Belalgarve tekent partnerovereenkomst met Casalimpa

06-01-2020

Belalgarve heeft een strategische partnerschapsovereenkomst getekend met Casalimpa om de groei van haar vastgoedbeheeractiviteiten in de Algarve te ondersteunen. Casalimpa neemt alle schoonmaakdiensten over van vastgoed beheerd door het property management team van Belalgarve.

Onze klanten vertrouwen ons in het beheer van hun vastgoed sinds 2015. "Hoewel wij onze klanten vooral assisteren bij de selectie en het koopproces van onroerend goed in Portugal, Kaapverdië en Cyprus, adviseren wij onze klanten ook over het genereren en maximaliseren van inkomsten uit hun tweede huis of de verhuur eigendom na aankoop ", zegt Vera Beken van Belalgarve. "95% van onze klanten zijn buitenlands en wonen de helft van het jaar of langer in hun thuisland, en ze willen gewoon zeker weten dat hun huis net zo goed wordt verzorgd alsof ze er zelf zouden zijn om ervoor te zorgen", voegt Vera eraan toe.

"We hebben altijd geloofd in het aanbieden van een alles-in-één service, het adviseren en begeleiden van onze klanten vanaf het eerste contact, via het zoeken naar een woning en het verkoopproces zelf, tot het beheren van hun activa op de vakantie- of langetermijnverhuurmarkt, en het maximaliseren van de opbrengst ervan ", verklaart Ralf Medernach, oprichter van Belalgarve. "Door onze samenwerking met Casalimpa kunnen we nu ook zorgen voor de schoonmaak van hun eigendom tijdens afwezigheid van de eigenaar, of tussen het in- en uitchecken van vakantiegangers. We hebben teveel op de eigenaars vertrouwd als het om het regelen van schoonmaakdiensten gaat, maar zijn nu verheugd om ook nu ook de schoonmaak en onthaal van klanten voor onze bestaande en toekomstige eigenaars te kunnen regelen en daarmee nu pas een echte alles-in-één service te kunnen bieden."

Meer informatie: vera@belalgarve.com