In samenwerking met XEROF!

Het is nu mogelijk om vastgoed bij ons te kopen met behulp van crypto

Vijf redenen om XEROF Crypto Exchange te kiezen voor uw vastgoedtransactie.

Naarmate cryptovaluta steeds populairder worden en de acceptatie toeneemt, vragen meer mensen zich af welk platform ze moeten gebruiken voor hun investeringen, het kopen of verkopen van hoogwaardige activa. Het is van cruciaal belang om verschillende opties te overwegen voordat u genoegen neemt met een specifieke crypto-uitwisseling. Met andere woorden, een van de belangrijkste dingen is het kiezen van de juiste crypto-uitwisselingspartner wanneer u onroerend goed of andere luxegoederen koopt.

Hieronder vindt u enkele redenen waarom u XEROF als partner zou moeten kiezen.

Authenticiteit

Dit is een essentiële factor om te overwegen. Een crypto-uitwisseling moet voldoen aan de wetten van de landen waar het actief is en in het land waar het is geregistreerd. XEROF begon zijn pad in 2021, werd opgericht in Zwitserland en verkreeg Zwitsers wettelijke goedkeuring door VQF SRO, onder toezicht van FINMA (Zwitserse toezichthoudende autoriteit op de financiële markt).

Expertise

Een Scandinavisch team van experts uit vele branches (met meer dan 25 jaar ervaring) heeft het bedrijf opgericht. Onroerend goed, investeringen, fintech en cryptocurrency zijn slechts enkele van de zakelijke belangen van onze toekomstgerichte en toegewijde teamleden.

Veiligheid

De behoefte aan een veilige crypto-uitwisseling spreekt voor zich, en het beheren van activa op een beurs betekent dat u iemand anders uw geld toevertrouwt. Daarom heeft XEROF de volgende generatie beveiliging van digitale activa en combineert het de portefeuilletechnologie, MPC-CMP, met hardware-isolatie om een meerlaagse beveiligingstechnologie te garanderen. Door XEROF te kiezen als uw crypto-uitwisselingspartner, kiest u voor een betrouwbare gelicentieerde Zwitserse virtuele asset-serviceprovider.

Makkelijk te gebruiken

Er zijn drie korte stappen nodig om klant te worden en slechts twee verdere stappen om de ruil uit te voeren (Crypto naar CHF/USD/EUR om de verkoper te betalen). XEROF treedt op als uw financiële partner en alle acties zijn gebaseerd op uw aankoopcontract. U kunt hoogwaardige transacties uitvoeren via onze beveiligde OTC-handelsdesk met een toegewijde relatiebeheerder.

Gebruikerservaring

Ja, wij bij XEROF weten dat dit belangrijk is. De gebruikersinterface is duidelijk, begrijpelijk en up-to-date. Alle crypto-uitwisselingstransacties worden rechtstreeks met uw relatiebeheerder en de afdeling OTC-tradedesk gedaan.

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan!