Burgerschap van Dominica via Investering

Uw Poort naar Wereldwijde Kansen

Ontgrendel Wereldwijde Kansen met het Burgerschapsprogramma van Dominica via Investering 

Dominica, bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en stabiele politieke omgeving, biedt een van de meest kosteneffectieve en efficiënte Citizenship by Investment (CBI) programma's ter wereld. Dit programma is een gouden kans voor individuen en gezinnen die streven naar het verbreden van hun wereldwijde toegang en het genieten van de talrijke voordelen van een dubbel burgerschap. Deze uitgebreide gids behandelt de essentie van het CBI-programma van Dominica, met uiteenzettingen over de investeringspaden, toelatingscriteria, en exclusieve voordelen die horen bij het burger zijn van dit vredige Caribische eiland.

Toelatingscriteria voor het CBI-Programma van Dominica

Belangrijke Vereisten voor Potentiële Aanvragers 

Stap in een wereld van exclusieve mogelijkheden met het Dominica Citizenship by Investment Program. Dit programma is toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar en begeleidt u door een selectie van beleggingsmogelijkheden. Financiële vereisten omvatten het doen van een substantiële investering in door de overheid goedgekeurd onroerend goed of het bijdragen aan het Economic Diversification Fund. De aanvrager moet een goed karakter hebben en geen strafblad hebben. Aanvragers moeten ook een uitgebreid due diligence-proces ondergaan om naleving van internationale normen te garanderen. Het begrijpen van deze criteria is cruciaal voor een succesvolle aanvraag.

Dominica's programma omvat hartelijk uw gezin. De aanvrager kan een of meer van de volgende personen ten laste in zijn of haar aanvraag opnemen:

 • Echtgenoot
 • Kinderen jonger dan 18 jaar
 • Kinderen tussen de 18 en 30 jaar die financieel afhankelijk zijn van de hoofdaanvrager
 • Kinderen ouder dan 18 jaar die lichamelijk of geestelijk gehandicapt zijn en volledig ondersteund worden door de hoofdaanvrager
 • Ouders of grootouders van de hoofdaanvrager of zijn of haar echtgeno(o)t(e) die ouder zijn dan 65 jaar en financieel afhankelijk zijn van de hoofdaanvrager

Dit programma is niet alleen maar een investering; het is een toegangspoort tot mondiale vrijheid, een kans voor jou en je dierbaren om onder te dompelen in een levendige cultuur. Ervaar binnen enkele maanden de vreugde van een nieuw paspoort, zodat u het mondiale leven kunt combineren met de rust van Dominica. Er is geen verplichting om Dominica te bezoeken en u kunt uw paspoort bij elk consulaat of ambassade verlengen.

Ongeschiktheid

Een persoon die in een van de volgende categorieën valt, komt niet in aanmerking voor het staatsburgerschap van Dominica.

 • Heeft de informatie op zijn of haar aanvraag verkeerd weergegeven
 • Is geestelijk gehandicapt, zoals vastgesteld door een rechtbank of een arts uit de gezondheidszorg
 • Is veroordeeld voor een strafbaar feit, met uitzondering van een licht verkeersmisdrijf
 • Is door de rechtbank failliet verklaard
 • Er is een visum geweigerd aan een land binnen de Schengen-reiszone of het Verenigd Koninkrijk, dat vervolgens geen geldig visum heeft verkregen ter vervanging van de weigering

Investeringsopties in het CBI-programma van Dominica

Diverse wegen naar burgerschap

Dominica's Citizenship by Investment Program biedt gevarieerde investeringsroutes, gericht op verschillende voorkeuren en capaciteiten. Belangrijke opties zijn onder meer een aanzienlijke financiële bijdrage aan het Economisch Diversificatiefonds of het investeren in door de overheid goedgekeurde vastgoedprojecten. Elk pad heeft zijn unieke voordelen en financiële drempels, op maat gemaakt om een naadloze reis naar burgerschap te vergemakkelijken. Deze investeringsroutes ondersteunen niet alleen de economische groei van Dominica, maar bieden investeerders ook de kans om deel uit te maken van de toekomst van het eiland.

