Ontdek Burgerschap via Investering in Saint Kitts en Nevis

Investeringsmogelijkheden in Saint Kitts en Nevis: Caribische Dromen Komen Uit

Start uw Caribisch Avontuur: Burgerschap door Investering in Saint Kitts en Nevis 

Bent u klaar om een opmerkelijke reis te beginnen naar de betoverende eilanden van Saint Kitts en Nevis? Ervaar de aantrekkingskracht van de Caraïben terwijl u de deuren opent naar wereldwijde mobiliteit en kansen. Saint Kitts en Nevis bieden u een weg naar burgerschap door middel van investeringen, waarbij een wereld vol mogelijkheden voor u en uw familie opengaat. Ontdek de schoonheid van deze twee eilanden, hun rijke erfgoed en de voordelen van het verkrijgen van het burgerschap. Sluit u aan bij ons terwijl we u begeleiden door het Burgerschap door Investering Programma van Saint Kitts en Nevis, waar dromen van leven in de Caraïben en wereldwijde toegang werkelijkheid worden. 

Eligibiliteitscriteria voor het Staatsburgerschap van Saint Kitts en Nevis door Investering

Wie Komt in Aanmerking voor burgerschap van Saint Kitts en Nevis? 

Om staatsburgerschap te verkrijgen via het Staatsburgerschapsprogramma van Saint Kitts en Nevis, moeten bepaalde eligibiliteitscriteria worden vervuld. Hier volgt een overzicht van de vereisten:

Leeftijd

Aanvragers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om een paspoort van Saint Kitts en Nevis te kunnen aanvragen via investering.

Investeringsvereisten

Aankomende burgers moeten voldoen aan de investeringsvereisten die zijn gespecificeerd door het programma. Dit houdt meestal in dat er een voorgeschreven financiële bijdrage moet worden geleverd via een van de investeringsopties van het programma.

Inclusie van Afhankelijke Familieleden

Het programma staat toe dat verschillende afhankelijke familieleden worden opgenomen in de staatsburgerschapsaanvraag. Hieronder vallen:

 • Echtgenoot: Aanvragers kunnen hun echtgenoot opnemen in de aanvraag.
 • Kinderen onder de 18 jaar: Kinderen jonger dan 18 jaar kunnen als afhankelijke familieleden worden toegevoegd.
 • Kinderen tussen 18 en 25 jaar: Als ze financieel afhankelijk zijn van de hoofdaanvrager en voltijds zijn ingeschreven bij een erkende onderwijsinstelling, kunnen kinderen tussen 18 en 25 jaar ook worden opgenomen.
 • Kinderen ouder dan 18 jaar met een handicap: Fysiek of mentaal gehandicapte kinderen ouder dan 18 jaar die bij de hoofdaanvrager wonen en financieel afhankelijk zijn, komen in aanmerking.
 • Ouders of grootouders: Aanvragers hebben de mogelijkheid om ouders of grootouders van de hoofdaanvrager of hun echtgenoot op te nemen, op voorwaarde dat deze ouder zijn dan 65 jaar en financieel afhankelijk zijn.

Het voldoen aan deze criteria opent de deur naar het verkrijgen van staatsburgerschap in Saint Kitts en Nevis, waardoor individuen en hun families kunnen genieten van de voordelen van het Caribische staatsburgerschap en wereldwijde mobiliteit.

Ongeschiktheid voor het Burgerschap van Saint Kitts en Nevis

Als u wilt solliciteren voor het burgerschapsprogramma van Saint Kitts en Nevis door middel van investering, mag u niet voldoen aan een van de hieronder vermelde voorwaarden om in aanmerking te komen voor het programma:

 • Misleidende of weggelaten informatie in de paspoortaanvraag voor Saint Kitts en Nevis.
 • Een visum geweigerd hebben gekregen voor een land waar het paspoort van Saint Kitts en Nevis visumvrij reizen toestaat en vervolgens geen visum hebben verkregen voor het land dat de weigering heeft uitgevaardigd.
 • Burgers van Rusland, Wit-Rusland, Irak, Iran, Afghanistan of Noord-Korea.

Het niet voldoen aan deze ongeschiktheidscriteria is essentieel om ervoor te zorgen dat aanvragers voldoen aan de vereiste voorwaarden voor het verkrijgen van het burgerschap van Saint Kitts en Nevis door middel van investering. Het is belangrijk om deze criteria in gedachten te houden bij het overwegen van de aanvraag om enige onverenigbaarheid met het programma te voorkomen.

Investeringsmogelijkheden voor het verkrijgen van het staatsburgerschap van Saint Kitts en Nevis

Diverse wegen naar het staatsburgerschap van Saint Kitts en Nevis 

Onderneem een reis naar het staatsburgerschap van Saint Kitts en Nevis via verschillende investeringsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Verken de volgende wegen om het staatsburgerschap te verkrijgen in deze prachtige Caribische natie:

Optie Vastgoedinvestering in een vastgoedontwikkeling

Investeer in door de overheid goedgekeurde vastgoedprojecten die aan strenge criteria voldoen. Je kunt in aanmerking komen voor het programma met een minimale investering van US$400.000, ongeacht het aantal afhankelijken in je aanvraag. Na 7 jaar na toekenning van het staatsburgerschap heb je de mogelijkheid om het onder deze optie verworven onroerend goed te verkopen.

Donatie aan de Sustainable Island State Contribution (SISC)

Draag bij aan de Sustainable Island State Contribution (SISC), opgericht in juli 2023, om vitale sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs, alternatieve energie, toerisme en meer te ondersteunen. Het vereiste minimumbedrag voor deze optie varieert op basis van je gezinsamenstelling, met een minimum van US$250.000 voor een alleenstaande aanvrager. Deze weg stelt je in staat een zinvolle bijdrage te leveren aan de natie terwijl je het staatsburgerschap verwerft:

 • US$250.000 - Alleenstaande aanvrager
 • US$300.000 - Hoofdaanvrager en echtgenoot of een afhankelijke
 • US$350.000 - Hoofdaanvrager en tot drie afhankelijken
 • US$50.000 - Elk extra afhankelijk onder de 18 jaar
 • US$75.000 - Elk extra afhankelijk van 18 jaar en ouder

Investeringsoptie Privéwoningverkoop

Investeer in goedgekeurde particuliere woningen die voldoen aan specifieke eisen voor de verkrijging van het staatsburgerschap. Ongeacht het aantal afhankelijken in je aanvraag, bedraagt de minimale investering US$400.000. Houd er rekening mee dat onroerend goed dat onder deze optie is verworven, niet kan worden doorverkocht gedurende 7 jaar na toekenning van het staatsburgerschap.

 • US$400.000 - Condominiumeenheid aangewezen als een Goedgekeurde Privéwoning
 • US$800.000 - Eengezinswoning aangewezen als een Goedgekeurde Privéwoning

Optie Publiek Belang

Overweeg deze optie om te investeren in specifieke projecten die Saint Kitts en Nevis en haar inwoners ten goede komen. Met een minimale investering van US$250.000 kun je het staatsburgerschap nastreven, ongeacht het aantal afhankelijken in je aanvraag. Deze weg stelt je in staat bij te dragen aan projecten die het welzijn van het land verbeteren.

Kies het investeringspad dat aansluit bij jouw doelen en ga op weg naar het staatsburgerschap van Saint Kitts en Nevis.

Ontgrendel een Wereld van Voordelen: Staatsburgerschap van Saint Kitts & Nevis

Ervaar de Overvloed aan Voordelen in het Paradijs 

Ontdek een wereld van voordelen via het Staatsburgerschap van Saint Kitts & Nevis Programma, waar paradijs en kansen samenkomen. Als staatsburger van deze pittoreske Caribische natie geniet u van een scala aan voordelen die uw wereldwijde mobiliteit, financiële zekerheid en levenskwaliteit verrijken. Hier zijn de belangrijkste voordelen van het verkrijgen van het staatsburgerschap van Saint Kitts & Nevis door middel van investering:

 • Levenslange Geldigheid: Verkrijg overdraagbaar staatsburgerschap met een paspoort van Saint Kitts en Nevis dat levenslang geldig is.
 • Volledige Verblijfsstatus: Geniet van volledige verblijfsstatus, waardoor u kunt wonen en werken in Saint Kitts en Nevis.
 • Visumvrij Reizen: Toegang tot rond 160 landen zonder visum, waaronder Singapore, het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, de landen van de Europese Unie Schengen en vele Caribische landen.
 • Tweede Paspoort: Verkrijg een tweede paspoort zonder uw bestaande staatsburgerschap op te geven.
 • Geen Verblijfsvereiste: Er is geen verblijfsvereiste voor of na de ontvangst van uw tweede staatsburgerschap.
 • Stabiele Investeringssfeer: Investeer met vertrouwen in een stabiel en democratisch land.
 • Kansen in het Caribisch Gebied: Verken mogelijkheden om te werken en wonen in diverse Caribische landen.
 • Gemakkelijk Proces: Geen noodzaak om te reizen of te verblijven in Saint Kitts en Nevis terwijl uw staatsburgerschapsaanvraag wordt verwerkt of na goedkeuring.
 • Belastingvoordelen: Profiteer van de voordelen van een belastingvriendelijke omgeving zonder belasting op wereldinkomen, offshore bedrijven, kapitaalwinsten, inkomsten uit vermogen, erfenissen en schenkingen.
 • Vermogensbescherming: Bescherm uw vermogen via trusts en offshore bedrijven.
 • Uitstekende Connectiviteit: Profiteer van uitstekende luchtverbindingen met grote landen over de hele wereld.
 • Idyllische Levensstijl: Laat u onderdompelen in een tropisch klimaat met verkoelende passaatwinden, en geniet van een aangename en ongerepte natuurlijke omgeving.

