Ontdek Grenada: Jouw Weg naar Burgerschap

Verken Nieuwe Horizonten met het Grenadiaans Burgerschap

Welkom bij het Grenada Burgerschap via Investering Programma 

Ontdek de poort naar nieuwe mogelijkheden en vrijheden in het prachtige Grenada, het Juweel van de Caraïben. Het Grenada Burgerschap via Investering Programma biedt u de kans om deel uit te maken van dit tropische paradijs en tegelijkertijd uw wereldwijde mobiliteit te vergroten. Grenada staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, gastvrije cultuur en stabiele politieke omgeving. Wij heten u van harte welkom om de voordelen van het Grenada Burgerschap via Investering Programma te verkennen en uw reis naar een nieuw leven te beginnen. 

Eisen voor krijgen van het Burgerschap van Grenada via Investering

Ontdek wie in aanmerking komt voor dit unieke kans 

Om in aanmerking te komen voor het Grenada Burgerschap door Investeringsprogramma, moet de Hoofdaanvrager aan verschillende eisen voldoen. Allereerst moet hij of zij minimaal 18 jaar oud zijn en in goede gezondheid verkeren. Bovendien moeten ze voldoende middelen hebben voor zowel de vereiste investering als de bijbehorende kosten. Het is van groot belang aan te tonen dat de gebruikte fondsen voor de investering een legale bron hebben.

Verder kan de Hoofdaanvrager diverse afhankelijke familieleden opnemen in hun aanvraag, zoals een echtgeno(o)t(e)

 • kinderen onder de 18
 • kinderen van 18-30 jaar die zijn ingeschreven bij erkende hogeronderwijsinstellingen en financieel afhankelijk zijn
 • lichamelijk of geestelijk gehandicapte kinderen ouder dan 18 die volledig worden ondersteund
 • ouders en grootouders die financieel afhankelijk zijn
 • alleenstaande, kinderloze broers en zussen ouder dan 18, zowel biologisch als wettelijk aangenomen

Deze flexibiliteit stelt families in staat om samen het Grenadiaanse burgerschap na te streven.

Onbevoegdheid voor het Burgerschap van Grenada 

Personen die aan een van de volgende criteria voldoen, komen niet in aanmerking voor het burgerschap van Grenada:

 • Het verstrekken van valse informatie op hun aanvraag.
 • Lijden aan besmettelijke ziekten of ernstige gezondheidsproblemen.
 • Een strafblad hebben met negatieve gegevens in internationale databases.
 • Een potentieel risico vormen voor de nationale veiligheid van Grenada of het land in diskrediet brengen.

Deze voorwaarden zorgen ervoor dat alleen personen van goede karakter en gezondheid, die het welzijn van het land niet in gevaar brengen, in aanmerking komen voor het burgerschap van Grenada.

Grenada Burgerschap Investeringsopties

Diverse Wegen naar het Burgerschap van Grenada

Het Grenada Burgerschap via Investeringsprogramma biedt twee investeringsopties om burgerschap te verkrijgen. Dit omvat een bijdrage aan het Nationaal Transformatiefonds of investeren in goedgekeurde vastgoedprojecten. Elke route heeft zijn eigen vereisten en voordelen, waardoor er flexibiliteit is voor individuen en gezinnen die Grenadiaans staatsburgerschap willen verwerven. Ontdek deze investeringsmogelijkheden en begin uw reis naar het levendige burgerschap van Grenada.

Donatie aan het Nationaal Transformatiefonds (NTF)

Deze niet-terugbetaalbare donatieoptie begint bij $150,000 en ondersteunt direct duurzame ontwikkelingsprojecten in Grenada, waaronder gezondheidszorg, onderwijs en infrastructuur.

 • $150,000 – Enkele Aanvrager
 • $200,000 – Hoofdaanvrager en maximaal drie afhankelijken
 • $25,000 – Elke extra Afhankelijke
 • $75,000 – Elk Kwalificerend Broertje/Zusje (naast de reguliere donatie voor gezinsgrootte)
 • $50,000 – Elke Ouder jonger dan 55 jaar (naast de reguliere donatie voor gezinsgrootte)

Vastgoedinvestering

Investeer minimaal $220,000 in door de overheid goedgekeurde vastgoedprojecten, variërend van luxe resorts tot residentiële woningen. Deze optie garandeert niet alleen uw burgerschap, maar kan ook potentieel huurinkomsten en waardestijging van het onroerend goed opleveren.

 • $220,000 (Gedeeld Project)
 • $350,000 (Individuele Eenheid) – Ongeacht het aantal afhankelijken dat in de aanvraag is opgenomen.

Deze investeringsroutes bieden een breed scala aan opties die aansluiten bij uw interesses en overeenkomen met de ontwikkelingsdoelen van Grenada, waardoor het een win-winsituatie is voor investeerders die staatsburgerschap willen verkrijgen.

Ontdek de Voordelen van het Burgerschap van Grenada

Ervaar Vrijheid, Welvaart en Wereldwijde Toegang 

Verken de buitengewone voordelen die gepaard gaan met het Burgerschap via Investeringsprogramma van Grenada. Het worden van een Grenadiaans burger is jouw toegangspoort tot een wereld van privileges, waardoor je wereldwijde kansen kunt grijpen en jouw toekomst kunt verbeteren.

Voordelen van het Burgerschap van Grenada via investering:

 • Visumvrij reizen naar 140+ landen: Grenadiaanse burgers genieten van de vrijheid om meer dan 140 landen te verkennen, waaronder invloedrijke bestemmingen zoals China, het Verenigd Koninkrijk en EU Schengen-landen. Deze ongeëvenaarde wereldwijde toegang vergemakkelijkt internationaal reizen voor zaken en plezier.

 • Unieke toegang tot China: Grenada behoort tot de selecte groep landen die visumvrij reizen naar China verlenen. Dit uitzonderlijke voorrecht bevordert sterke zakelijke verbindingen en opent de deuren naar 's werelds grootste economie.

 • E2 Visa-kans: Het Grenada-programma biedt een unieke route naar het begeerde E2 Visa voor de Verenigde Staten. Dit betekent dat je kunt wonen, werken en investeren in de VS, en zo een voordelige toekomst voor jouw familie kunt veiligstellen.

 • Volledige verblijfsstatus: Na het verkrijgen van het Grenadiaanse burgerschap heb je het recht om te wonen en te werken in deze prachtige Caribische natie. Ervaar de levendige cultuur en bloeiende economie van Grenada uit de eerste hand.

 • Geen verblijfsvereiste: Het Grenada-programma legt geen verblijfsvoorwaarden op voor of na het verkrijgen van het burgerschap. Je bent vrij om jouw leven naar eigen inzicht in te richten.

 • Dubbele nationaliteit: Maak je geen zorgen over het verliezen van jouw huidige burgerschap. Grenada staat dubbele nationaliteit toe, waardoor je jouw bestaande nationaliteit kunt behouden terwijl je profiteert van het Grenadiaanse burgerschap.

 • Aanwezigheid in het Caribisch gebied: Naast Grenada heb je het recht om te wonen en te werken in andere gastvrije Caribische landen. Deze regionale flexibiliteit biedt een gevarieerd scala aan levensstijlopties.

 • Stabiele democratie: Grenada heeft een democratische regering die bekendstaat om haar politieke stabiliteit, waardoor een veilige omgeving wordt gegarandeerd voor jouw gezin en investeringen.

 • Investeringsvriendelijk klimaat: Geniet van een uitstekend investeringsklimaat dat economische groei en financiële welvaart aanmoedigt. Grenada verwelkomt ondernemers en investeerders met open armen.

 • Financiële vrijheid: Er zijn geen beperkingen op het repatriëren van winsten of geïmporteerd kapitaal. Jouw financiële belangen zijn beschermd, waardoor je het meeste uit jouw investeringen kunt halen.

 • Belastingvoordelen: Grenada biedt een belastingparadijs zonder belasting op vermogen, buitenlands inkomen, meerwaarden, giften of erfenissen. Maximaliseer jouw inkomsten en bezittingen met dit gunstige belastingklimaat.

 • Ideale levensstijl: Ervaar een hoogwaardige levensstijl dankzij het aangename klimaat en de ongerepte natuurlijke schoonheid van Grenada. De rustige omgeving vormt het perfecte decor voor een vervuld leven.

 • Uitstekend onderwijs: Grenada herbergt St. George's University, een van de beste offshore-instellingen in de Verenigde Staten. Deze internationaal geaccrediteerde universiteit biedt eersteklas onderwijs op het gebied van geneeskunde, diergeneeskunde en kunsten en wetenschappen.

 • Onderwijskansen: Jonge geleerden profiteren van voorkeurtoegang en beurzen voor toonaangevende scholen en universiteiten, waardoor ze een voorsprong krijgen in hun academische reis.

Conclusie: Het Grenada Burgerschap via Investeringsprogramma opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden. Met visumvrij reizen naar meer dan 140 landen, unieke zakelijke kansen in China en de Verenigde Staten, financiële voordelen en een hoogwaardige levensstijl, is het een investering in een veelbelovende toekomst voor jou en jouw gezin.

De Aanvraagreis: Burgerschap van Grenada door Investering

Uw Gids voor Het Verkrijgen van het Grenadiaanse Burgerschap 

Het verkrijgen van het Grenadiaanse burgerschap via het Burgerschap door Investeringsprogramma verloopt via een gestructureerd en efficiënt proces met talrijke voordelen. Bij Belalgarve Consultants staan we u bij in elke stap:

Stap 1: Voorlopige Consultatie

 • Begin met het bespreken van uw doelen en in aanmerking komende opties met onze experts.
 • Kies uw voorkeur voor burgerschapsoptie, of het nu een donatie aan het Nationaal Transformatiefonds is of investering in onroerend goed.

Stap 2: Voorbereiding van Documenten

 • Wij helpen bij het verzamelen en verifiëren van alle benodigde documenten, met aandacht voor nauwkeurigheid.

Stap 3: Indiening van de Aanvraag

 • Uw complete aanvraag wordt ingediend bij de Eenheid voor Burgerschap door Investeren van Grenada (CIU).

Stap 4: Due Diligence & Besluitvorming

 • De CIU voert een due diligence proces uit en reageert snel op eventuele vragen.
 • Bij goedkeuring in principe worden de resterende kosten en het investeringsbedrag betaald.

Stap 5: Uitgifte van Burgerschapscertificaat & Paspoort

 • De CIU geeft het Certificaat van Inschrijving en paspoort uit.
 • Belalgarve Consultants zorgt voor een veilige levering van deze documenten aan u.

Met ons gestroomlijnde en interactieve proces garanderen wij een soepele reis naar het verkrijgen van het Grenadiaanse burgerschap, met verhoogde reisvrijheid en kwaliteit van leven.

Zorgen voor juridische en financiële naleving

Transparante vergoedingen en deskundige begeleiding voor het verkrijgen van het Grenada-burgerschap door investeringen

Bij Belalgarve Consultants begrijpen we dat het navigeren door het Grenada Citizenship by Investment Programma complex kan zijn. U kunt er zeker van zijn dat ons toegewijde team u bij elke stap van het sollicitatietraject helpt en begeleidt. Of u nu kiest voor de vastgoedinvesteringsoptie of de donatie van het Nationaal Transformatiefonds, wij zorgen voor een soepel en transparant proces. Ook kunt u geheel vrijblijvend een gedetailleerde kostenspecificatie opvragen, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo krijgt u de duidelijkheid die u nodig heeft.

Wettelijke naleving

Het Grenada Citizenship by Investment Program houdt zich strikt aan de wettelijke nalevingsnormen, inclusief grondige due diligence-controles en transparante aanvraagprocessen. Aanvragers moeten voldoen aan de vastgestelde wettelijke en financiële criteria, waardoor de integriteit en veiligheid van het programma worden gewaarborgd. Deze toewijding aan naleving schenkt vertrouwen aan investeerders en draagt bij aan de reputatie van Grenada als een gerenommeerd burgerschap-door-investeringsbestemming.

Uitsplitsing van extra kosten

Naast het initiële investeringsbedrag brengt het aanvraagproces voor het Grenada-burgerschap extra kosten met zich mee die essentieel zijn voor wettelijke naleving en verwerking. Deze vergoedingen dekken due diligence, overheidsaanvragen en verwerkingskosten. Bij Belalgarve Consultants streven we naar transparantie en bieden we deskundige begeleiding tijdens het hele proces. Vraag gerust geheel vrijblijvend een gepersonaliseerde kostenanalyse aan, afgestemd op uw unieke situatie.

Due diligence-kosten

 • Hoofdaanvrager: US$ 5.000
 • Echtgenoot: US$ 5.000
 • Personen ten laste van 17 jaar en ouder: elk US$ 5.000
 • Interviewkosten (elke persoon van 17 jaar en ouder): US$ 1.000
 • Kosten voor overheidsaanvragen
 • US$ 1.500 per persoon in de aanvraag

Verwerkingskosten van de overheid

 • Hoofdaanvrager: US$ 1.500
 • Echtgenoot: US$ 1.500
 • Personen ten laste van 18 jaar en ouder: elk US$ 1.500
 • Personen ten laste jonger dan 18 jaar: elk US$ 500

Overheidsvastgoedkosten (alleen voor de vastgoedinvesteringsoptie)

 • Hoofdaanvrager en maximaal drie afhankelijke personen: US$ 50.000
 • Elke extra afhankelijke persoon: US$ 25.000

Professionele juridische diensten en advieskosten

 • Consultancykosten: US$ 2.500 per aanvraag
 • Juridische/professionele diensten: US$25.000 per aanvraag

Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat er naast de standaardkosten mogelijk extra kosten verbonden zijn aan de afgifte van nationaliteitsbewijzen, de uitgifte van paspoorten, kosten voor bankoverschrijvingen en kosten voor vertalingen/certificeringen. Deze kosten zijn variabel en afhankelijk van individuele omstandigheden, maar bedragen doorgaans ongeveer US$ 3.000 per aanvraag. Bij Belalgarve Consultants geven we prioriteit aan transparantie en kunnen we u een gedetailleerd overzicht geven van deze extra kosten op basis van uw specifieke vereisten. Uw reis naar het Grenadese staatsburgerschap wordt bij elke stap begeleid door onze expertise.

Klaar om uw avontuur in Grenada te beginnen?

Laten we uw dromen van burgerschap in Grenada waarmaken 

Begin vandaag aan de weg naar Grenadees burgerschap! Onze experts van Belalgarve Consultants staan klaar om u door het hele proces te begeleiden. Of u nu vragen heeft, een gratis offerte wilt ontvangen of de eerste stap wilt zetten, neem nu contact met ons op. Uw nieuwe leven wacht. Abonneer u ook op onze nieuwsbrief voor de laatste updates en inzichten in de wereld van staatsburgerschap door investeringen.