Exclusieve luxe appartementen aan zee

Ontdek deze unieke residentie met een adembenemend panoramisch uitzicht over de zee

Het idee van wonen aan het water, in een luxe 5-sterren residentie in het hart van de stad Paphos

Vastgoedomschrijving

Soho Resort is een exclusief residentieel vastgoedproject in Cyprus met twee hoge torens van 15 en 16 verdiepingen met luxeappartementen, duplexen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers.

De luxe winkels en het restaurant op de begane grond zorgen voor een kosmopoliete sfeer en veel gemak voor de bewoners. De eigen parkeergelegenheid en opslagfaciliteiten zijn op de onderste verdieping van de appartementen geplaatst, terwijl gasten gebruik kunnen maken van de gunstig gelegen parkeergelegenheid aan de voorkant van het resort.

Vlak voor het resort ligt het gouden zandstrand van Sodap en het voetpad langs de kustlijn dat het oosten verbindt met de westelijke promenade van de kust van Paphos.

Het adembenemende uitzicht op de kust van Paphos, de haven met het pittoreske kasteel, het uitzicht over de stad tot zover deze zich uitstrekt, zorgt voor verfrissende gevoelens van stressverlichting.

Grote veranda's van de grond tot de top zijn ontworpen om prachtige zonsopgangen en zonsondergangen over de diepblauwe Middellandse Zee te observeren.

Eersteklas conciërgediensten, Spa- en fitnesscentrum, zwembaden, 24-uurs beveiliging, zakencentrum, restaurants en winkels; allemaal ontworpen om een​​ superieur comfort te bieden. De omheinde gemeenschappelijke ruimtes van het resort, aan de achterkant van de torens, zijn een perfect ontworpen omgeving voor exclusief gebruik door de eigenaren en hun families. Prachtig aangelegde tuinen, kinderspeeltuin en een enorm buitenzwembad om te spelen of gewoon te ontspannen en te genieten van je dag.

Vastgoed details

Type vastgoed: appartement of penthouse

Aantal slaapkamers: 2 tot 4

Woonoppervlakte: vanaf 123 m2

Parkeerplaats: privé en overdekt

Locatiedetails

Strand: 50 m

Winkels: 25 m

Restaurants: 25 m

Luchthaven: 17 km

Prijs: vanaf €1.770.000 + BTW

Een droomresort, waar licht, ruimte en voortreffelijke kwaliteit overal zichtbaar zijn 

Bekijk de video van deze prachtige appartementen te koop in Paphos

Wil je meer weten over deze buitengewone kans om exclusief en luxe vastgoed in Cyprus te kopen?

Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan