Botanika Residences in The Peaks

Een nieuwe woongemeenschap met een adembenemend uitzicht op de Adriatische Zee

Verken The Peaks: Het Hoogtepunt van Weelderig Wonen in Luštica Bay 

Stap binnen in The Peaks, de ongeëvenaarde wijk van Luštica Bay, die luxe belichaamt te midden van de ongerepte pracht van de Adriatische kust van Montenegro. Als de nieuwste parel in deze internationaal erkende ontwikkeling, vertegenwoordigt The Peaks een toewijding aan superieur architectonisch ontwerp en een levensstijl van exclusiviteit. Bedacht door de gerenommeerde Gary Player, is deze gemeenschap voorbestemd om een vooraanstaande golfbaan te bevatten, wat een levenservaring belooft zonder weerga. 

Botanika Residences in The Peaks

In het hart van The Peaks vindt u de Botanika Residences, een elite-ensemble dat het toppunt van weelderig wonen tentoonstelt. Ontworpen door wereldberoemde architecten, bieden de residenties diverse woonkeuzes, van verfijnde villa's en ruime 3-slaapkamer stadshuizen tot elegante appartementen variërend van één tot drie slaapkamers. Het ontwerp van elke residentie geeft prioriteit aan het doorlaten van natuurlijk zonlicht, wat de moderne interieurontwerpen versterkt terwijl het de externe natuurlijke schoonheid naadloos in elk huis integreert.

Leven Te Midden van Schoonheid en Traditie

The Peaks biedt niet alleen een ontsnapping naar een wereld van luxe, maar dompelt u ook onder in het rijke erfgoed van Montenegro. De architectuur en de indeling van de gemeenschap zijn zorgvuldig geïntegreerd in de ruige topografie van de heuvel, om de milieu-impact te minimaliseren en de natuurlijke schoonheid van het gebied te behouden. Met adembenemende uitzichten op de Adriatische Zee, belichaamt The Peaks een nieuwe gemeenschap met een oude ziel, die Montenegrijnse tradities vermengt met hedendaagse esthetiek.

Ontdek uw droomhuis in The Peaks bij Luštica Bay, waar luxe, natuur en erfgoed samenkomen om een levenservaring te creëren zoals geen ander.

Woningtypes:

Botanika AppartementenMet groottes van 100 – 170 m², bieden deze appartementen een open woonplan, balkons, op maat gemaakte keukens met Miele-apparaten en optionele high-end upgrades.

Botanika RijhuizenGolfbaan rijhuizen met privézwembaden, drie slaapkamers, vloerverwarming, en een binnen-buiten ontwerp ethos, verspreid over 215m² plus 750m² grond.

Botanika Villas: Exclusief ontworpen door Block722, deze villa's beschikken over drie slaapkamers, uitgebreide tuinen en luxueuze interieurs, variërend van 357 – 435m².

Uw Droomhuis Wacht op U bij The Peaks

Stel u voor dat u elke ochtend wakker wordt met adembenemende uitzichten op de Adriatische Zee, omgeven door de ongerepte schoonheid van de Montenegrijnse kust. Bij The Peaks in Luštica Bay wordt deze droom uw realiteit. Of u nu op zoek bent naar de elegantie van een verfijnde villa, de charme van een ruim stadshuis of het comfort van een luxueus appartement, The Peaks biedt een exclusieve woonervaring die speciaal voor u is ontworpen.

Waarom Kiezen voor The Peaks?

  • Ongeëvenaarde Luxe: Elke woning in The Peaks is een meesterwerk van design en comfort, en biedt ongeëvenaarde luxe en elegantie.
  • Exclusieve Levensstijl: Van de door Gary Player ontworpen golfbaan tot de serene stranden en levendige stadskern, The Peaks biedt een levensstijl zoals geen ander.
  • Natuurschoon: Gelegen in het hart van Luštica Bay, is The Peaks omgeven door de natuurlijke schoonheid van Montenegro, met prachtige uitzichten en een omgeving van vrede en rust.

Neem de Volgende Stap

Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar uw droomhuis in The Peaks? Registreer vandaag nog uw interesse en word deel van deze exclusieve gemeenschap. Door het contactformulier in te vullen, vraagt u niet alleen informatie over een eigendom; u zet een stap naar een nieuw hoofdstuk in uw leven.

Mis Dit Niet

Kansen zoals deze komen niet vaak voor. The Peaks bij Luštica Bay vertegenwoordigt het toppunt van luxe leven op een van de mooiste locaties ter wereld. Mis uw kans niet om deel uit te maken van deze exclusieve gemeenschap. Vul nu het contactformulier in om uw interesse te registreren en de eerste stap te zetten naar het leven waar u altijd al van gedroomd heeft.

🌟 Registreer Nu Uw Interesse 🌟

Uw droomhuis bij The Peaks is niet zomaar een eigendom; het is een levensstijl, een luxe en een nalatenschap voor generaties die komen. Sluit u bij ons aan en laten we samen uw droom werkelijkheid maken.