Samen met ons partnernetwerk kunnen wij u alles bieden wat u als klant nodig heeft

Vastgoedpartners en Investeringen

Golden Group, onze officiële partner in Montenegro, helpt ons dagdagelijks om onze klanten op een transparante en onafhankelijke manier te adviseren, zodat deze steeds de beste beslissing kunnen nemen. Onze partner kent de uitdagingen die gepaard gaan met beleggen in internationale markten en informeert haar klanten objectief over de mogelijkheden en de risico's om tot de juiste oplossing voor de investeringsdoeleinden van ons cliënteel te komen.

Al meer dan drie decennia is Giovani Homes actief in de vastgoedmarkt van Cyprus Onze partner onderscheidt zich door de toewijding aan kwaliteit en een vooruitstrevende benadering die innovatie bevordert. Giovani Homes is als sinds 1986 gepassioneerd door het bouwen van vastgoed in Cyprus. De processen, technologie en de projecten zijn dan wel met de tijd veranderd, maar de toewijding van onze partner het leveren van een superieure service en kwaliteit is even groot als in het begin.

De Pestana Group, die al 45 jaar ervaring heeft, heeft in de loop van haar geschiedenis haar hoofdactiviteit in de toeristische sector ontwikkeld. Met een gediversifieerde aanwezigheid op verschillende gebieden, is het een nationale leider op het gebied van toerisme en recreatie. De groep beheert momenteel meer dan 90 toeristische vastgoedontwikkelingen, waaronder hotels en herbergen, verspreid over 15 landen, evenals 6 golfbanen. Het beleidsmodel van Pestana is gebouwd op basis van strikte duurzaamheidsprincipes, waardoor waarde wordt gecreëerd en de huidige hulpbronnen worden behouden voor toekomstige generaties.

IMOPROMO, Lda, is een jong bedrijf dat het resultaat is van de combinatie van de geaccumuleerde ervaringen van zijn mentoren en partners in verschillende zakelijke gebieden, waaronder die met betrekking tot ontwerp, constructie en promotie van vastgoed.

Domenica Group staat voor betrouwbaarheid, de hoogste bouwnormen en respect voor de klant. Geïnspireerd door onze principes, waarden en succesvolle geschiedenis, zetten we ons werk voort om de meest succesvolle vastgoedontwikkelaar in Cyprus te worden, waarbij we topkwaliteit combineren met de hoogste niveaus van klanttevredenheid.

Toerisme

On Travel Solutions is een DMC die inkomende reisdiensten levert voor het vasteland van Portugal, Madeira, de Azoren en Kaapverdië en helpt ons bij het bestuderen van de toeristische markttrends in deze gebieden als ook het analyseren van vraag en aanbod.

Aangesloten partners

Booking.com begon in 1996 als een kleine Nederlandse startup en is uitgegroeid tot een van de grootste digitale bedrijven ter wereld in de reissector en heeft als missie om het iedereen gemakkelijk te maken om de wereld te verkennen.

Airbnb werd geboren in 2007 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco, en is sindsdien uitgegroeid tot 4 miljoen verhuurders die meer dan 900 miljoen gasten hebben verwelkomd in bijna elk land over de hele wereld. Elke dag bieden hosts unieke verblijven en unieke ervaringen die het voor gasten mogelijk maken om de wereld op een meer authentieke en verbonden manier te ervaren.

Om uw vertrouwen te winnen, en ervoor te zorgen dat u uw zaken met ons veilig kunt doen, zijn wij bovendien lid van:

Makelaarsvergunning


De Portugese overheidsinstantie IMPIC heeft als missie het reguleren van en toezicht houden op de bouw- en vastgoedsector. Alle bedrijven die in vastgoed bemiddelen hebben hiervoor een door het IMPIC uitgegeven AMI-vergunning nodig. Deze vergunning is voor vastgoedmakelaars nodig om op Portugees grondgebied als makelaar actief te zijn. Onze AMI-vergunning draagt het nummer 18883. Dit kan op deze link geverifieerd worden.

Klachtenafhandeling

Iedere in Portugal ingeschreven dienstverlener moet over een officieel klachtenboek beschikken en het op verzoek van de klant beschikbaar stellen. Als in Portugal ingeschreven dienstverlener beschikken uiteraard over de elektronische en manuele versie van dit klachtenboek. Een klacht online indienen en bij de wettige instanties bekend maken, kan via deze link.

Wij gebruiken de volgende diensten om u sneller, beter en veiliger van dienst te kunnen zijn:

Klantenbeheer

Ego Real Estate is de toonaangevende geïntegreerde oplossing voor digitale vastgoedmarketing in verschillende landen in Europa, Latijns-Amerika en andere regio's van de planeet. Het is een state-of-the-art oplossing die in één enkel platform vastgboedwebsites, vastgoed-CRM-software en verschillende online marketingtools integreert.

Betalingsverkeer

Banco Comercial Português is als bank een internationaal referentiepunt met een beslissingscentrum in Portugal. Deze bank baseert zijn acties op respect voor mensen en instellingen. De focus is altijd de klant, die bij deze bank steeds de roeping voor uitmuntendheid, vertrouwen, ethiek en verantwoordelijkheid voelt.

PayPal is de veiligere, gemakkelijkere manier om online te betalen en betaald te worden. Met de service kan iedereen betalen op elke gewenste manier, inclusief via creditcards, bankrekeningen, PayPal Smart Connect of rekeningsaldi, zonder financiële informatie te delen. PayPal is snel een wereldleider geworden in online betalingsoplossingen met meer dan 325 miljoen rekeningen wereldwijd.

Stripe is een technologiebedrijf dat economische infrastructuur voor internet bouwt. Bedrijven van elke omvang gebruiken de software van Stripe om betalingen te accepteren en hun bedrijf online te beheren, te runnen en op te schalen.

RationalFX biedt flexibele en op maat gemaakte valutastrategieën voor bedrijven en particulieren. Een ervaren team zorgt ervoor dat uw geld snel en veilig op de juiste plek terechtkomt, met lokale en internationale analyses die u nergens anders ziet.

XEROF is een gelicentieerde Zwitsers uitwisselingsplatform voor cryptovaluta die Bitcoin, Ethereum en Tether accepteert. Als u vastgoed wilt kopen met cryptovaluta, dan kan dit bij ons dank zij onze samenwerking met XEROF.

Website, websiteverwijzingen en online marketing

Iedereen kan een website bouwen met Webnode. Kies gewoon een van de verbluffende sjablonen en pas deze binnen enkele minuten aan. Webnode verbeterd voortdurend en biedt u alle tools om de perfecte website te maken!