Hotels & resorts te koop

Investeringskansen voor de toeristische industrie

Uw internationale experts in vastgoed en toerisme

Hotelinvesteringen zitten wereldwijd in een lift en staan bekend als veilige investeringen met een hoog rendement. Beleggers kunnen ervoor kiezen om uitsluitend een passief inkomen te hebben of direct betrokken te zijn bij de exploitatie van het hotel.

Op deze pagina vindt u meerdere investeringsmogelijkheden in hotels. Neem gerust contact met ons op om uw zoek- en investeringscriteria te bespreken. Behalve onderstaande investeringsmogelijkheden hebben we namelijk ook verschillende 'off-market' deals ter beschikking. Hotelaankopen dus, die niet op de publieke markt onderhandeld worden.

Wij werken nauw samen met bekende hotelmerken en reisorganisaties, zodat wij u ook na aankoop met de marketing van uw hotel binnen de toeristische industrie kunnen helpen.

Institutionele beleggers

Onze jarenlange expertise in de vastgoedsector en onze samenwerking met bekende institutionele spelers hebben ons een duidelijk inzicht gegeven in de behoeften en investeringsvereisten van institutionele beleggers. We hebben een diepgaande praktische kennis ontwikkeld van de interne besluitvormingsprocessen binnen grote fondsen. Dit inzicht stelt ons in staat om klanten op maat gemaakte diensten te bieden en ervoor te zorgen dat hun beleggingsdoelen kunnen worden bereikt.

Wij zijn gespecialiseerd in off-market transacties in toeristische vastgoedmarkten met een bijzondere focus op investeringen in Portugal, Kaapverdië en Cyprus. Wij weten hoe we aantrekkelijk off-market vastgoed kunnen vinden en tegen optimale prijzen kunnen aanbieden voordat deze activa op de publieke markt bekend worden gemaakt.

Selectie van hotel management bedrijven

Belalgarve Consultants is een gevestigde aanbieder van bemiddelingsdiensten voor investeerders die hotels willen verwerven, en helpt klanten ook bij het zoeken en selecteren van hotels. Als u op zoek bent naar een hoteluitbater om een bestaand of gepland hotel te runnen, kunnen wij u helpen bij het selecteren van een geschikte uitbater.

Belalgarve is verbonden met sterke hotelmerken in Europa, de VS, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, die samen honderden hotels onder hun beheer hebben.

Consulting en adviesdiensten voor de toeristische industrie

Ons ervaren team van consultants helpt onze klanten bij het nemen van goede investeringsbeslissingen.

We weten hoe we zoekopdrachten naar toeristisch vastgoed kunnen aanpassen aan de behoeften van onze klanten. Onze uitstekende kennis van de toeristische industrie en de markten rond toeristisch vastgoed helpt ons om robuuste vastgoedinvesteringen te vinden op goede locaties.

Ons doel is om investeringsmogelijkheden te bieden en, indien nodig, deze namens onze klant te beheren. Onze adviesdiensten bieden een volledig scala aan diensten voor kopers en investeerders.

Wij helpen u bij het nemen van de juiste beslissing

Laat u door professionals begeleiden