Ontdek het Staatsburgerschap via Investering van Saint Lucia

Ontgrendel uw pad naar Saint Luciaans staatsburgerschap: Waar dromen het paradijs ontmoeten

Saint Lucia-burgerschap door investeringen: uw weg naar paradijselijk leven

Bent U klaar om op reis te gaan naar een tropisch paradijs? Welkom bij het programma voor burgerschap via investering in Saint Lucia, uw toegangspoort tot het verwerven van staatsburgerschap op een van de meest verbluffende Caribische bestemmingen. Saint Lucia biedt individuen en gezinnen een unieke kans om dit pittoreske eiland hun tweede thuis te noemen. Ons team bij Belalgarve Consultants is toegewijd om u bij elke stap van het sollicitatieproces te begeleiden. Ontdek de rijke cultuur, natuurlijke schoonheid en eindeloze mogelijkheden die het staatsburgerschap van Saint Lucia met zich meebrengt. Laten we uw dromen over het Caribische leven werkelijkheid maken.

Eligibiliteitscriteria voor het Staatsburgerschap van Saint Lucia via Investering

Kwalificaties en Vereisten

Om in aanmerking te komen voor het Staatsburgerschap van Saint Lucia via investering, moeten aanvragers aan specifieke kwalificaties voldoen en zich houden aan de vereisten van het programma. Hier zijn de belangrijkste criteria:

Leeftijdsvereiste

Aanvragers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor het Saint Luciaanse staatsburgerschap via investering.

Investeringsvereisten

Om in aanmerking te komen, moeten aanvragers een geschikte investering doen in een van de goedgekeurde opties.

Herkomst van Fondsen

Aanvragers moeten bewijs leveren van de wettige herkomst van hun geldmiddelen voor de investering.

Gezondheids- en karaktervereiste

Aanvragers en hun afhankelijken moeten een proces van gepaste zorgvuldigheid ondergaan om hun gezondheid en karakter te beoordelen. Personen met een strafblad of een veiligheidsrisico kunnen mogelijk niet in aanmerking komen.

Aanvraagproces

Het aanvraagproces omvat verschillende stadia, waaronder het indienen van vereiste documenten, zorgvuldigheidsonderzoeken en het betalen van overheidskosten.

Geen Verblijfsvereiste

Het staatsburgerschapsprogramma van Saint Lucia vereist geen verblijf, waardoor aanvragers staatsburgerschap kunnen verkrijgen zonder in het land te hoeven wonen.

Familieleden

Aanvragers kunnen een van de volgende familieleden in hun aanvraag opnemen:

 • Echtgeno(o)t(e)
 • Kinderen jonger dan 18 jaar
 • Kinderen van de hoofdaanvrager of diens echtgeno(o)t(e) tussen de 21 en 30 jaar, die financieel afhankelijk zijn van de aanvrager
 • Broers en zussen van de hoofdaanvrager jonger dan 18 jaar en ongehuwd
 • Grootouders en ouders van de hoofdaanvrager of diens echtgeno(o)t(e), ouder dan 55 jaar en financieel afhankelijk van de hoofdaanvrager
 • Een kind of ouder van de hoofdaanvrager of diens echtgeno(o)t(e) van elke leeftijd en met een fysieke of mentale handicap, volledig ondersteund door de hoofdaanvrager

Opmerking: Het voldoen aan deze criteria is essentieel voor een succesvolle aanvraag. Ons team bij Belalgarve Consultants staat klaar om u door elk stadium van het proces te begeleiden en te helpen bij het verkrijgen van het staatsburgerschap van Saint Lucia via investering.

Niet in aanmerking komend voor het Burgerschap van Saint Lucia door Investering 

Saint Lucia hanteert strikte criteria om de integriteit van haar burgerschapsprogramma te waarborgen. Aanvragers die tot een van de volgende categorieën behoren, komen niet in aanmerking voor het programma:

 • Misleiding: Elke aanvraag die valse of misleidende informatie bevat, komt niet in aanmerking voor overweging.
 • Mentale Onbekwaamheid: Personen die door een rechtbank of gekwalificeerde gezondheidsdeskundige mentaal onbekwaam zijn verklaard, komen niet in aanmerking.
 • Strafrechtelijke veroordelingen: Degenen met veroordelingen voor strafbare feiten, met uitzondering van kleine verkeersovertredingen, komen niet in aanmerking.
 • Faillissement: Personen die door een rechtbank failliet zijn verklaard, komen niet in aanmerking voor het burgerschap van Saint Lucia.
 • Visumweigering: Aanvragers die een visumweigering hebben gehad van een land waarvoor Saint Lucia visumvrij reizen aanbiedt en die vervolgens geen visum voor datzelfde land hebben verkregen, komen ook niet in aanmerking.

Het is essentieel dat aanvragers aan deze criteria voldoen om deel te nemen aan het Burgerschap van Saint Lucia door Investeringen. Ons team bij Belalgarve Consultants kan begeleiding en ondersteuning bieden om een succesvol aanvraagproces te garanderen.

Investeringsopties voor het Burgerschap van Saint Lucia

Diverse Investeringsmogelijkheden om het Burgerschap van Saint Lucia te verkrijgen 

Verken een reeks investeringsopties die de weg effenen naar het verkrijgen van het burgerschap in het betoverende Saint Lucia. Deze wegen zijn ontworpen om aan uw unieke doelen en voorkeuren te voldoen en bieden u de kans om burger te worden van deze schilderachtige Caribische natie.

Investeringsmogelijkheden:


Nationaal Economisch Fonds (NEF)

Het Nationaal Economisch Fonds is een directe bijdrage aan de ontwikkeling van Saint Lucia. Om in aanmerking te komen, gelden de volgende bijdragebedragen:

 • Hoofdaanvrager: US$100.000
 • Hoofdaanvrager en Echtgenoot: US$140.000
 • Hoofdaanvrager, Echtgenoot en maximaal 2 andere Afhankelijken: US$150.000
 • Elke extra Afhankelijke: US$25.000 (Zonder Echtgenoot)
 • Elke extra Afhankelijke: US$15.000 (Met Echtgenoot)

Investering in Vastgoed

Investeer in door de overheid goedgekeurde vastgoedprojecten. Deze investeringsoptie biedt u de flexibiliteit om te kiezen uit verschillende luxe woningen en resorts.

 • Minimale Investering: US$200.000 (Ongeacht het aantal afhankelijken dat bij de aanvraag is inbegrepen)

Investering in Ondernemingsprojecten

Ondersteun goedgekeurde ondernemingsprojecten, zowel individueel als gezamenlijk, met een minimale investering van USD 3,5 miljoen. Deze optie stelt u in staat te investeren in sectoren zoals infrastructuur, productie en meer, wat bijdraagt aan de economische groei van Saint Lucia.

 • Investering door één persoon in een goedgekeurd project: US$3,5 miljoen
 • Twee of meer personen doen gezamenlijk een investering in een goedgekeurd project: US$6,0 miljoen (op voorwaarde dat elke persoon minimaal $1 miljoen investeert)

Investering in Overheidsobligaties (NAB - National Action Bond)

Koop niet-rentedragende overheidsobligaties. Deze obligaties dienen als een veilige investering en dragen bij aan de economische ontwikkeling van Saint Lucia.

 • Minimale Investering: $300.000 (Ongeacht het aantal personen in de aanvraag)

Deze investeringsopties bieden u de kans om burger van Saint Lucia te worden en tegelijkertijd bij te dragen aan de welvaart ervan. Kies het pad dat aansluit bij uw doelen en begin aan uw reis naar het burgerschap in dit tropische paradijs. Ons team bij Belalgarve Consultants staat klaar om u te helpen en te begeleiden tijdens het proces.

Voordelen van het Burgerschap door Investeringsprogramma van Saint Lucia

Kansen Ontgrendelen met het Burgerschap van Saint Lucia

Ga op weg naar het burgerschap in de betoverende natie van Saint Lucia en ontdek een wereld van voordelen. Het Burgerschap door Investeringsprogramma van Saint Lucia biedt tal van voordelen die verder gaan dan het verkrijgen van een tweede paspoort. Van visumvrij reizen tot een levendige levensstijl, verken de voordelen van het worden van een burger van dit tropische paradijs.

Visumvrij Reizen

Verkrijg de vrijheid om naar meer dan 146 landen te reizen zonder een visum nodig te hebben, waaronder het Schengengebied, het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong en andere gewenste bestemmingen.

Dubbel Burgerschap

Saint Lucia staat dubbele nationaliteit toe, waardoor u uw huidige nationaliteit kunt behouden terwijl u een burger van Saint Lucia wordt.

Geen Verblijfsvereiste

Er is geen verplichte verblijfsvereiste, wat flexibiliteit biedt bij het kiezen van uw verblijfplaats.

Belastingvoordelen

Profiteer van belastingvoordelen, aangezien Saint Lucia geen belastingen heft op inkomen, kapitaalwinsten, erfenissen of vermogen.

Stabiele Investering

Investeer in een land dat bekend staat om zijn politieke stabiliteit en een veilige investeringsomgeving.

Strategische Locatie

Profiteer van de strategische ligging van Saint Lucia in het Caribisch gebied, met gemakkelijke toegang tot internationale markten.

Onderwijskansen

Toegang tot hoogwaardig onderwijs en gezondheidszorgdiensten voor u en uw gezin.

