Villa te koop met een prachtig uitzicht over de baai

In een rustige wijk van Tivat gelegen en omgeven door mediterraan groen

Deze mooie villa te koop in Tivat is rustig gelegen op ongeveer 800 m van de kustlijn en biedt prachtige uitzichten over de Baai van Kotor

Vastgoedomschrijving

Deze villa is uiterst goed gelegen door de dichtbijheid van het centrum van Tivat, maar ook door de rust die de wijk Kava aan haar bewoners biedt. Door de verhoogde ligging van deze wijk geniet u bovendien van prachtige uitzichten over de stad en de Baai van Kotor.

Op de begane grond beschikt deze villa over een inkomhal, een inloop garderobe en een prachtig uitgevoerde halve badkamer. Er is ook een grote open woonkamer met eetkamer en de keuken. Alle vloeren zijn van hardhout met vloerverwarming, er is een open haard en alle verlichtingsarmaturen zijn geplaatst. Achter de keuken is er een slaapkamer met eigen badkamer. 

Er zijn verdere 3 slaapkamers op de bovenste verdieping waarvan er één een inloopkast en een eigen badkamer heeft. De andere twee slaapkamers delen een badkamer met ligbad en douche. Alle kamers op de bovenste verdieping hebben toegang tot het terras en de buitenruimte.

Buiten beschikt de villa over een privézwembad en parkeerplaats voor twee auto's.

Deze villa is zowel geschikt voor permanente woonst als ook een investering met hoog rendement door vakantieverhuur.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 4

Aantal badkamers: 3

Woonoppervlakte: 287 m2

Perceeloppervlakte: 834 m2

Privézwembad: ja

Prijs: € 1.200.000

Vraag nu meer informatie aan over deze prachtige villa te koop in Tivat

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op