Moderne villa met privézwembad en eigen strand
Gelegen in het mooie authentieke dorp Strp, in eerste lijn aan het meer van Kotor

Moderne villa met prachtige uitzichten, privézwembad en een eigen strand

Vastgoedomschrijving

Deze luxe villa is gelegen in de baai van Kotor in het pittoreske plaatsje Strp, een authentiek dorp, met traditionele oude stenen huizen. De villa is gepositioneerd in eerste lijn aan het meer en biedt een eigen strand. De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 270m2, een groot terras van 150m2 en ligt op een perceel van 820m2.

De villa heeft een privézwembad, aangelegde tuinen, terrassen, gym en sauna.

De begane grond bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer, eetkamer, keuken, gang, toilet, bijkeuken, een slaapkamer met badkamer en de trapopgang. Boven zijn drie slaapkamers met eigen badkamers. Alle slaapkamers hebben een terras met uitzicht op zee.

De villa heeft een gemakkelijke toegang tot de hoofdweg met twee buiten- en twee overdekte parkeerplaatsen. Er is ook een technische ruimte.

Het ligt dicht bij de restaurants en de dagelijkse voorzieningen van het dorpje Strp. De villa ligt op 20 km van de oude binnenstad van Kotor en op 15 km van de jachthaven van Porto Montenegro. Bovendien is de villa goed te bereiken vanuit drie internationale luchthavens: Tivat (15 km), Podgorica (100 km) en Dubrovnik (35 km).

Deze villa is een uitstekende vastgoedbelegging en kan gebruikt worden voor permanent eigen verblijf of als investering met hoog rendement via vakantieverhuur.

Prijs: €2.200.000

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie en foto's aan