Vastgoedinvestering in een door de overheid goedgekeurd project

De regering van Dominica bepaalt welke vastgoedprojecten voldoen aan de vastgestelde drempel om te worden aangemerkt als goedgekeurde projecten, waarna ze in aanmerking komen voor deelname aan het Citizenship by Investment Program. Een aanvrager hoeft alleen de minimale investering te doen, ongeacht het aantal personen ten laste dat in de aanvraag is opgenomen. Een onroerend goed dat is verworven onder de Vastgoedoptie mag vijf jaar na de toekenning van het staatsburgerschap worden doorverkocht.

 • USD 200.000 – Ongeacht het aantal personen ten laste dat in de aanvraag is opgenomen.

Donatie aan het Economisch Diversificatiefonds

Het Economic Diversification Fund (EDF) is een sociaal-economisch ontwikkelingsfonds opgericht en beheerd door de regering van Dominica. Het Fonds wordt gebruikt voor de financiering van de ontwikkeling van projecten zoals huisvesting, infrastructuur, ziekenhuizen, scholen en elk ander project dat volgens de regering van Dominica door het land en de burgers vereist is om de levenskwaliteit in het land en voor zijn inwoners te verbeteren.

 • USD 100.000 – Enkele aanvrager
 • USD 150.000 – Alleenstaande aanvrager en echtgenoot
 • USD 175.000 – gezin van vier personen, exclusief broers en zussen van de hoofdaanvrager of de echtgenoot
 • USD 50.000 – Voor het toevoegen van een extra broer of zus van de hoofdaanvrager of van de echtgeno(o)t(e) van de hoofdaanvrager, in de leeftijd van 18 - 25 jaar
 • USD 25.000 – Voor het toevoegen van een extra broer of zus van de hoofdaanvrager of van de echtgeno(o)t(e) van de hoofdaanvrager, jonger dan 18 jaar

Ongeacht de gekozen optie moeten alle aanvragers voldoen aan de geschiktheidscriteria en een streng antecedentenonderzoek ondergaan. Belalgarve Consultants is hier om u te begeleiden bij het selecteren van de beste investeringsoptie die aansluit bij uw individuele doelstellingen en financiële middelen. We doen er alles aan om u bij elke stap van het proces te helpen en ervoor te zorgen dat uw reis naar het Dominica-burgerschap succesvol is.

Onthulling van de beloningen: voordelen van Dominica's staatsburgerschap door investering

Een wereld vol privileges wacht op u

Ontdek de vele voordelen die het Dominica Citizenship by Investment-programma met zich meebrengt. Naast het fundamentele voordeel van een tweede paspoort, opent dit programma deuren naar mondiale mobiliteit, met visumvrije toegang of toegang met een visum bij aankomst tot talrijke landen. Investeerders kunnen genieten van een stabiel politiek en economisch klimaat, voordelige belastingregimes en de kans op een leven lang veiligheid en vrede op een adembenemend mooi Caribisch eiland. Het gaat niet alleen om investeringen; het gaat erom uw levensstijl te verrijken en een welvarende toekomst voor uw gezin veilig te stellen.

Het verkrijgen van burgerschap via het Citizenship by Investment-programma van Dominica biedt een reeks voordelen die zijn ontworpen voor wereldburgers. Als Dominicaanse staatsburger kunt u het volgende verwachten:

