Exclusieve villa met privézwembaden en strand

Deze villa met meerdere zwembaden ligt 20 meter van de zee en geniet van een spectaculair uitzicht

Unieke kans om een exclusieve villa met privéstrand, zwembaden en een eigen aanlegsteiger te kopen

Vastgoedomschrijving

Dit vastgoed biedt een unieke kans voor iedereen, die op zoek is naar een zeer exclusieve villa met privéstrand, zwembaden, parkeerplaats, eigen aanlegsteiger en een mediterrane privétuin van maar liefst 2500 m2. De villa ligt op 20 meter van de zee en biedt een spectaculair uitzicht over Baai van Kotor en in het bijzonder op het door de Unesco beschermde klooster van het eiland Gospa od Milosti. De villa is ontworpen om perfect te passen bij het mediterrane landschap, waar steen, hout en glas de perfecte harmonie creëren met de mediterrane vegetatie rondom de villa.

De villa is samengesteld uit drie verschillende niveaus met een totale netto woonoppervlakte van ongeveer 770 m2. Er zijn terrassen, een wintertuin, zwembaden en het privéstrand.

De drie niveaus zijn met elkaar verbonden met innovatieve en driedimensionale dynamische trappen die de totale beleving van de open ruimtes en van het licht optimaliseren. De villa werd ontworpen met nadruk op de unieke positionering van het perceel. U kunt hier vanuit elke kamer in het gebouw genieten van het spectaculaire uitzicht over de baai. Zelfs vanaf de begane grond heeft u hier een schitterend uitzicht.

Dit alles wordt nog versterkt door de grote terrassen op elke verdieping, die de natuurlijke verbinding vormen tussen de binnen- en buitenruimtes.

De begane grond werd ontworpen als SPA en recreatiezone. U vindt hier een uniek en spectaculair architectonisch concept terug. De SPA is gemaakt in een natuurlijke grot met de originele kliffen als een belangrijk interieurelement.

Geniet van een leven vol exclusiviteit en privacy in deze prachtige villa of start een luxe gastenverblijf met eigen strand in Montenegro, één van de snelst groeiende toeristische bestemmingen van Europa.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande villa

Woonoppervlakte: 770 m2

Perceeloppervlakte: 2500 m2

Prijs: €3.500.000

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan!