Verblijfsvergunning Cyprus door Investering: Uw Toegangspoort tot Mogelijkheden

Ontgrendel een Stralende Toekomst met het Gouden Visum Programma van Cyprus

Welkom bij het Investeringsprogramma voor het verkrijgen van de Cypriotische Verblijfsvergunning 

Ontdek het Gouden Visum Programma van Cyprus, een route naar verblijf en uiteindelijk burgerschap in een Mediterraanse omgeving. Dit programma biedt investeerders en gezinnen een hoge levensstandaard binnen de Europese Unie. Naast het bieden van verblijfsrecht door diverse investeringen, opent het na vijf jaar permanente verblijf de mogelijkheid tot het aanvragen van het burgerschap. Dit is uw kans om te verbinden met de dynamische economie en strategische locatie van Cyprus, en opent een toekomst vol mogelijkheden en veiligheid in het hart van de Middellandse Zee. 

Permanente Verblijsvergunning Cyprus: Eligibiliteitscriteria

Belangrijke vereisten voor een verblijfsvergunning en burgerschap van Cyprus

Het verkrijgen van een verblijfsvergunning in Cyprus via investering, vaak aangeduid als de Cyprus Golden Visa, vereist het voldoen aan specifieke eligibiliteitscriteria. Aanvragers moeten aan een reeks voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor dit prestigieuze programma, wat zorgt voor een geloofwaardige en transparante route naar verblijf en potentieel staatsburgerschap. Hier schetsen we de fundamentele eligibiliteitscriteria in een unieke opmaak:

 • Vastgoedinvestering: Om in aanmerking te komen, moeten aanvragers een residentieel vastgoed in Cyprus verwerven met een minimale waarde van €300.000 (exclusief btw, die 5 procent of 19 procent kan bedragen, indien van toepassing). Een initiële betaling van minstens €200.000 is verplicht. Fysieke aanwezigheid bij de aankoop is niet verplicht maar kan worden vergemakkelijkt door een juridische vertegenwoordiger.

 • Aanvraag voor permanente verblijfsvergunning: Het proces voor permanente verblijfsvergunningaanvragen, inclusief de samenstelling en indiening van alle vereiste juridische documentatie, moet worden uitgevoerd via het Burgerlijke Register en de Migratiedienst. Onze deskundige juridische experts kunnen uitgebreide hulp bieden gedurende dit proces via een volmacht.

 • Snelle goedkeuring: In aanmerking komende aanvragers kunnen de uitgifte van hun permanente verblijfsvergunning in Cyprus binnen twee maanden na het indienen van de aanvraag verwachten.

 • Fysieke aanwezigheid: Succesvolle kandidaten moeten Cyprus bezoeken binnen een jaar na ontvangst van de permanente verblijfsvergunning. Dit bezoek omvat het verzamelen van biometrische gegevens voor de uitgifte van de permanente verblijfsvergunning (PR-kaart). Vervolgens zijn bezoeken om de twee jaar verplicht om de geldigheid van de vergunning te behouden.

Aanvullende financiële criteria en kwalificaties

 • Deposito op vaste termijn: Onderhoud een deposito op vaste termijn gedurende drie jaar bij een Cypriotische bank, met een minimale storting van €30.000. De middelen voor deze rekening moeten afkomstig zijn van bronnen buiten Cyprus.

 • Validatie van jaarinkomen: Toon een veilig jaarlijks inkomen van minstens €30.000 verdiend in het buitenland aan. Dit bedrag stijgt met €5.000 voor elke afhankelijke in de aanvraag en €8.000 voor elke ouder van de primaire aanvrager en/of echtgenoot.

 • Andere vereisten: Naast het voldoen aan de eerder genoemde financiële voorwaarden, moeten aanvragers, samen met hun echtgenoot, ouders en afhankelijken indien van toepassing, voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Handhaaf een strafblad zonder veroordelingen.
  • Verklaar hun intentie om niet in Cyprus te werken (hoewel houders van een permanente verblijfsvergunning in Cyprus een Cypriotisch bedrijf mogen bezitten en dividend mogen ontvangen uit de winst).
  • Bevestig de beschikking over een veilig jaarlijks inkomen uit het buitenland.
  • Zorg ervoor dat de naam van de aanvrager niet voorkomt op de lijst van personen van wie het eigendom door de EU is bevroren.

In aanmerking komende deelnemers voor de aanvraag van een permanente verblijfsvergunning

 • De toegekende permanente verblijfsvergunning geldt voor de houder, diens echtgenoot en kinderen tot 17 jaar.
 • Het omvat ook de ouders van de hoofdaanvrager en/of echtgenoot.
 • Volwassen kinderen tussen 18 en (inclusief) 24 jaar oud, die zijn ingeschreven als studenten, kunnen deelnemen aan een aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning.
 • Getrouwde kinderen van aanvragers voor een permanente verblijfsvergunning tussen 18 en (inclusief) 24 jaar oud, die studenten zijn, kunnen deelnemen aan de aanvraag van hun ouders.

Investeringsopties voor de Versnelde Procedure van de Permanente Verblijfsvergunning Cyprus 

Investeringsmogelijkheden voor het Gouden Visum Cyprus (Versnelde Procedure Permanente Verblijfsvergunning)

Ontdek een wereld van mogelijkheden met de Cyprus Golden Visa en het Versnelde Permanente Verblijfsprogramma. Uw reis naar een betere toekomst in Cyprus begint hier, waar u de keuze heeft uit spannende investeringsmogelijkheden. Of u nu droomt van het bezitten van residentieel vastgoed, het uitbreiden van uw bedrijf of deel wilt uitmaken van het lokale zakelijke landschap, Cyprus biedt u diverse kansen. Verken de investeringsmogelijkheden hieronder en zet de volgende stap richting uw dromen.

Investering in Residentieel Vastgoed

 • Begin uw reis in Cyprus door te investeren in nieuw residentieel vastgoed met een minimale investering van €300.000 (plus BTW). Hiermee legt u niet alleen de basis voor uw toekomst in Cyprus, maar draagt u ook bij aan de groei van de lokale woningmarkt.

Aankoop van Commercieel Vastgoed

 • Met een investering van €300.000 (plus BTW) heeft u de mogelijkheid om tot twee nieuwe of bestaande niet-residentiële eigendommen aan te schaffen, zoals commerciële ruimtes. Deze investeringsmogelijkheid stelt u in staat uw zakelijke aanwezigheid uit te breiden en actief bij te dragen aan economische ontwikkeling.

Bedrijfsinvestering

 • Investeer €300.000 in het maatschappelijk kapitaal van een in Cyprus geregistreerd en operationeel bedrijf, waarbij ten minste vijf personen in dienst zijn. Deze optie stelt u in staat een aanzienlijke invloed uit te oefenen op het lokale zakelijke landschap, waarbij innovatie en groei worden gestimuleerd.

Investeringsfondsen

 • Wijs €300.000 toe aan collectieve investeringen onder de Cyprus Investment Funds Association, waaronder AIF, AIFLNP en RAIF. Dit geeft u toegang tot gediversifieerde investeringsportefeuilles beheerd door ervaren professionals, met waardevolle kansen voor groei en financiële stabiliteit.

Elke investeringsmogelijkheid dient een dubbel doel: het stimuleren van economische expansie in Cyprus en investeerders een reeks veelbelovende kansen bieden. Kies uw voorkeursstrategie en zet de volgende belangrijke stap om uw aspiraties in Cyprus te verwezenlijken.

Oogsten van de Voordelen van de Permanente Verblijfsvergunning in Cyprus

Ontsluit een Wereld van Voordelen en Kansen

Een permanente verblijfsvergunning in Cyprus opent de deur naar tal van uitzonderlijke voordelen en kansen. Als permanente inwoner van Cyprus zult u genieten van een wereld vol voordelen die uw leven verrijken en deuren openen naar nieuwe horizonten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die op u wachten:

 • Visumvrij Reizen: Geniet van visumvrije toegang tot tal van landen wereldwijd, wat u de vrijheid geeft om te reizen en te verkennen wanneer het u uitkomt.

 • Verblijf voor het Hele Gezin: Uw permanente verblijfsvergunning in Cyprus geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw echtgenoot, kinderen tot 25 jaar en zelfs uw ouders.

 • Hoge Kwaliteit van Leven: Geniet van de mediterrane levensstijl met prachtige landschappen, mooie stranden en een rijke culturele erfenis in Cyprus. Ervaar een ontspannen en plezierig leven in deze gastvrije omgeving.

 • Investeringsmogelijkheden: Diversifieer uw beleggingsportefeuille in Cyprus, een groeiende en dynamische economie met verschillende investeringsmogelijkheden.

 • Onderwijs en Gezondheidszorg: Toegang tot hoogwaardig onderwijs en gezondheidszorg voor u en uw gezin, wat zorgt voor gemoedsrust en een uitgebalanceerde ontwikkeling.

 • Kansen in Vastgoed: Verken de bloeiende vastgoedmarkt in Cyprus en investeer in eigendommen die zowel persoonlijke als financiële waarde hebben.

 • Belastingvoordelen: Cyprus biedt een aantrekkelijk fiscaal klimaat, waaronder geen erfbelasting en gunstige inkomstenbelastingtarieven voor inwoners.

