Luxe villa aan het meer van Kotor met privé-zwembad
Op de eerste lijn aan het meer met een eigen strand en ligplaats voor jachten tot 35m

Luxe villa waar u uw eigen jacht kunt aanmeren! Een unieke kans!

Vastgoedomschrijving

Deze luxe villa is gelegen in de baai van Kotor in het pittoreske plaatsje Strp, een authentiek dorp, met traditionele oude stenen huizen. De villa ligt op de eerste lijn van het meer en heeft een eigen strand, met aanlegplaatsen voor jachten tot 35m. De woonoppervlakte van de villa is 450m2, met een perceel van 1200m2.

De villa heeft een privé zwembad, aangelegde tuinen en terrassen, en twee bijgebouwen in het laurierbos in het achterland van de villa. Het eerste bijgebouw is een plek voor recreatie en spa. Het heeft een fitnessruimte en een sauna met een badkamer. De tweede is een bijzondere appartementseenheid in het laurierbos, die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.

De begane grond bestaat uit een inkomhal, ruime woonkamer, eetkamer, keuken, gang, toilet, bijkeuken en trap. Vanuit de woonkamer komt u op het terras met zwembad. Boven zijn er twee appartementen met badkamers. Beide appartementen hebben terrassen met uitzicht op zee. Op de zolder bevindt zich het derde appartement met één badkamer en met toegang tot een open dakterras.

De villa heeft gemakkelijke toegang tot de hoofdweg met vier buiten- en twee inpandige parkeerplaatsen. Daarbinnen is er een technische ruimte en een appartement voor bedienden.

Het ligt dicht bij een van de beroemdste restaurants in Montenegro. De villa ligt op 20 km van de oude binnenstad van Kotor en op 15 km van de jachthaven van Porto Montenegro. De plaats is goed verbonden met drie internationale luchthavens: Tivat (15 km), Podgorica (100 km) en Dubrovnik (35 km).

Deze villa is ideaal als exclusief privéverblijf, met voldoende privacy en plaats voor gasten, waardoor het ook eventueel als luxe en unieke bed & breakfast gebruikt kan worden.

Prijs: €1.650.000

Laat deze unieke kans niet liggen en neem vandaag nog contact met ons op