Omarm de ongeëvenaarde voordelen van het staatsburgerschap van Saint Kitts & Nevis en open deuren naar een wereld vol mogelijkheden en sereniteit.

Juridische en Financiële Conformiteit bij het Burgerschap van Saint Kitts & Nevis

Transparantie en Verantwoording Garanderen 

Bij Belalgarve Consultants stellen we transparantie, verantwoording en conformiteit voorop gedurende het hele proces van de aanvraag voor het burgerschap van Saint Kitts & Nevis. We zijn toegewijd aan het begeleiden van u bij elk juridisch en financieel aspect van uw reis. Hier is wat u moet weten:

Juridische Conformiteit

Saint Kitts & Nevis handhaaft strenge normen voor juridische conformiteit voor haar burgerschapsprogramma. Ons deskundige team zorgt ervoor dat uw aanvraag voldoet aan alle wettelijke vereisten, zodat u het proces moeiteloos kunt doorlopen.

Financiële Conformiteit

Naast de investeringsbedragen zijn er extra kosten verbonden aan de aanvraag voor het burgerschap. Deze kosten dragen bij aan due diligence, overheidsverwerking en essentiële diensten. Hier is een overzicht:

Due Diligence Kosten

(Te betalen bij indiening van de aanvraag)

 • USD 10.000 - Hoofdaanvrager
 • USD 7.500 - Echtgenoot
 • USD 7.500 - Afhankelijke van 16 jaar en ouder

Voor de optie Publieke Belang zijn deze kosten verlaagd tot USD 7.500 voor de Hoofdaanvragers en USD 4.000 voor Echtgenoten en Afhankelijken van 16 jaar en ouder.

Overheidsaanvraagkosten

(Te betalen bij indiening van de aanvraag)

 • USD 250 - Per persoon in de aanvraag

Overheidskosten voor onroerend goed

(Te betalen bij principiele goedkeuring van burgerschap)

 • USD 25.000 - Hoofdaanvrager
 • USD 15.000 - Echtgenoot
 • USD 10.000 - Afhankelijke jonger dan 18 jaar
 • USD 15.000 - Afhankelijke van 18 jaar en ouder

De overheidskosten voor onroerend goed zijn alleen van toepassing op de opties met vastgoedinvesteringen.

Andere Toepasselijke Kosten

Er kunnen extra kosten van toepassing zijn, waaronder paspoortkosten, kosten voor registratiecertificaten, vertaalkosten en kosten voor bank due diligence.

Juridische en Consultatiekosten

(Te betalen bij aanvraaginschrijving)

 • USD 2.500 - Consultatiekosten, per aanvraag
 • USD 25.000 - Professionele en juridische diensten door de geaccrediteerde en goedgekeurde programmamakelaar, per aanvraag

Wees gerust dat met Belalgarve Consultants uw reis naar het burgerschap van Saint Kitts & Nevis niet alleen transparant is, maar ook volledig voldoet aan alle juridische en financiële vereisten.

Begin uw reis naar het burgerschap van Saint Kitts & Nevis

Neem contact op met Belalgarve Consultants voor deskundige begeleiding en een gratis offerte

Klaar om uw reis naar het staatsburgerschap van Saint Kitts en Nevis te beginnen? Ons deskundige team van Belalgarve Consultants staat klaar om u bij elke stap te helpen. Of u nu meer informatie nodig heeft, het sollicitatieproces wilt starten of eenvoudigweg een gratis en vrijblijvende offerte wilt aanvragen, wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier. We nemen dan binnenkort contact met u op om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Uw Caribische burgerschapsavontuur begint hier!