Los Colibríes in Isla Canela

De nieuwste ontwikkeling aan de westelijke Costa de la Luz

Ontdek deze nieuwste ontwikkeling meteen naast het golfterrein

Residencial "Los Colibríes" is de nieuwste woonontwikkeling in Isla Canela en biedt een luxe en moderne woningen met een geweldig uitzicht op de golfbaan en de lagunes.

Het strand, de marina van Isla Canela, het vissersdorpje Punta del Moral als ook het gezellig en typisch stadje Ayamonte liggen op 1,5 km afstand en allemaal gemakkelijk met de auto, de fiets of zelfs te voet te bereiken. Dankzij deze ligging, bij de ingang van het vakantieoord Isla Canela, naast de golfbaan en het natuurgebied "marismas de Isla Cristina", kunt u genieten van een grote verscheidenheid aan flora en fauna en een rustige en prachtige omgeving.

Een woonontwikkeling gemaakt voor levenskwaliteit

Los Colibríes, de nieuwste ontwikkeling van Isla Canela, bestaat uit meerdere woonprojecten. In midden van de grote gemeenschappelijke tuinen ligt er een groot zwembad met apart kinderbad. Er zijn ook tennis- en padelbanen en basketbalvelden. Bovendien komt er een grote multifunctionele ruimte die uitstekend geschikt is voor vergaderingen of evenementen. De naastgelegen golfbaan vervolledigd het aanbod aan faciliteiten.

Een divers en betaalbaar aanbod aan vastgoed

Los Colibríes in Isla Canela bestaat uit appartementen met één tot drie slaapkamers. Bovendien zijn er ook een aantal halfvrijstaande huizen met privétuin en te koop. Alle woningen hebben een zeer modern design en beschikken over een hoogwaardige afwerking.

De appartementen

De appartementen beschikken allemaal over grote terrassen met glazen balustrades. Op deze manier kunt u zowel binnen als buiten van uw woning van de mooie uitzichten en de zonovergoten Costa de la Luz genieten. In de woon-eetkamers zijn er moderne keukens geïntegreerd. Voor alle appartementen zijn er parkeerplaatsen op de begane grond voorzien. Het is bevendien ook mogelijk om nog extra bergingsruimte aan te schaffen. Er zijn appartementen met twee of drie slaapkamers. Beide type appartementen hebben altijd twee badkamers. Er is ook een beperkt aantal één-slaapkamer-appartementen te koop met één badkamer.

De half-vrijstaande huizen

De half-vrijstaande huizen te koop in Los Colibríes zijn even mooi en modern afgewerkt als de appartementen. Ze bestaan uit een begane grond met inkomhal, een ingebouwde keuken met eethoek, een ruime woonkamer die naar het terras met privétuin opend, en een gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en twee badkamers. Er is bovendien toegang naar een groot dakterras met mooie uitzichten over de omgeving. Vóór het huis is er een klein voortuintje en een carport.

Realiseer uw dromen in Isla Canela

Dit betrouwbare project wordt uitgevoerd door Isla Canela S.A., de beheerder van het vakantieoord zelf. Opgericht in 1985, heeft dit bedrijf in de loop der jaren meer dan 4.600 woningen, 2 winkelcentra, 5 hotels, een 18-holes golfbaan en een jachthaven met meer dan 230 ligplaatsen gebouwd, allemaal op Isla Canela, en heeft het nog eens een 18-holes golfbaan verworven, op korte afstand van de eerste.

Investeren in dit project is dus vrijwel risicovrij. De bouw is al ver gevorderd en de oplevering van de verschillende woningen is voorzien tussen Juni en Oktober 2024. Echter is al meer dan een kwart van de woningen al gereserveerd of verkocht. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezoek aan het show-appartement te regelen. Vul onderstaand contactformulier in en begin vandaag nog met uw reis naar een betere levenskwaliteit, en / of het verdienen van een hoog jaarlijks rendement door vakantieverhuur.