Kwaliteit van Leven

Ervaar een hoge levenskwaliteit met een aangenaam klimaat, prachtige landschappen en een rijke culturele erfgoed.

Economische Groei

Draag bij aan de economische groei van Saint Lucia door te investeren in goedgekeurde projecten en ondernemingsinitiatieven.

Familie-inclusie

Neem uw gezinsleden op in de aanvraag, inclusief uw echtgenoot, kinderen en afhankelijken, waardoor het een gezinsvriendelijke optie is.

Veiligheid en Privacy

Bescherm uw vermogen en rijkdom door middel van veilige financiële voorschriften en privacywetten.

Doorverkoopoptie

Onder bepaalde voorwaarden heeft u de mogelijkheid om uw vastgoedinvestering door te verkopen, met mogelijke financiële voordelen.

Deze voordelen maken het Burgerschap door Investeringsprogramma van Saint Lucia tot een aantrekkelijke keuze voor personen die streven naar wereldwijde mobiliteit, financiële zekerheid en een bevredigende levensstijl. Sluit u aan bij degenen die de voordelen van het Saint Luciaanse burgerschap hebben omarmd en ervaar de schoonheid van dit Caribische juweel.

Het Aanvraagproces voor Saint Lucia Staatsburgerschap

Uw pad om een staatsburger van Saint Lucia te worden

Bent u klaar om een transformerende reis te beginnen om staatsburger van Saint Lucia te worden? Het Staatsburgerschap door Investeringen programma van Saint Lucia biedt u een unieke kans om staatsburgerschap te verwerven in dit tropische paradijs. Belalgarve Consultants is uw vertrouwde partner op dit spannende pad. We staan klaar om u door elk stadium van het aanvraagproces te leiden, met een naadloze ervaring van begin tot einde. Ontdek hoe u het staatsburgerschap van Saint Lucia kunt verkrijgen en ontgrendel een wereld van mogelijkheden in een van de meest betoverende bestemmingen in het Caribisch gebied. Sluit u bij ons aan terwijl we u meenemen door het uitgebreide aanvraagproces en u voorzien van de informatie en ondersteuning die u nodig heeft om uw droom om staatsburger van Saint Lucia te worden werkelijkheid te maken. 

Een Stap-voor-Stap Gids voor het Verkrijgen het Staatsburgerschap van Saint Lucia

Stap 1: Eerste Consultatie
Neem contact op met Belalgarve Consultants voor een eerste consultatie. Tijdens dit gesprek bespreken we uw doelstellingen en beantwoorden we al uw vragen met betrekking tot het Saint Lucia Staatsburgerschap door Investeringen programma.

Stap 2: Documentverzameling
Ons team zal u begeleiden bij het verzamelen van alle benodigde documenten en informatie voor uw aanvraag. Dit omvat financiële documentatie, bewijs van herkomst van fondsen en persoonlijke gegevens.

Stap 3: Due Diligence
Alle aanvragers en hun afhankelijke gezinsleden moeten een due diligence-onderzoek ondergaan. Dit proces omvat achtergrondcontroles en beoordelingen van karakter en integriteit.

Stap 4: Invullen van Aanvraag
Ons team zal u helpen bij het invullen van de aanvraagformulieren en het voorbereiden van alle benodigde documenten. Zodra de aanvraag volledig is, wordt deze ingediend bij de relevante autoriteiten.

Stap 5: Betaling van Leges
U dient de vereiste overheidsleges te betalen voor de verwerking van uw aanvraag. Dit omvat leges voor het Nationaal Economisch Fonds (NEF) of andere goedgekeurde investeringsopties.

Stap 6: Beoordeling en Goedkeuring
Uw aanvraag wordt beoordeeld door de regeringsinstanties van Saint Lucia. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een kennisgeving van goedkeuring.

Stap 7: Investering
U voert de vereiste investering uit volgens de gekozen optie, zoals het Nationaal Economisch Fonds (NEF), onroerend goed, of andere goedgekeurde projecten.

Stap 8: Certificaat van Staatsburgerschap
Na voltooiing van de investering ontvangt u uw Certificaat van Staatsburgerschap van Saint Lucia.

Stap 9: Paspoortaanvraag
U kunt nu uw aanvraag indienen voor een Saint Luciaans paspoort.

Stap 10: Staatsburgerschap Verkregen
Gefeliciteerd! U heeft met succes het staatsburgerschap van Saint Lucia verkregen en kunt nu genieten van de voordelen van dit prachtige Caribische land.

Belalgarve Consultants staat altijd klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van dit opwindende proces. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis naar het Saint Lucia Staatsburgerschap te beginnen.

Juridische en Financiële Conformiteit voor het Saint Lucia Burgerschap

Voldoen aan de Eisen en Kosten voor het Burgerschap van Saint Lucia 

Het verkrijgen van het burgerschap in Saint Lucia via het Burgerschapsprogramma door Investering brengt specifieke juridische en financiële overwegingen met zich mee. In deze sectie worden de conformiteitseisen uiteengezet en worden de bijbehorende kosten gedetailleerd om u te helpen het proces soepel te doorlopen. 

Juridische Conformiteit

Om juridische conformiteit te waarborgen, moeten aanvragers voldoen aan de burgerschapsregels van Saint Lucia. Ons ervaren team van Belalgarve Consultants zal u door dit aspect van de aanvraag leiden en ervoor zorgen dat aan alle juridische eisen wordt voldaan.

Financiële Conformiteit

Naast de investeringsbedragen zijn er aanvullende kosten verbonden aan de aanvraag voor het burgerschap. Deze kosten dragen bij aan het due diligence-onderzoek, de verwerking door de overheid en essentiële diensten. Hier volgt een uitsplitsing:

Due Diligence Kosten (Te betalen bij indiening van de aanvraag)

 • US$8.000 - Hoofdaanvrager
 • US$5.000 - Echtgenoot/echtgenote
 • US$5.000 - Afhankelijke personen ouder dan 16 jaar
 • US$1.000 - Due Diligence Kosten voor bank

Overheidsverwerkingskosten (Te betalen bij indiening van de aanvraag)

 • US$2.000 - Hoofdaanvrager
 • US$1.000 - Echtgenoot/echtgenote
 • US$1.000 - Iedere andere afhankelijke persoon

Deze verwerkingskosten zijn niet van toepassing op de investeringsweg in vastgoed.

Overheidsadministratieve kosten (Te betalen bij indiening van de aanvraag)

 • US$50.000 - Hoofdaanvrager
 • US$35.000 - Echtgenoot/echtgenote
 • US$35.000 - Afhankelijke personen van 18 jaar en ouder
 • US$25.000 - Afhankelijke personen jonger dan 18 jaar

Voor de investeringsweg in vastgoed zijn de overheidsadministratiekosten verlaagd tot US$30.000 voor één aanvrager, of US$45.000 voor de aanvrager en zijn/haar echtgenoot/echtgenote. In deze optie betalen afhankelijke personen US$5.000 als ze jonger zijn dan 18 jaar, of US$10.000 als ze ouder zijn dan 18 jaar.

Voor de aankoop van de National Action Bond is er slechts één enkele administratieve vergoeding van US$50.000, ongeacht het aantal afhankelijke personen in de aanvraag.

Voor de Donatie-optie zijn er geen overheidsadministratiekosten.

Advies- en professionele juridische kosten (Te betalen bij het starten van het proces) 

 • US$2.500 - Advieskosten
 • US$25.000 - Professionele en juridische kosten

Andere Toepasselijke Kosten

Er kunnen extra kosten van toepassing zijn, waaronder vertaalkosten, bankoverschrijvingskosten en paspoortkosten. Deze kosten zorgen voor een soepele verwerking van uw aanvraag en verlenen u toegang tot de voordelen van het burgerschap van Saint Lucia.

Wees gerust dat met Belalgarve Consultants uw reis naar het burgerschap van Saint Lucia niet alleen juridisch solide is, maar ook volledig financieel in overeenstemming is met alle vereisten. We staan klaar om u bij elke stap van het proces te ondersteunen en te begeleiden.

Zet de Eerste Stap naar Jouw Caribische Droom

Neem Contact met Ons op om Jouw Burgerschapsreis te Beginnen 

Ben je klaar om een opwindende reis te beginnen om het burgerschap te verkrijgen in het prachtige Caribische land Saint Lucia? Het Burgerschap door Investeringen-programma van Saint Lucia biedt je een unieke kans om burger te worden van dit tropische paradijs, en Belalgarve Consultants is jouw vertrouwde partner om je elke stap van de weg te begeleiden.

Of je nu informatie zoekt, het aanvraagproces wilt starten, of geïnteresseerd bent in een gratis en vrijblijvende offerte, ons team staat voor je klaar. We zijn toegewijd om je droom om burger van Saint Lucia te worden werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan dit transformerende avontuur.

Vul het onderstaande contactformulier in, en een van onze ervaren consultants zal snel contact met je opnemen. Sluit je aan bij onze community van tevreden klanten die met succes het burgerschap in Saint Lucia hebben verkregen en een wereld vol mogelijkheden hebben ontdekt in een van de meest betoverende bestemmingen in het Caribisch gebied.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en informatie over burgerschap door investeringsprogramma's in het Caribisch gebied. Abonneer je op onze nieuwsbrief en wees de eerste om op de hoogte te zijn van nieuwe kansen en ontwikkelingen. Sluit je vandaag nog aan bij onze groeiende gemeenschap van geïnformeerde investeerders.