Vastgoed kopen in Spanje

Koop uw woning onder de Spaanse zon en geniet van uw leven

Kies hier uw voorkeursregio in Spanje

Vastgoed Barcelona

Uw Nederlandstalige experts voor de aankoop van vastgoed in Spanje

Niet gevonden wat u zoekt? Geen nood! Als onafhankelijk en internationaal opererend makelaarskantoor werken wij samen met de grootste vastgoedaanbieders in Spanje en kunnen u op deze manier steeds bieden waar u precies naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op en laat ons uw zoekcriteria weten of vul ons zoekformulier in. Wij zijn dan graag bij u terug met een selectie van vastgoedobjecten die precies bij u passen! 

Spanje, een populaire bestemming voor buitenlands vastgoed

Spanje is een zeer populaire bestemming voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar een aangenaam klimaat, een hoge levensstandaard en natuurlijk lekker eten. Of je nu denkt aan werken in een van de grootste steden van Spanje, zoals Madrid, Barcelona of Valencia, of met pensioen gaat aan de Spaanse kust, je moet een plek vinden om te wonen.

Hoewel huren in Spanje zeker een optie is, kiezen veel buitenlanders ervoor om vastgoed in Spanje te kopen. Vastgoed kopen in Spanje is namelijk niet alleen aantrekkelijk voor uw levenskwaliteit, maar ook een interessante en veilige manier om te beleggen.

Als u erover nadenkt om u bij de vele Nederlanders en Belgen aan te sluiten die al genieten van het leven in Spanje, dan bent u bij ons in goede handen. Samen met ons sterk Spaans partnernetwerk helpen wij u bij het vinden van de voor u juiste woning, helpen u tijdens het koopprocess en, indien u dat wilt, regelen wij ook de verhuur en het beheer van uw vastgoed na aankoop.

Kopen van vastgoed in Spanje hoeft niet ingewikkeld te zijn

Er zijn geen speciale vereisten of papierwerk voor buitenlanders die vastgoed in Spanje willen kopen. In feite werden buitenlandse investeringen in Spaans vastgoed steeds aangemoedigd door de overheid.

Het enige dat u nodig heeft, is een fiscaal nummer (NIE), dat u kunt krijgen door een Spaans politiebureau binnen te gaan en uw paspoort te tonen. U krijgt dit nummer dan onmiddellijk Enkel voor niet-EU-burgers kan het enkele weken duren om dit nummer te krijgen.

Niet-EU burgers kunnen bij een vastgoedaankoop van minimaal €500.000 wel een permanente verblijfsvergunning verkrijgen, het zo genaamde Spaanse Gouden Visum.

Uw vastgoed in Spanje kopen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op en laat ons u helpen uw droom waar te maken