Vastgoedbeheer Algarve

Wij maximaliseren het inkomen van uw vakantiehuurwoning 

Wij zorgen voor uw vakantiewoning

Succesvolle vastgoedbeheerdiensten zijn gebaseerd op vertrouwen tussen de vastgoedbeheerder en de eigenaar. Als eigenaar van onroerend goed die vastgoedbeheerdiensten nodig heeft, bevindt u zich misschien niet altijd in de buurt van het onroerend goed dat u verhuurt. Of misschien heeft u het te druk om zelf voor de woning te zorgen. Het kan ook zijn dat u niet over de knowhow beschikt om uw eigendom succesvol op de markt te brengen, of simpelweg niet de tijd heeft om de reserveringen en klantenaanvragen die binnenkomen te beheren.

Als een van de bovenstaande punten op u van toepassing is, moet u gebruik maken van onze diensten voor vastgoedbeheer.

Vastgoedbeheer waarop u kunt vertrouwen

Bij Belalgarve nemen we het beheer van vastgoed en het succes van uw tweede woning zeer serieus. Wij zijn geen makelaar die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om extra inkomstenbronnen te vinden. Wij zijn specialisten op het gebied van toerisme en hospitality en geloven in een duurzame aanpak van het beheer van uw vastgoed. Transparantie in wat we doen, waar u ook bent, en het succes van uw vastgoed boven ons eigen inkomen stellen, zijn beide belangrijke pijlers van onze aanpak.

Ons unieke "Fluid Pricing" systeem

Bij duurzaam vastgoedbeheer gaat het niet om het genereren van een maximale commissie, maar om het op de vakantieverhuurmarkt plaatsen van uw woning als een betrouwbare kwaliteitsplek voor een onvergetelijke vakantie. Succesvol vastgoedbeheer maximaliseert daarom de bezettingsgraad van uw woning en zorgt ervoor dat een maximaal aantal van die boekingen of hun familie en vrienden in de toekomst naar uw vakantieverblijf willen terugkeren. Vastgoedbeheer gaat over u als eigenaar en uw klanten als vakantieganger, niet over de commissie van de vastgoedbeheerder. Daarom hebben we een unieke marketingtechniek ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze aanpak de meest duurzame aanpak is voor uw vastgoed:

 • Gegarandeerde netto huurprijs overeengekomen met de verhuurder De netto huurprijzen worden vooraf overeengekomen met de eigenaar van de accommodatie en betaald per verhuur zoals overeengekomen en zonder aftrek
 • Onze servicefee wordt opgeteld bij het afgesproken nettotarief Bovenop de met de eigenaar overeengekomen huurprijs voegen wij onze flexibele servicekosten toe. Dit stelt ons in staat om de huurprijs van uw woning dagelijks aan te passen aan de behoeften van de markt, zonder te hoeven wachten op de goedkeuring van de eigenaar. Deze ontvangt namelijk steeds het vooraf overeengekomen bedrag.
 • Wij optimaliseren de huurtarieven door onze flexibele prijsbenadering Door onze service fee aan te passen, kunnen we snel inspelen op de markt en de huurprijs verlagen of verhogen om de best mogelijke bezettingsgraad voor uw pand te realiseren.

Kies wat u nodig heeft

Kies de bouwstenen die het beste bij u passen. Wilt u uw appartement het hele jaar door verhuren of slechts een deel van het jaar? Wilt u alleen gebruik maken van onze boekings- en marketingservice? Of heeft u ook onderhoud en schoonmaak nodig voor uw pand? Met ons bouwsteensysteem heeft u altijd de touwtjes in handen.

Vakantieverhuur BASIS-pakket

Inbegrepen in de boekingsservicetoeslag - geen extra kosten

 • Marktanalyse We analyseren en stellen voor elk boekingsseizoen de beste huurprijs voor uw woning voor.
 • Boekingsplatforms Wij publiceren uw accommodatie op Booking.com & AirBnB. We controleren regelmatig de markt en actualiseren de prijzen indien nodig volgens ons fluid-pricing-systeem.
 • Promotie via sociale media Wij promoten uw woning regelmatig op onze Social Media Kanalen.
 • Vragen van klanten Onze meertalige medewerkers beantwoorden de aanvragen en vragen van klanten voorafgaand aan een boeking
 • Reserveringsbeheer We volgen en beheren al uw reserveringen, zorgen ervoor dat u geen overboekingen heeft en dat vrije periodes worden gepromoot.
 • Telefoon voor noodgevallen Alle klanten krijgen een telefoonnummer dat ze 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen bereiken voor het geval ze problemen ondervinden tijdens hun verblijf
 • Sleutelhouder Wij bewaren, beheren en verzorgen de eigendomssleutels op een veilige plaats.

Vakantieverhuur PLUS-pakket

Bevat het BASIS-pakket en de volgende items:

 • Assistentie bij in- en uitchecken klant Wij begeleiden uw klanten persoonlijk tijdens het inchecken bij uw accommodatie, nemen de borg en geven de borg terug bij het uitchecken na een grondige vertrekinspectie.

 • Brievenbus legen en kamerplanten water geven Wij zorgen ervoor dat uw brievenbus geleegd wordt en uw kamerplanten water krijgen.

Prijs:

 • Woningen tot 150 m²: €89,00 per maand + BTW
 • Woningen vanaf 150 m²: €149,00 per maand + BTW

Prijzen geldig voor een minimale contractduur van 6 maanden.

Vakantiewoning PREMIUM-pakket

Bevat het BASE- en PLUS-pakket en de volgende items:

 • Schoonmaak We maken uw eigendom na elk vertrek van klanten schoon en zorgen ervoor dat het fris en klaar is voordat nieuwe gasten arriveren

 • Vastgoedbezoeken en werkbegeleiding U heeft ons nodig om iets in uw eigendom te controleren, foto's te maken, toezicht te houden op werken of aanwezig te zijn om een levering in ontvangst te nemen? Wij staan voor u klaar!

Prijs:

 • Woningen tot 150 m²: €368,00 per maand + BTW
 • Woningen vanaf 150 m²: €638,00 per maand + BTW

Prijzen geldig voor een minimale contractduur van 6 maanden.


Onze belangrijkste voordelen:

 • Transparant & betrouwbaar
 • Meertalige klantenondersteuning
 • Uniek Fluid-Pricing-systeem
 • Gemaakt door echte professionals in het toerisme
 • Volledige gelicenseerd makelaars- en vastgoedbedrijf

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek