Staatsburgerschap van Saint Lucia

Probleemloze investering in burgerschap op het 'gewoonweg mooie' eiland St. Lucia

Saint Lucia, gewoonweg mooi

Saint Lucia is een prachtig tropisch eiland gelegen in de Oost-Caribische Zee. Het eiland is ongeëvenaard in de regio als het gaat om levenskwaliteit. Er zijn extreem lage misdaadcijfers, eersteklas vastgoedontwikkelingen, dienstverleningen van wereldklasse en een uiterst goede infrastructuur.

Saint Lucia was een voormalige Britse kolonie en werd pas in 1979 onafhankelijk. Momenteel is Saint Lucia als soeverein land lid van verschillende vooraanstaande internationale organisaties zoals de OAS, VN en CARICOM. Engels is de officiële taal in het land en het rechtssysteem is gebaseerd op de Engelse Common Law. Saint Lucia heeft het nieuwste en misschien wel het best gepositioneerde staatsburgerschap door investeringsprogramma in het Caribisch gebied. Levendig, onderscheidend en aantrekkelijk; Saint Lucia biedt alle tropische voordelen van de regio, terwijl het exclusief, authentiek en boeiend blijft.

Wordt staatsburger van Saint Lucia

Het staatsburgerschap investeringsprogramma van Saint Lucia werd gelanceerd in 2015 en heeft zijn juridische grondslagen in de grondwet van St. Lucia en de 'Citizenship by Investment Act', nr. 14 van 2015, zoals gewijzigd. Het programma is het nieuwste in het Caribisch gebied!

Het doel van het programma is om directe buitenlandse investeringen in het land aan te moedigen. De 'Citizenship by Investment Unit' is de autoriteit die verantwoordelijk is voor alle zaken die verband houden met het programma.

Hoeveel kost het om staatsburger van Saint Lucia te worden?

Er zijn vier verschillende mogelijkheden om op basis van een investering het staatsburgerschap van Saint Lucia te verkrijgen:

Niet-terugbetaalbare donatie aan het National Economic Fund (NEF) van Saint Lucia

  • Minimum investering: $ 100.000

Investeren in een door de overheid goedgekeurd vastgoedproject

  • Minimum investering: $ 200.000

Investeren in staatsobligaties

  • Minimum investering: $ 250.000

Investering in bedrijfsprojecten

  • Minimum investering: $ 3.500.000

Meer over de investeringsbedragen en extra kosten voor het verkrijgen van het staatsburgerschap van Saint Lucia leest u op deze pagina.

De voordelen van het staatsburgerschap Saint Lucia

✓ Visumvrij reizen naar meer dan 140 landen waaronder de EU, het VK en Hong Kong

✓ 0% persoonlijk belastingtarief

✓ Vertrouwelijk en anoniem proces

✓ Eenvoudig te verkrijgen SSN, belastingnummer, bewijs van adres voor offshore-bedrijven

✓ Oplossingen voor offshore bankieren

✓ Geen verblijfs- of bezoekvereisten

Wij helpen u bij het verkrijgen van het staatsburgerschap van Saint Lucia

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op