Uitstekend gelegen woonhuis te koop in Tivat

Wonen in een rustige wijk boven de stad Tivat en met een prachtig uitzicht over de baai

Dit mooie huis te koop in Montenegro ligt op korte afstand van het centrum van Tivat en biedt een mooi uitzicht over de Baai van Kotor

Vastgoedomschrijving

Dit mooi huis te koop in Tivat ligt in de rustige wijk Kava, van waar u een prachtig uitzicht over de stad Tivat en de Baai van Kotor heeft.

Op de begane grond van dit comfortabel woonhuis is er een inkomhal, een woonkamer, een keuken met eetkamer, een kleerkast, toilet en een terras. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, 2 badkamers, een kledingkast, een kleine woonkamer en 2 terrassen met een mooi uitzicht.

De villa is voorzien van vloerverwarming en airconditioning, Italiaanse keuken met Bosch apparatuur en inbouwkasten. Het perceel is beplant met veel groen en wordt onderhouden door een automatisch irrigatiesysteem. Ook is er parkeerplaats voor twee auto's.

De luxe jachthaven Porto Montenegro, met zijn chique restaurants, gezellige bars, kunstgalerijen, maritiem museum en het geweldig zwembadpark LidoMar, bevindt zich maar op 7 minuten rijden van het huis. Bij Porto Montenegro is er ook een bekende zeilschool en een Britse privéschool.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaand huis

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2 

Woonoppervlakte: 199 m2

Perceeloppervlakte: 424 m2

Zwembad: Nee

Prijs: €680.000

Geniet van een uitstekende levenskwaliteit met dit comfortabel woonhuis te koop in Tivat

Neem vandaag nog contact met ons op