 • Uitbreiding van het Bedrijf: Als permanente inwoner van Cyprus kunt u uw zakelijke activiteiten uitbreiden en profiteren van de bloeiende Cypriotische economie.

 • EU-lidmaatschap: Cyprus is lid van de Europese Unie (EU), wat u toegang geeft tot EU-voordelen en kansen.

 • Veiligheid en Stabiliteit: Geniet van de veiligheid en stabiliteit van Cyprus, waardoor het een ideale plek is om thuis te noemen.

Een permanente verblijfsvergunning in Cyprus is meer dan alleen een status; het is een ticket naar een verrijkt leven vol mogelijkheden. Omarm de voordelen van permanente verblijfsvergunning in Cyprus en begin aan een reis vol mogelijkheden. Uw droomleven wacht op dit prachtige mediterrane eiland.

Pad naar Permanente Verblijfsstatus in Cyprus

Uw reis naar de permanente verblijfsvergunning van Cyprus met versnelde procedure

Het traject naar permanente verblijfsstatus in Cyprus via investering is een goed gestructureerd en efficiënt proces. Bij Belalgarve Consultants zijn we toegewijd aan het begeleiden van u bij elke stap, zodat uw overgang naar uw nieuwe leven in Cyprus soepel verloopt. Hier is een Cyprus-specifieke samenvatting van de aanvraagprocedure:

1. Selectie van Onroerend Goed: Uw reis begint met het selecteren van een geschikt pand in Cyprus. De minimale investeringsvereiste is €300.000 (exclusief btw), en een initiële betaling van minimaal €200.000 is vereist. Onze juridische vertegenwoordigers kunnen u helpen bij het aankoopproces.

2. Documentvoorbereiding: Ons team helpt u bij het verzamelen en verifiëren van alle benodigde documenten voor uw aanvraag, inclusief papierwerk met betrekking tot onroerend goed.

3. Indiening van de Aanvraag: We bereiden uw aanvraag zorgvuldig voor en dienen deze in bij het Burgerlijke Stand en Migratiedienst, waarbij we zorgen voor nauwkeurigheid en naleving van de Cypriotische voorschriften.

4. Investeringsvoorwaarden: Nadat u aan de relevante investeringsvoorwaarden hebt voldaan, ontvangt u binnen twee maanden na het indienen van uw aanvraag uw Cyprus Permanent Residency Permit.

5. Bezoek aan Cyprus: Succesvolle aanvragers moeten Cyprus bezoeken binnen een jaar na ontvangst van het Permanent Residency Permit om hun vergunning en biometrische gegevens te ontvangen.

6. Tweejaarlijkse Bezoeken: Daarna zijn bezoeken aan Cyprus om de twee jaar vereist om uw permanente verblijfsstatus te behouden.

7. Financiële Criteria: Om te voldoen, moet u gedurende ten minste drie jaar een vaste depositorekening aanhouden bij een Cypriotische bank met een minimumbedrag van €30.000, afkomstig van buiten Cyprus. Daarnaast moet u een gegarandeerd jaarinkomen van ten minste €30.000 kunnen aantonen dat in het buitenland wordt verdiend.

8. Aanvullende Voorwaarden: Naast financiële vereisten moeten aanvragers, hun echtgenoten, ouders en afhankelijke personen aan bepaalde voorwaarden voldoen, waaronder een blanco strafblad en de toezegging om niet in Cyprus te werken.

9. Gezinsinclusie: Het toegekende Permanent Residency Permit dekt de hoofdaanvrager, hun echtgenoot, kinderen tot 17 jaar, volwassen kinderen tot 24 jaar (indien studenten), en getrouwde kinderen van 18 tot 24 jaar (indien studenten).

10. Cyprus Permanent Verblijf: Na succesvolle afronding van het proces wordt u een permanente inwoner van Cyprus, met genot van een hoge levenskwaliteit en waardevolle kansen.

Belalgarve Consultants is uw vertrouwde partner gedurende deze reis en biedt begeleiding, expertise en ondersteuning bij elke stap. Uw pad naar permanente verblijfsstatus in Cyprus begint bij ons, en we zijn toegewijd om dit een naadloze en succesvolle ervaring te maken, aangepast aan het Cyprus Residence by Investment Program.

Gouden visum voor Cyprus: juridische en financiële naleving

Zorgen voor een legitiem pad naar een permanente verblijfsvergunning

Het aangaan van de reis naar een permanent verblijf op Cyprus door middel van investeringen vereist nauwgezette aandacht voor de naleving van de wetgeving en een duidelijk inzicht in de daaraan verbonden kosten. Bij Belalgarve Consultants benadrukken we het belang van het naleven van het Cypriotische wettelijke kader terwijl we u door het aanvraagproces begeleiden. In dit gedeelte bieden we essentiële informatie over de naleving van de wetgeving en financiële aspecten, zodat uw pad naar een permanent verblijfsvergunning in overeenstemming wordt gebracht met de regelgeving die is opgesteld door de regering van Cyprus. Onze inzet voor transparantie en naleving zorgt ervoor dat uw reis zowel veilig als aan de wet voldoet.

