Appartement met één slaapkamer te koop in Madeira

In een regio met prachtige zonsondergangen, spannende uitzichtpunten en  grenzenloze schoonheid

Dit comfortabele en luxe één slaapkamer appartement te koop in Madeira is een ruime woning met een prachtig afgewerkte en-suite-slaapkamer en een groot balkon met eigen klein zwembad

Vastgoedomschrijving

Dit ruime appartement te koop in Madeira biedt een ruime woonkamer met een open en volledig ingerichte keuken. Via de hal met een apart gastentoilet komt u in de slaapkamer uit. Deze beschikt over een inbouwkast en een eigen badkamer met 2 wastafels, een toilet en een ligbad.

Zowel de slaapkamer net als de woonkamer bieden rechtstreekse toegang tot een ruim balkon / terras van 31 m2. Op dit balkon bevindt zich ook een klein privé zwembad van 3 m2, waar u heerlijk vanuit het water met een aperitief in uw handen van de prachtige zonsondergangen kunt genieten.

Dit appartement bevindt zich nog in aanbouw. Dank zij onze designpakketten heeft u daarom ook nog zelf inspraak op de gebruikte materialen en kleuren binnen het appartement. Onze perfect afgestemde designpakketten zorgen zo voor een uniek, maar toch aan de omgeving aangepast  interieur.

Het appartement is op een manier ontworpen om u optimaal van de binnen- en buitenruimtes te laten genieten. Door de ligging van het woonresort heeft u er ook een prachtig uitzicht over de oceaan.

Deze eersteklas woning is gelegen bij Calheta aan de zuidwestkust van het zonovergoten eiland Madeira.

Dit appartement is perfect te gebruiken als winterverblijf, voor permanente woonst of om extra inkomen te genereren via de verhuur op de luxe vakantieverhuurmarkt.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartement

Aantal slaapkamers: 1

Aantal badkamers: 1 + 1 gastentoilet

Woonoppervlakte: 58 m2

Buitenruimte: 38 m2

Prijs: €325.000

Vraag nu meer informatie aan over dit luxe één slaapkamer appartement te koop in Madeira

Geheel vrijblijvend