Staatsburgerschap St Kitts en Nevis op basis van investeringen 

De platinum-standaard van burgerschapsinvesteringen

Kom naar Saint Kitts en volg je hart

Saint Kitts en Nevis is een kleine, onafhankelijke eilandstaat in het Caribisch gebied. Het land maakt deel uit van het Commonwealth en erkent als zodanig koningin Elizabeth als staatshoofd. Het land is de kleinste soevereine staat op het westelijk halfrond en is een lidstaat van een grotere regionale groepering, de Organisatie van Oost-Caribische Staten (OECS), die een gemeenschappelijke valuta- en handelsgroep vormt.

Het eiland is vooral bekend om zijn luxe hotels en stranden en is bovendien de thuisbasis van het eerste programma voor burgerschap door investeringen (CBI) ter wereld, dat in 1984 werd ontwikkeld. Momenteel wordt het programma bestempeld als de platinum-standaard in de industrie en is het beschouwd als het meest succesvolle en vertrouwde CBI-programma ter wereld.

Word een staatsburger van St. Kitts & Nevis

Het investeringsprogramma voor het verkrijgen van het staatsburgerschap van St. Kitts en Nevis werd in 1984 opgericht en is 's werelds oudste programma in zijn soort. Het heeft zijn juridische grondslagen in de grondwet van St. Kitts en Nevis, evenals in de Burgerschapswet, nr. 1 van 1984. Succesvolle aanvragers en hun gezinsleden worden levenslange staatsburgers van St. Kitts en Nevis op grond van wettelijke vereisten.

De Citizenship by Investment Unit is de autoriteit die verantwoordelijk is voor alle zaken die verband houden met het programma. Het St. Kitts-programma is erkend als Platinum Standard als het gaat om staatsburgerschap programma's en wordt wereldwijd gerespecteerd.

Hoeveel moet ik investeren om staatsburger van St. Kitts & Nevis te worden?

Er zijn twee hoofdwegen om het staatsburgerschap in het land te verkrijgen. De eerste is een niet-terugbetaalbare donatie aan het statelijke Sustainable Growth Fonds (SGF) en de tweede is door te investeren in een door de overheid goedgekeurd vastgoedproject.

Niet-terugbetaalbare donatie aan het statelijke Sustainable Growth Fonds (SGF)

Als u via deze donatie het staatsburgerschap van St Kitts en Nevis wil bemachtigen, dan gelden er de volgende minima voor het doneren:

  • $ 150.000 - Alleenstaande aanvrager of een gezin van maximaal 4 personen
  • $ 10.000 - Elke extra afhankelijke persoon (geen broer of zus)
  • $ 20.000 - elke broer of zus

Investeren in een door de overheid goedgekeurd vastgoedproject 

Investeren in een door de overheid goedgekeurd vastgoedproject is een verdere optie om het staatsburgerschap van St Kitts en Nevis te ontvangen. Het grote voordeel van deze investering zijn de hoge huurrendementen die u door deze investering krijgt. Voor deze optie gelden er de volgende minimuminvesteringen:

  • $ 200.000 (Ongeacht het aantal familieleden dat in de aanvraag is opgenomen)

Meer over bijkomende kosten voor de aanvraagprocedure leest u op deze pagina.

De voordelen van het staatsburgerschap St. Kitts en Nevis

✓ Visumvrij reizen naar meer dan 160+ landen (EU, VK, HK enz.)

✓ 0% persoonlijk belastingtarief

✓ Vertrouwelijk en anoniem proces

✓ Gemakkelijk te verkrijgen SSN, belastingnummer, bewijs van adres voor offshore-bedrijven

✓ Cryptocurrency-vriendelijk

✓ Oplossingen voor offshore bankieren

✓ Geen verblijfs- of bezoekvereisten!

Wij helpen u met het verkrijgen van het staatsburgerschap St. Kitts en Nevis

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op