Luštica Bay, een bekroonde en magische bestemming

 Ontdek, verken en maak verbinding met de dramatische schoonheid van Montenegro

Ontdek Luštica Bay

Ontdek de onweerstaanbare charme van Luštica Bay, een opmerkelijke bestemming die cultuur, erfgoed en gastronomie harmonieus combineert. Deze levendige stad, tegen de ontzagwekkende achtergrond van de door UNESCO beschermde Boka Bay-bergen en de Adriatische Zee, nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in een wereld van eindeloze schoonheid en onbenut potentieel. Met een gevoel van rust en verbondenheid is Luštica Bay een bestemming waar overal boeiende ervaringen wachten.

Montenegro is een land van ongeëvenaarde schoonheid en beschikt over enkele van de mooiste landschappen van Europa. De rijke geschiedenis, door UNESCO beschermde locaties, ongerepte stranden en prachtige nationale parken komen samen om een werkelijk magische ervaring te creëren. Verken de betoverende baai van Kotor, waar majestueuze bergen, oude stenen huizen, oude forten, afgelegen stranden, wandelpaden en eeuwenoude olijfgaarden wachten. Deze opmerkelijke schatten maken de baai van Luštica duidelijk uniek en bieden een buitengewone mix van natuurlijke wonderen en cultureel erfgoed.

Sinds de oprichting in 2008 is Luštica Bay uitgegroeid tot een bloeiende stad die een gemeenschapsgevoel koestert en een goed geleefd leven omarmt. Met het prestigieuze Chedi Hotel, vier serene stranden, meer dan 30 winkelruimtes, sportvelden en een levendig jachthavendorp wordt elk moment verrijkt. Verken gezinsgerichte buurten die zijn ontworpen voor een harmonieus leven. Ervaar gemak, voorzieningen van wereldklasse en de perfecte mix van dineren en winkelen. Luštica Bay zorgt ervoor dat uw tijd goed wordt besteed en dat uw levensstijl wordt verbeterd.

Luštica Bay is uitgegroeid tot een bloeiende gemeenschap, ontworpen om aan de veranderende behoeften van haar bewoners te voldoen. Met de toekomstplannen in gedachten zal de stad plaats bieden aan 6.000 inwoners, met meer dan 3.000 appartementen, meer dan 300 luxe villa's met zeezicht en zes extra hotels. Het 4,9 km lange kustpad 'Lungo Mare' verbindt de stad met de prachtige kustlijn en biedt schilderachtige verkenningstochten. De elegante jachthaven zal worden uitgebreid naar meer dan 100 ligplaatsen en uitgebreide faciliteiten bieden, zoals medische centra, financiële diensten, scholen en meer. Onze niet-aflatende toewijding aan duurzaamheid en harmonie met de natuur blijft de kern van ons ethos.

Luštica Bay is een boeiende bestemming met een verscheidenheid aan levendige gemeenschappen, die elk een andere levensstijl weerspiegelen. Geniet van een prachtig uitzicht op het water en de levendige sfeer van Marina Village. Ervaar de dynamische mix van residentiële en commerciële ruimtes in Centrale, met zijn levendige straten vol met winkels, restaurants, cafés en een bruisend Piazza. Ontdek The Peaks, de eerste residentiële golfwijk van Montenegro, die een unieke woonmogelijkheid biedt. Bij Luštica Bay heeft u de kans om het perfecte huis te kiezen dat aansluit bij uw voorkeuren en wensen.

Onze duurzame architectuur vertelt de rauwe schoonheid van Montenegro en is een visuele uitdrukking van zijn cultuur en erfgoed. Elk aspect van het project, dat terugkomt in al onze ontwerpen, is diep geworteld in het land en de cultuur waartoe het behoort. Geïnspireerd door de overvloedige traditie van Montenegro, wordt Luštica Bay, met zachtgekleurde stenen woonruimtes onderbroken door terracotta tegels en zeeblauwe houten luiken, een tijdloze impuls van de geografie van het schiereiland.

The Peaks: de meest verfijnde woonwijk van Luštica Bay

Ontdek The Peaks: Het Topniveau van Luxe Wonen in Luštica Bay 

Welkom bij The Peaks, de meest exclusieve wijk in het betoverende Luštica Bay, waar luxe de ongerepte schoonheid van de Adriatische kust van Montenegro ontmoet. Als de nieuwste toevoeging aan deze bekroonde ontwikkeling, staat The Peaks als een testament van architecturale uitmuntendheid en ongeëvenaarde levensstijlaanbiedingen. Ontworpen door de legendarische Gary Player, is de wijk klaar om een voortreffelijke golfbaan te hosten, waardoor het toneel wordt gezet voor een ongeëvenaarde woonervaring. 

Botanika Residences bij The Peaks

In het hart van The Peaks liggen de Botanika Residences, een vooraanstaande collectie die het toppunt van residentiële luxe vertegenwoordigt. Vervaardigd door internationaal geprezen architecten, bieden deze residenties een scala aan woonopties, waaronder verfijnde villa's, ruime 3-slaapkamer stadshuizen en elegante appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Elk huis is ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren, waardoor de hedendaagse interieurs worden benadrukt en de buiten schoonheid in uw woonruimte wordt gebracht.

Kenmerken en Voorzieningen:

  • Villa's, Rijhuizen en Appartementen: Kies uit een verscheidenheid aan woningtypes, elk met unieke kenmerken zoals heuvelzicht appartementen met toegang tot de golfbaan of exclusieve villa's met privézwembaden.
  • Natuurlijke Elegantie: Interieurs pronken met natuurlijke materialen zoals steen en hout, die de authentieke Montenegrijnse architectuur weerspiegelen, aangevuld met buitenzwembaden en zonnige terrassen.
  • Privacy en Gemak: Geniet van de privacy van uw eigen ruimte met het gemak van nabijgelegen voorzieningen voor winkelen, dineren en sportactiviteiten.

Investeren, wonen en genieten van Montenegro

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op