Wie wij zijn, en wat wij doen

Wij werken voor uw succes

'Belalgarve Consultants | Tourism & Real Estate' is een in Portugal gevestigd vastgoedmakelaar en een internationaal opererend consultingbedrijf.

Onze expertise als vastgoedmakelaars richt zich vooral op het kopen, verkopen en beheren van vastgoed met toeristische kenmerken. Wij geloven in de meerwaarde die het toerisme aan de vastgoedmarkt brengt. Ons portfolio aan vastgoedeigenschappen ligt daarom altijd in toeristisch opkomende of al populaire regio's. Hierdoor biedt ons aanbod aan huizen en appartementen onder de zon altijd

  • kapitaalgroei door stijgende vastgoedprijzen.
  • een bovengemiddeld hoog huurrendement door vakantieverhuur.
  • levenskwaliteit doordat onze klanten zelf kunnen genieten van hun investering.

Indien u als aankoper niet permanent in uw nieuwe woning in het buitenland wilt of kunt verblijven, bieden wij op wens ook alle diensten rond het beheer van uw vastgoed onder de zon. Denk aan de verhuur aan vakantiegangers, het ontvangen van gasten en uiteraard het onderhoud en de schoonmaak van uw plek onder de zon.

Een betrouwbare en ervaren partner voor zowel particulieren als ook bedrijven

Doordat wij als makelaar en consultancybedrijf de wereld van vastgoed op populaire toeristische bestemmingen zo breed hoe mogelijk aanpakken, kunnen wij zowel voor de particulier die op zoek is naar zijn droomhuis onder de zon als ook bedrijven en grote investeerders het juiste advies en de juiste oplossing bieden. Onze ervaren Consultants zijn deskundig op de volgende gebieden:

  • De internationale vastgoedmarkt
  • Vastgoedpromotie en marketing
  • Wetgeving over vastgoed in de verschillende landen
  • De toeristische industrie
  • Immigratie op basis van investeringen en offshore-bedrijven

Op deze manier kunnen wij u steeds een all-round oplossing aanbieden voor uw investering of belegging in vastgoed of het toerisme.

Een uitgebreid, sterk en betrouwbaar netwerk aan partners

Belalgarve zou niets zijn zonder haar partners. Over de jaren heen is het ons gelukt om een sterk en betrouwbaar wereldwijd partnernetwerk op te bouwen. Vastgoedontwikkelaars en promotors van over de hele wereld rekenen op ons om hun vastgoedontwikkelingen aan de man te brengen. Advocaten en vergunde agentschappen in de verschillende landen bieden aan ons en aan onze klanten de nodige juridische steun om bepaalde aankoopprocedures tot een goed einde te brengen of om bijvoorbeeld de nationaliteit of een verblijfsvergunning op basis van de investering van onze klanten aan te vragen.

Onze partners in het toerisme zorgen voor de nodige knowhow als het gaat om een overgenomen of nieuw gebouwd hotel te managen. Door onze partners zijn wij zelfs in staat om binnen korte tijd het interesse van 's werelds grootste touroperators voor nieuwe hotels en toeristische attracties te wekken. 

Onze waarden

Altijd in dienst van de klant 

Bij Belalgarve geloven wij in menselijke relaties. Wij geloven in duurzaamheid en transparantie. Dit zijn dan ook de belangrijkste trefwoorden van ons merk. Bij iedere beslissing die wij nemen, staat de klant op de eerste plaats. Onze klanten zijn de vrienden van onze visie en ons merk. Bij Belalgarve worden klanten daarom altijd als vrienden behandeld. 

Altijd eerlijk en transparant 

Het is belangrijk om niet enkel zo te doen alsof je altijd in dienst van de klant bent. Je moet het dagdagelijks bewijzen. En dat doen wij bij Belalgarve. Als professionele adviseur in vastgoed en toerisme laten wij dagelijks onze betrouwbaarheid door een transparante manier van werken en een duidelijke communicatie blijken. Enkel eerlijkheid creëert langdurig vertrouwen en vriendschap. Bij Belalgarve kan u op ieder moment rekenen op bijstand en een betrouwbare, duidelijke informatie. 

Werken voor het succes van de klant 

Ons doel is het schrijven van een succesverhaal voor onze klant. De klant staat in het middelpunt van alles wat wij doen en het verdedigen van de interesses van de klant is onze taak. Zo bieden wij enkel vastgoed en investeringsproducten waar wij ook zelf in geloven. Pas na uitvoerige analyse van buitenlands vastgoed als investering en het controleren op aanwezigheid van de juiste documentatie, bieden wij deze producten ook daadwerkelijk aan aan onze klanten. Wij laten niemand iets kopen of niemand in iets investeren zonder dat wij het ook zelf zouden doen. Wij werken voor uw succes en willen dit ook op lange termijn blijven mogen doen. 

Ethisch en sociaal verantwoord ondernemen in volledige duurzaamheid 

Investeren in vastgoed onder de zon, als levensstijl of als pure investering met hoog rendement, is enkel interessant als de omgeving, de regio, het land en ook de volledige wereld er op vooruit gaat. Daarom toetst Belalgarve al zijn partners op ethisch verantwoord handelen en duurzaam ondernemen. Wij doen geen zaken met partners die niet aan deze door ons gestelde eisen voldoen. Ook zelf werken wij bij Belalgarve op de meest duurzame manier. Zonnepanelen voor onze elektriciteitsvoorziening, het voorkomen van papiergebruik of het voorkomen van onnodige verplaatsingen zijn daar enkele voorbeelden voor. Ook stort Belalgarve 10% van zijn winstmarge aan goede doelen. Dit doen wij vooral door sociale of ecologische projecten te steunen in de landen waar wij opereren, maar ook daarbuiten. 

Steeds tot uw dienst,

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder