Luxe villa's met een adembenemend uitzicht op zee

Woon in het paradijs en omringd door de natuur, de blauwe zee, ruwe klippen en groene bergen

Het 'Saudade' project is een eigentijdse collectie van zes luxe huizen met 3 slaapkamers waar eigenaren privé kunnen genieten van hun eigen stukje paradijs.

Vastgoedomschrijving

De villa's van de kleine, maar exclusieve residentiële ontwikkeling 'Saudade' liggen op  geweldige kliffen met een schitterend uitzicht op de zee en de omliggende prachtige natuur tussen Ponta do Sol en Ribeira Brava. In Madeira staat dit gebied bekend als het warmste deel van het eiland.

Alle villa's zijn ontworpen met de visie om u een stralend baken te geven dat u uw thuis kunt noemen. Met onze ontwerppakketten kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakt en uniek interieur. Elk pakket ademt een sfeer uit die is afgestemd op de omgeving door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke producten, waaronder steen en marmer. Kies uit warme tinten met donkere accenten of pure paletten met kalmerende tinten.

De villa's zijn slimme huizen, die een geavanceerde ervaring tot leven brengt en u door de modernste technologie te gebruiken verbinding laat maken met uw huis op een manier die u nooit voor mogelijk had gehouden. Ons technologie-uitbreidingspakket neemt uw huis mee naar de toekomst en verandert de manier waarop u leeft op een radicale wijze. Controleer uw airconditioning, elektronica en uw 24-uurs beveiliging met uw smartphone. Houd uw huis schoon met een automatische stofzuiger en geniet van Apple Siri, een kunstmatige intelligentie die al uw vragen kan beantwoorden.

De architectuur van deze hoogwaardige villa's werd geïnspireerd door moderne Portugese architectonische afwerkingen, inclusief buitenterrassen, privézwembaden, jacuzzi's en en-suite badkamers. De huizen werden perfect geplaatst met hen uitzicht op de oceaan en de setting van tropische tuinen, moderne architectuur en spectaculaire overloopzwembaden. De zorgvuldig ontworpen gemeenschappelijke ruimtes zorgen voor gezelligheid en de mogelijkheid tot zonnebaden op de terrassen bij het zwembad.

Het open ontwerp maximaliseert de binnenruimtes, waarbij de keuken en woonkamer uitkomen op een buitenterras dat beschikt over een open haard en een buiteneethoek uitgerust met een barbecue en een bar. De villa beschikt over drie goed geproportioneerde slaapkamers die zijn afgewerkt volgens de hoogste standaard.

Het huis is gebouwd op meerdere niveaus met een slimme vormgeving, waardoor de blauwe oceaan vanaf alle uithoeken van het huis gezien kan worden.

Deze exclusieve villa's zijn geschikt vopor permanente woonst, om extra inkomsten te genereren via de luxe vakantieverhuur-markt, of een combinatie van beide. Deze villa's komen ook in aanmerking als investering om het Portugese Gouden Visum te verkrijgen. 

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 3

Woonoppervlakte: 195 m2

Perceeloppervlakte: 664 m2

Privézwembad: 25 m2

Prijs: vanaf €1.495.000

Vraag nu het uitgebreide informatiepakket aan over deze exclusieve villa's te koop in Madeira