Staatsburgerschap van Dominica

Investeer op dit "Natuureiland" en ontvang het staatsburgerschap

Investeer op dit "Natuureiland"

Het Gemenebest van Dominica is een van de meest adembenemende eilanden in het Caribisch gebied. Het eiland heeft de bijnaam "Natuureiland" vanwege zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en omdat het een daadwerkelijke hotspot is voor biodiversiteit. Walvisliefhebbers, wandelaars en duikers - natuurliefhebbers van over de hele wereld trekken naar Dominica om de ongerepte schoonheid van dit Caribische juweel te ontdekken.

Dominica wordt wel een van 's werelds gelukkigste landen genoemd om te leven - dit rustige en veilige eiland is de thuisbasis van een groot aantal centurio's (mensen ouder dan 100 jaar) - een bewijs voor de positieve levenskwaliteit op dit eiland. Dominica groeit snel uit tot een belangrijk wereldwijd financieel centrum en een van de grootste bankcentra in de regio, met aanzienlijke investeringen in de uitbreiding van de offshore banksector en het administratieve kader.

Wordt staatsburger van het prachtige eiland Dominica

Dit zeer gerenommeerde en lucratieve burgerschapsprogramma bestaat sinds 1993 en wordt wettelijk gegarandeerd door de Dominicaanse wet. Het Staatsburgerschapsprogramma door middel van een investering stelt een aanvrager in staat om volledig, legaal burgerschap voor zichzelf en zijn gezin te verkrijgen door een economische bijdrage aan het land te leveren. Uw tweede staatsburgerschap mag niet worden ingetrokken, ongeacht wijzigingen in het overheidsbeleid, en wordt doorgegeven aan toekomstige generaties.

Hoeveel moet u investeren om staatsburger van Dominica te worden?

Er zijn twee hoofdwegen om het staatsburgerschap in het land te verkrijgen. De eerste is een niet terugbetaalbare donatie aan het Fonds voor Economische Diversificatie van de overheid en de tweede is door te investeren in een door de overheid goedgekeurd vastgoedproject.

Investering in onroerend goed in een door de overheid goedgekeurd project

De regering van Dominica bepaalt welke vastgoedprojecten voldoen aan de vastgestelde drempel om te worden aangewezen als goedgekeurde projecten, waarna ze in aanmerking komen voor deelname aan het Investeringsprogramma voor het verkrijgen van het Staatsburgerschap van Dominica. Een aanvrager hoeft alleen onderstaande minimale investering te doen, ongeacht het aantal personen ten laste dat in de aanvraag is opgenomen. Een onroerend goed dat onder deze vastgoedoptie is verworven, kan na 5 jaar na de toekenning van het staatsburgerschap worden doorverkocht.

Minimum investering

  • $ 200.000 (Ongeacht het aantal nabestaanden dat in de aanvraag is opgenomen)

Donatie aan het EDF (USD)

Het Economisch Diversificatiefonds (EDF) is een sociaal-economisch ontwikkelingsfonds opgericht en beheerd door de regering van Dominica. Het fonds wordt gebruikt om de ontwikkeling te financieren van projecten zoals huisvesting, infrastructuur, ziekenhuizen, scholen en elk ander project dat door de regering van Dominica wordt vereist door het land en de burgers om de levenskwaliteit in het land en voor zijn inwoners te verbeteren.

  • $ 100.000 - Enkele aanvrager
  • $ 50.000 - Echtgenoot
  • $ 175.000 - Gezin van 4 zonder broers en zussen van de hoofdaanvrager of de echtgenoot
  • $ 50.000 - Broer of zus van de hoofdaanvrager of echtgenoot 18-25 jaar
  • $ 25.000 - Elke afhankelijke persoon anders dan de echtgenoot of broer of zus van echtgenoot of hoofdaanvrager in de leeftijd van 18-25 jaar

Meer informatie over de investeringsbedragen en ook de bijkomende kosten voor het verkrijgen van het staatsburgerschap van Dominica vindt u op deze pagina.

De voordelen van het Staatsburgerschap van Dominica

✓ Visumvrij reizen naar meer dan 120 landen (EU, VK, HK enz.)

✓ 0% persoonlijk belastingtarief

✓ Vertrouwelijk en anoniem proces

✓ Gemakkelijk te verkrijgen SSN, belastingnummer, bewijs van adres en offshore-bedrijven

✓ Levenslang burgerschap

✓ Geen verblijfs- of bezoekvereisten

Wordt Staatsburger van Dominica! Wij helpen u graag verder!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op