 1. Visumvrij reizen: geniet van toegang tot tal van landen, waardoor uw reizen voor zaken of vrije tijd gemakkelijker worden.
 2. Familiebeveiliging: Neem uw gezin op in uw aanvraag en bied hen de voordelen van het staatsburgerschap.
 3. Gunstig belastingregime: Profiteer van het ontbreken van vermogenswinst- of successierechten en verbeter uw financiële strategie.
 4. Kwaliteit van leven: Geniet van de serene landschappen van Dominica, het warme klimaat en het stabiele bestuur, dat een rustige levensstijl biedt.
 5. Beleggingspotentieel: Doe aan vastgoedbeleggingen in een groeiende economie met positieve vooruitzichten.
 6. Onderwijs en gezondheidszorg: toegang tot verbeterde diensten voor u en uw gezin.
 7. Gemeenschap: Integreer in een gastvrije samenleving die rijk is aan cultuur en gemeenschapszin.
 8. Krachtig paspoort: bezit een paspoort dat u meer mondiale mobiliteit en kansen biedt.

Belalgarve Consultants kan u bij elke stap begeleiden om toegang te krijgen tot deze voordelen en uw reis naar burgerschap te vergemakkelijken.

Het sollicitatietraject: Dominica's burgerschap door investering

Uw stapsgewijze handleiding voor een nieuw paspoort

Het begin van de reis naar het staatsburgerschap van Dominica door middel van investeringen impliceert een gestructureerd, transparant proces. Belalgarve Consultants staan klaar om u bij elke stap te begeleiden:

 1. Consultatie: Uw pad begint met het begrijpen van uw ambities en het afstemmen ervan op de juiste investeringsoptie.
 2. Programmaselectie: Wij helpen u het optimale pad te selecteren, of het nu gaat om een donatie aan het Economic Diversification Fund of een investering in onroerend goed.
 3. Documentvoorbereiding: Er wordt hulp geboden bij het samenstellen en verifiëren van alle benodigde documenten.
 4. Indiening van de aanvraag: Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag volledig en nauwkeurig is ingediend.
 5. Due Diligence: Er wordt een diepgaand antecedentenonderzoek uitgevoerd om uw aanvraag te valideren.
 6. Investering: Na goedkeuring wordt de door u gekozen investering gedaan.
 7. Verwerking en goedkeuring: De overheid verwerkt uw aanvraag en leidt bij goedkeuring tot het staatsburgerschap.
 8. Ondersteuning na goedkeuring: Wij helpen u bij de integratie in uw nieuwe omgeving, inclusief gezinsintegratie voor een alomvattende toekomst.

Met Belalgarve Consultants krijgt u een partner die zich inzet voor een soepele overgang naar een nieuw staatsburgerschap en die voordelen biedt zoals meer reisvrijheid en levenskwaliteit.

Juridische en financiële naleving van het CBI-programma van Dominica

Het handhaven van integriteit tijdens uw reis naar burgerschap

De reis naar het staatsburgerschap van Dominica door middel van investeringen is verankerd in strikte wettelijke en financiële naleving, waardoor een transparant en betrouwbaar proces wordt gegarandeerd. Bij Belalgarve Consultants benadrukken we het cruciale belang van strikte naleving van de wettelijke normen van Dominica. Wij begeleiden u door de financiële nuances van het programma, met gedetailleerde informatie over de kosten en vergoedingen die ermee gemoeid zijn. Onze niet-aflatende toewijding aan ethische praktijken garandeert dat uw pad naar burgerschap veilig is en voldoet aan alle regelgeving.

Juridische nalevingsmaatregelen

Onze expertise zorgt ervoor dat uw toepassing het wettelijke kader van Dominica respecteert en de hoogste nalevingsnormen handhaaft.

Kosten en vergoedingen

We geven op transparante wijze een overzicht van alle kosten, inclusief due diligence-kosten, verwerkingskosten van de overheid en andere daarmee samenhangende kosten. Ons doel is om u een duidelijk financieel beeld te geven terwijl u aan deze aanzienlijke investering begint.

Investeringsbedrag

De primaire kosten zijn de benodigde investeringen, die afhankelijk zijn van het gekozen programma. Dit kan een vastgoedinvestering zijn in een door de overheid goedgekeurd vastgoedproject of een donatie aan het Economic Diversification Fund.

 • Zie het hoofdstuk verderop op deze pagina voor de verschillende beleggingsmogelijkheden

Due diligence-kosten

Er zijn kosten verbonden aan het due diligence-proces, inclusief antecedentenonderzoek en doorlichting om ervoor te zorgen dat aanvragers aan de noodzakelijke criteria voldoen.

 • USD 7.500 – Hoofdaanvrager
 • USD 4.000 – Echtgenoot
 • USD 4.000 – Afhankelijk van 16 jaar en ouder

Aanvraagkosten van de overheid (verwerkingskosten)

De overheid brengt verwerkingskosten in rekening voor het beoordelen en goedkeuren van staatsburgerschapsaanvragen.

 • USD 1.000 – per aanvraag

Kosten voor vastgoed van de overheid

De vastgoedoptie heeft niet-restitueerbare overheidskosten, waarvan de bedragen afhankelijk zijn van het aantal aanvragers. Deze kosten zijn niet verschuldigd voor de donatieoptie.

 • USD 25.000 – Hoofdaanvrager
 • USD 35.000 – gezin van maximaal 4 personen
 • USD 50.000 – Gezin van maximaal 6 personen
 • USD 25.000 – Voor elke extra persoon ten laste

Juridische en advieskosten

Als u een adviesbureau als Belalgarve Consultants inschakelt, zijn er professionele kosten verbonden aan juridische en adviesdiensten gedurende het hele aanvraagproces.

 • USD 2.500 - Advieskosten, per aanvraag
 • USD 25.000 - Professionele en juridische dienstverlening door de geaccrediteerde en goedgekeurde programmaagent, per aanvraag

Bijkomende kosten

Bijkomende kosten kunnen bestaan uit het verzamelen van documenten, vertaaldiensten en andere specifieke vereisten die verband houden met het door u gekozen programma.

 • Hangt af van uw persoonlijke omstandigheden, maar meestal rond de USD 3.000

Voor gedetailleerde kosten en om ervoor te zorgen dat aan alle huidige wettelijke vereisten wordt voldaan, wordt een overleg met een gerenommeerde adviseur zoals Belalgarve Consultants aanbevolen. Zij kunnen u een op maat gemaakt overzicht geven van alle uitgaven en u begeleiden bij de financiële aspecten van het aanvraagproces, zodat u bij elke stap weloverwogen beslissingen kunt nemen.

De toekomst in kaart brengen: post-investeringsstrategieën voor Dominica's CBI

Nadat u het staatsburgerschap heeft veiliggesteld via het CBI-programma van Dominica, zorgt voortdurende betrokkenheid ervoor dat u uw investering maximaliseert. Bij Belalgarve Consultants bieden we voortdurende ondersteuning en helpen we u bij het navigeren door essentiële zaken na de investering, zoals ingezetenschapsnuances, belastingoverwegingen en vastgoedbeheer. Integreren in de cultuur van Dominica verrijkt je ervaring, en wij zijn hier om die transitie te faciliteren. Omarm de reisvrijheid die uw nieuwe status biedt, en we helpen u ook bij eventuele gezinsinclusiekwesties. Laat ons u helpen uw investering te kapitaliseren en te genieten van het volledige spectrum van uw nieuwe staatsburgerschapsrechten.

Begin uw reis naar het burgerschap van Dominica via investering

Neem vandaag nog contact op met Belalgarve Consultants

Klaar om de mogelijkheden van Dominica's Citizenship by Investment te verkennen? Neem contact op met Belalgarve Consultants voor persoonlijke begeleiding. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij het proces kunnen afstemmen op uw unieke behoeften. Mis geen updates en inzichten - abonneer u op onze nieuwsbrief onderaan de pagina. Laat ons u helpen deze transformatieve reis met vertrouwen en gemak te beginnen. Uw pad naar een nieuw staatsburgerschap begint hier.