Juridisch en naleving

Bij Belalgarve Consultants geven we prioriteit aan de naleving van wet- en regelgeving tijdens het aanvraagproces voor een permanente verblijfsvergunning in Cyprus. Ons team van juridische experts zorgt er ijverig voor dat elk facet van uw aanvraag in overeenstemming is met de wettelijke vereisten van Cyprus, waardoor een legitieme en soepele reis naar een permanent verblijfsvergunning wordt gegarandeerd. Wij navigeren namens u door de complexiteit van het proces en zorgen ervoor dat uw aanvraag voldoet aan de overheidsmandaten en het hoogste niveau van transparantie handhaaft. U kunt er zeker van zijn dat uw investering en uw reis naar een permanent verblijfsvergunning de wet zullen handhaven en zullen voldoen aan de hoogste normen van legaliteit en transparantie.

Kosten en vergoedingen

Het begrijpen van de kosten en vergoedingen die gepaard gaan met het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning op Cyprus is cruciaal voor een goed geïnformeerde investeringsbeslissing. Dit zijn de typische uitgaven waarmee u rekening moet houden:

Investeringsbedrag

Om in aanmerking te komen voor een permanente verblijfsvergunning is een minimale investering van € 300.000 (plus BTW) vereist. Deze investering kan verschillende vormen aannemen, waaronder residentieel vastgoed, commercieel vastgoed, bedrijfsinvesteringen of toewijzing van investeringsfondsen. Voor elk traject is een minimale investering van € 300.000 (plus BTW) nodig.

Due diligence-kosten

Als onderdeel van de aanvraagprocedure worden due diligence-kosten in rekening gebracht voor antecedentenonderzoek en beoordelingen. Deze vergoedingen variëren op basis van individuele omstandigheden en zijn essentieel om ervoor te zorgen dat aanvragers voldoen aan de noodzakelijke criteria voor een permanent verblijfsvergunning. Voor een enkele aanvrager bedraagt deze vergoeding doorgaans € 15.000.

Verwerkingskosten van de overheid

De overheid brengt verwerkingskosten in rekening voor het beoordelen en goedkeuren van aanvragen voor een permanente verblijfsvergunning. Deze vergoedingen kunnen verschillen afhankelijk van het gekozen beleggingstraject en het aantal gezinsleden dat in de aanvraag is opgenomen. Het is essentieel om onze experts te raadplegen voor de meest actuele informatie over verwerkingskosten van de overheid. Voor een standaard investeringstraject bedraagt deze vergoeding doorgaans € 500,- per aanvrager.

Juridische en advieskosten

Als u een adviesbureau als Belalgarve Consultants inschakelt, zijn er professionele kosten verbonden aan juridische en adviesdiensten gedurende het hele aanvraagproces. De complexiteit van uw aanvraag en het vereiste ondersteuningsniveau kunnen van invloed zijn op deze kosten. De advocaatkosten bedragen doorgaans 1% van de investering.

Bijkomende kosten

Bijkomende kosten kunnen bestaan uit het verzamelen van documenten, vertaaldiensten en andere specifieke vereisten die verband houden met het door u gekozen investeringstraject. De exacte kosten kunnen variëren, afhankelijk van individuele omstandigheden en behoeften.

Het is belangrijk op te merken dat vergoedingen en kosten onderhevig zijn aan wijzigingen en updates door de regering van Cyprus. Wij raden u aan om onze experts te raadplegen voor de meest actuele en gedetailleerde informatie over de specifieke kosten en vergoedingen die van toepassing zijn op uw unieke situatie. We streven ernaar transparante en uitgebreide begeleiding te bieden over alle financiële aspecten van uw reis naar een permanente verblijfsvergunning op Cyprus. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Klaar om uw Gouden Visum van Cyprus te beveiligen?

Ontdek uw weg naar permanente verblijfsstatus of investeer in Cyprus

Heeft u vragen of heeft u meer informatie nodig over het verkrijgen van permanente verblijfsstatus in Cyprus door middel van investeringen? Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u door elk stadium van het proces te begeleiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk en deskundig advies.

U kunt ook beginnen met het verkennen van mogelijke vastgoedopties voor uw investering of ons handige toeristengids voor Cyprus raadplegen om meer te ontdekken over dit prachtige land en de geboden kansen.

Vergeet niet om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en investeringsmogelijkheden in Cyprus. Uw reis naar permanente verblijfsstatus begint hier.