Over ons

Wie wij zijn

Wij werken voor uw succes

Vastgoedbeleggingen onder de zon

Belalgarve Consultants is een jong team van consulenten en experts op gebied van toerisme en vastgoed. Wij zijn gevestigd in Portugal en ook vertegenwoordigd op Cyprus, de Kaapverdische Eilanden en Montenegro.

Als adviseurs in toerisme en vastgoed onder de zon houden wij dagdagelijks de toeristische industrie en ook de vastgoedmarkt in Cyprus, Kaapverdië, Portugal en Montenegro goed in de gaten.

Dagelijks zijn wij op zoek naar nieuwe trends en opportuniteiten in deze markten en adviseren zo ons bestaand cliënteel van vastgoedkopers, vastgoedbeleggers, vastgoedontwikkelaars en reisorganisaties richting nieuwe investeringen of het maximaliseren van het rendement van bestaande investeringen.

Onze diensten

Adviesbureau voor vastgoed en vastgoedbeleggingen in Kaapverdië, Cyprus, Portugal en Montenegro

Wilt u beleggen in vastgoed onder de zon van Cyprus, Montenegro, Kaapverdië of Portugal? Dan zijn wij uw ideale partner!

Of u uw vastgoedaankoop onder de zon nu als pure investering met huurrendement ziet, als tweede verblijf om er vakantie te vieren of uw pensioen door te brengen, of een combinatie van beide, wij kunnen u helpen

Ook adviseren wij niet-Europeanen die het Portugese Gouden Visum middels een vastgoedinvestering willen verkrijgen, of aan de investeringsprogramma's van Cyprus of Montenegro willen deelnemen met het vooruitzicht op de nationaliteit van die landen of een vaste verblijfsvergunning.

Wij begeleiden u geheel vrijblijvend en stap voor stap tijdens het identificeren en vinden van het juiste pand op de juiste locatie. Wij analyseren de marktwaarde van het gevonden object en ook het mogelijke rendement op de verhuurmarkt. Wij ondersteunen u geheel in uw eigen taal tijdens de aankoopprocedure en, indien gewenst, kunnen wij uw vastgoed onder de zon op de verhuurmarkt beheren en rentabiliseren.

Vastgoedbeheer op de vakantieverhuurmarkt in Portugal, Cyprus en Kaapverdië en Montenegro

Juist omdat we experts zijn op het gebied van toerisme en vastgoedbeleggingen, zijn wij uw aangewezen partner om uw vastgoed in Cyprus, Kaapverdië, Montenegro of Portugal zo rendabel mogelijk te beheren. Samen met ons uitgebreid partnernetwerk en dankzij onze expertise op het gebied van de wetgeving rond vakantieverhuur, marktprijzen en seizoensgebonden beleggingsgraden, kunnen wij u een all-in-one-service bieden. Deze service omvat zowel het dagelijkse beheer van uw woning zoals klantenontvangst en bijstand, schoonmaak als ook de marketing van uw woning op de verhuurmarkt, het in de gaten houden van de boekingscijfers en het aanpassen van de verhuurprijzen. Ook uw reservaties kunnen wij van A-Z voor u beheren.

Adviesbureau voor toeristisch bestemmingsbeheer in Cyprus, Portugal, Montenegro en Kaapverdië

Door de jarenlange ervaring van onze toeristische adviseurs in de reisindustrie en de vele contacten in de reiswereld kunnen wij bij Belalgarve ook in de functie van adviseur in toeristisch bestemmingsbeheer in Portugal, Cyprus, Montenegro en de Kaapverdische Eilanden optreden. Door onze persoonlijke aanwezigheid op de bestemming en ons uitgebreid partnernetwerk van DMC's en hoteliers kunnen wij als adviseur de juiste blokstenen op iedere bestemming voor u in elkaar zetten. Dit doen wij steeds aan de beste prijs en volgens uw specifieke operationele benodigdheden. Ook kunne wij u behulpzaam zijn bij hotelkamer inkoop en transportoplossingen voor ieder volume

Portugal Souvenir online shop

Wat ooit als een bliksem idee begon, heeft zich ondertussen tot een enorm succes ontwikkeld. Zo werd de webshop van Belalgarve één van de belangrijkste online winkels voor typisch Portugese souvenirs. In Portugal op vakantie geweest en vergeten een souvenir te kopen? In onze online Portugal souvenir webwinkel kunt u gemakkelijk uw souvenir uit Portugal nabestellen. Wij leveren werelwijd! 

Onze waarden

Altijd in dienst van de klant 

Bij Belalgarve geloven wij in menselijke relaties. Wij geloven in duurzaamheid en transparantie. Dit zijn dan ook de belangrijkste trefwoorden van ons merk. Bij iedere beslissing die wij nemen, staat de klant op de eerste plaats. Onze klanten zijn de vrienden van onze visie en ons merk. Bij Belalgarve worden klanten daarom altijd als vrienden behandeld. 

Altijd eerlijk en transparant 

Het is belangrijk om niet enkel zo te doen alsof je altijd in dienst van de klant bent. Je moet het dagdagelijks bewijzen. En dat doen wij bij Belalgarve. Als professionele adviseur in vastgoed en toerisme laten wij dagelijks onze betrouwbaarheid door een transparante manier van werken en een duidelijke communicatie blijken. Enkel eerlijkheid creëert langdurig vertrouwen en vriendschap. Bij Belalgarve kan u op ieder moment rekenen op bijstand en een betrouwbare, duidelijke informatie. 

Werken voor het succes van de klant 

Ons doel is het schrijven van een succesverhaal voor onze klant. De klant staat in het middelpunt van alles wat wij doen en het verdedigen van de interesses van de klant is onze taak. Zo bieden wij enkel vastgoed en investeringsproducten waar wij ook zelf in geloven. Pas na uitvoerige analyse van buitenlands vastgoed als investering en het controleren op aanwezigheid van de juiste documentatie, bieden wij deze producten ook daadwerkelijk aan aan onze klanten. Wij laten niemand iets kopen of niemand in iets investeren zonder dat wij het ook zelf zouden doen. Wij werken voor uw succes en willen dit ook op lange termijn blijven mogen doen. 

Ethisch en sociaal verantwoord ondernemen in volledige duurzaamheid 

Investeren in vastgoed onder de zon, als levensstijl of als pure investering met hoog rendement, is enkel interessant als de omgeving, de regio, het land en ook de volledige wereld er op vooruit gaat. Daarom toetst Belalgarve al zijn partners op ethisch verantwoord handelen en duurzaam ondernemen. Wij doen geen zaken met partners die niet aan deze door ons gestelde eisen voldoen. Ook zelf werken wij bij Belalgarve op de meest duurzame manier. Zonnepanelen voor onze elektriciteitsvoorziening, het voorkomen van papiergebruik of het voorkomen van onnodige verplaatsingen zijn daar enkele voorbeelden voor. Ook stort Belalgarve 10% van zijn winstmarge aan goede doelen. Dit doen wij vooral door sociale of ecologische projecten te steunen in de landen waar wij opereren, maar ook daarbuiten. 

Steeds tot uw dienst,

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder