieel vastgoed als investering verwerven. 

Als je dat koppelt aan de forse stijging van de vraag door toerisme en kortetermijnverhuur en ook aan een herstellende binnenlandse markt, ontstaat er een gezond groeiende markt met veel investeringsmogelijkheden voor zowel de particuliere investeerder als ook institutionele investeringsbedrijven.

Neem contact met ons op

Niet gevonden wat u zocht of heeft u nog bijkomende vragen. Samen met ons sterk partnernetwerk ter plaatse kunnen wij al uw vragen beantwoorden en aan al uw zoekcriteria voor vastgoed in Griekenland voldoen. Neem daar gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.