Belalgarve accepteert nu Crypto-valuta voor uw vastgoedtransactie

29-11-2022

Vanwege de stijgende populariteit en acceptatie komen vastgoedtransacties betaald met cryptomunten steeds vaker voor. Ook bij Belalgarve Consultants merken we een toenemende vraag van vooruitstrevende investeerders om onroerend goed te kopen met behulp van cryptomunteenheden. Het is een revolutionair aspect van de vastgoedsector en stelt crypto-investeerders in staat hun zeer volatiele crypto-activa in te ruilen voor veilige en fysieke activa.

Het vinden van de juiste partner om uw cryptomunten om te zetten

Het grootste probleem dat crypto-investeerders tegenkwamen bij vastgoedtransacties, was het beperkte aanbod van beschikbaar onroerend goed dat met cryptocurrencies kon worden gekocht. Om deze reden werd het vinden van een betrouwbare en veilige crypto-wisselbank noodzakelijk, zowel voor de kopende klanten als voor vastgoedbedrijven die deze nieuwe blockchain-technologie omarmen en zowel hun aanbod als hun klantendatabase willen uitbreiden. Met XEROF heeft Belalgarve Consultants nu deze partner gevonden, waardoor onze klanten vastgoed kunnen kopen en verkopen met behulp van de capaciteit van XEROF om cryptomunten om te wisselen in CHF, USD en EUR.

Crypto-vastgoedtransacties met 100% wettelijke naleving

Een van de belangrijkste dingen bij het kopen van vastgoed of andere luxegoederen met cryptovaluta is authenticiteit. Dit is absoluut de belangrijkste factor om te overwegen. Crypto-uitwisseling moet voldoen aan wet- en regelgeving. Vooral bij complexe transacties zoals de aankoop van onroerend goed is dit essentieel. XEROF is opgericht in Zwitserland en heeft wettelijke goedkeuring verkregen van FINMA, de Zwitserse toezichthouder op de financiële markt. De strikte regelgeving van de Zwitserse financiële markt zorgt ervoor dat de procedures en manier van zakendoen van XEROF ook volledig in overeenstemming zijn met de regelgeving van de meeste andere Europese landen.

Vastgoed kopen met Cryptovaluta op een 100% veilige manier

Alleen werken met partners die de veiligheid van onze klanten ter harte nemen, staat centraal bij Belalgarve Cosultants. Dit geldt niet alleen voor onze vastgoedinvesteringsmogelijkheden, maar ook voor onze financiële partners. XEROF heeft de volgende generatie beveiliging van digitale activa en combineert de portefeuilletechnologie, MPC-CMP, met hardware-isolatie om een meerlaagse beveiligingstechnologie te creëren. Door onze cryptomunt-wisselplatform te kiezen, kiest u voor een betrouwbare en gelicentieerde Zwitserse virtuele asset-serviceprovider.

Vastgoed kopen met Cryptovaluta: Een eenvoudig en transparant proces

Het omzetten van Crypto in vastgoed hoeft niet ingewikkeld te zijn en gebeurt in enkele, korte stappen. Na het kiezen van het voor u juiste vastgoed helpen wij u bij het openen van een rekening bij XEROF. Zij zullen optreden als uw financiële partner en de omwisseling van uw crypto naar CHF, USD of EUR uitvoeren. Eenmaal ingewisseld, wordt uw geld overgemaakt naar een speciale rekening op uw naam, van waaruit het vastgoed zal worden betaald. Het proces is duidelijk, begrijpelijk en up-to-date. Alle crypto-wisseltransacties worden rechtstreeks met een aan u toegewijde klantenmanager gedaan.

Meer weten?

Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op