Vastgoed Cyprus
Veilige investeringskansen op het eiland van Aphrodite

Ons vastgoedaanbod op Cyprus

Oost Cyprus

Vastgoed kopen in Ayia Napa

Ayia Napa is een populair vakantieoord aan de zuidoostkust van Cyprus. Ook al staat het een beetje bekend als een feeststad met een bruisend nachtleven, ... lees meer.

Vastgoed kopen in Paralimni

Locatie is welllicht wel de belangrijkste factor als u aan lucratieve investeringen onder de buitenlandse zon denkt. Paralimni, geklasseerd als het centrum van de oostkust van Cyprus, ... lees meer.

Vastgoed kopen in Protaras

Protaras, aan de zuidoostkant van Cyprus gelegen, staat bekend om de prachtige stranden van de gouden kustlijn van Famagusta. De regio van Protaras is dan ook een idyllisch vakantieoord. Lees meer.

Vastgoed kopen in het binnenland van Oost-Cyprus

De vraag naar vastgoed in de dorpjes in het binnenland van Cyprus is de laatste jaren enorm toegenomen. Vooral de betaalbaarheid van hoogwaardige huizen en appartementen ... lees meer.

Waarom vastgoed kopen in Oost-Cyprus?

De schilderachtige stranden van Famagusta zijn wereldbekend. Het zeewater is er kristalhelder. Bijna alle stranden bezitten er de blauwe vlag en ook behoord het water hier tot de schoonste .... Lees meer.

Vastgoed kopen in Pegeia (Noord-Paphos)

Pegeia - Pegeia Hills Appartementen
Pegeia - Cap St. George Villas
Pegeia - Coral Residences Appart.
Pegeia - Coral Residences Villas
Pegeia - Cap St. Georges Villas

Waarom vastgoed kopen in Cyprus?

Investeren in vastgoed op Cyprus is niet alleen maar aantrekkelijk door het potentieel hoge rendement dat u kunt krijgen door de stijgende waarde in vastgoedprijzen en het huurrendement uit vakantieverhuur. Investeren in vastgoed op Cyprus is ook investeren in levensstijl. Het zuiden van Cyprus biedt één van de laagste criminaliteitscijfers van heel Europa, meerdere stranden die bekend staan als 's wereld mooiste stranden, het schoonste zeewater van heel Europa en een vriendelijke, gastvrije bevolking. Door dat Cyprus op het kruispunt van 3 continenten ligt, vindt u er culturele en gastronomische invloeden uit de hele wereld terug. Tel hier dan nog meer dan 320 dagen zonneschijn bij, en dan weet u waarom investeren in vastgoed op Cyprus niet alleen een goede investering is, maar een intelligente levenskeuze voor u en uw familie. 

Laat uw droom hier beginnen! 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!