Luxe villa meteen aan het water en dicht bij Kotor te koop

Op 4 km van de oude binnenstad van Kotor en naast een beroemd historisch monument

Deze prachtige villa met 4 slaapkamers is meteen aan de Baai van Kotor gelegen en bevindt zich naast de beroemde historische attractie Tre Sorelle in Prcanj

Vastgoedomschrijving

Deze prachtige, meteen aan het water gelegen villa te koop in Prcanj bevindt zich op ongeveer 4 km van de oude binnenstad van Kotor. De villa ligt pal naast de beroemde historische attractie 'Tre Sorelle'.

Deze prachtige villa te koop in Montenegro beschikt inclusief de kelder over 4 niveaus. In de kelder is er een sauna voor 6 personen te vinden en ook een wijnkelder. De begane grond bestaat uit een ruime open woon- en eetkamer, de keuken, een fitnessruimte en een badkamer.

De 4 slaapkamers op de eerste verdieping hebben allemaal hun eigen badkamer. Er zijn ook twee grote terrassen waarvan één uitzicht op zee heeft. Het andere terras kijkt uit op het zwembad.

Op de tweede verdieping is er een grote recreatieruimte te vinden met een tv-salon, bibliotheek, een pooltafel en een kaartentafel. Ook beschikt de tweede verdieping over een badkamer en een kledingkast.

De villa is ingericht met antiek meubilair en de badkamer op de begane grond beschikt over vloerverwarming. Buiten zijn er aan de voorkant 4 parkeerplaatsen te vinden en achter de villa is er een groot zwembad van 11m x 4m te vinden. Naast het zwembad is er een loungezone waar men heerlijk kan ontspannen en een zomerkeuken.

De villa beschikt over een smart-home-systeem met camera's, brandalarm en Daikin stoomverwarmings-appartuur.

Door de ligging aan het water en midden in een toeristisch belangrijke streek van Montenegro is deze villa zowel geschikt als luxe privéverblijf, als ook een kleinschalig bed & breakfast of voor vakantieverhuur.

Vastgoed details

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 4+

Aantal badkamers: 6

Woonoppervlakte: 497 m2

Perceel: 910 m2

Prijs: € 3.500.000

Vraag nu meer informatie over deze prachtige villa te koop in Montenegro

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op