Cap St. Georges Panoramic Villas in Cyprus

Ononderbroken uitzicht, oneindige luxe

De 'Panoramic villa's' genieten van een panoramisch en vrij uitzicht over de Middellandse Zee

Vastgoedomschrijving

Deze villa's in het westen van Cyprus hebben een eigentijdse stijl en zijn ontworpen met tijdloze elegantie. Een lichte helling richting de zee biedt aan iedere villa een spectaculair uitzicht op zee. Eigenaren kunnen de lokale cultuur en haar geschiedenis 'beleven' door middel van rijke en luxe materialen. Van de benedenverdiepingen tot de balkons zijn lokale kleuren en smaken verwerkt in steen, hout, planten en mozaïeken. De villa's spelen ook met licht en schaduw en vervagende randen tussen binnen- en buitenruimtes. De weelderige woonruimtes geven het gevoel dat ze deel uitmaken van het spectaculaire landschap. Alle villa's worden onderhouden door een gerenommeerde hotelexploitant die op verzoek ook de verhuur van uw villa zal regelen.

De villa's zijn voorbeelden van luxe wonen. Bewoners kunnen uren wegdromen in hun privézwembad of jacuzzi, ontspannen in hun sauna of genieten van de nieuwste films in hun hypermoderne thuisbioscoop. Wijnkelders, beeldhouwwerken en goed uitgeruste sportruimtes zijn ook belangrijke kenmerken. Alle materialen zijn van extreem hoge kwaliteit, van natuurstenen vloeren en glasmozaïektegels tot hardhouten schermen en aluminium ramen van maritieme kwaliteit.

Het resort van Cap St. Georges werkt net als een particuliere ledenclub: bewoners en hun gasten genieten van exclusieve faciliteiten zoals het Seashore Clubhouse, bars, restaurants, spa en tennisbanen. Alle villa's zijn volledig onderhouden en chauffeurs, conciërges, babysitters, tuinmannen, onderhoudspersoneel en huishoudsters staan ​​altijd voor u klaar.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 3 - 4

Woonoppervlakte: van 250 tot 316 m2

Perceeloppervlakte: 602 tot 830 m2

Parkeerplaats: 1

Zwembad: Privézwembad

Locatiedetails

Strand: meteen aan zee

Luchthaven: 30 minuten rijden

Restaurants: in het resort

Nieuwe Marina: 7 minuten rijden

Prijs: vanaf € 2.500.000 + BTW

Uw vastgoedinvestering in een oase van luxe villa's met uitzicht op zee

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan