Prachtige villa's met 4 slaapkamers en zeezicht te koop in Paphos

Wonen dicht bij de zee en de nieuwe jachthaven van Paphos

Geniet van een leven in een moderne villa met zeezicht en dicht bij alle dagelijkse voorzieningen

Vastgoedomschrijving

Deze mooie en elegante nieuwbouw villa's te koop in Cyprus zijn gelegen in het unieke, weelderige landelijke gebied van Chlorakas op enkele kilometers ten noorden van de stad Paphos.

Hier woont u op slechts 6 minuten loopafstand van het strand en dicht bij alle lokale voorzieningen en faciliteiten. Hierdoor hebben deze villa's de ideale locatie om er vast in te wonen, of als vakantieadres te gebruiken of te verhuren.

Doordat de nieuwe jachthaven van Paphos op slechts 1 kilometer van deze nieuwbouw villa's gebouwd wordt, zijn deze huizen ook een uitstekende investering. Niet enkel kunt u door vakantieverhuur extra rendement genereren, maar door de toekomstige jachthaven zal ook het in de villa geïnvesteerde kapitaal groeien.

Deze villa's te koop in Paphos zijn elegant ontworpen en bieden 2 verdiepingen met de mogelijkheid van een daktuin aan te leggen boven de tweede verdieping. Vanuit de villa's heeft u steeds een mooi uitzicht over de omgeving en tot aan de zee.

Op de begane grond vindt u een open keuken en eetgedeelte, een ruime woonkamer met toegang tot de tuin, een gastentoilet en een slaapkamer die bijvoorbeeld ook als bureau gebruikt kan worden. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan één mastersuite met eigen badkamer, inloopgarderobe en rechtstreekse toegang tot een groot balkon. De andere twee slaapkamers op de eerste verdieping delen één grote familiebadkamer. Boven de tweede verdieping kunt u optioneel een daktuin laten inrichten met prachtige uitzichten op de omgeving en de zee. 

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaande villa

Aantal slaapkamers: 3 + 1

Aantal badkamers: 2 + 1 gastentoilet

Woonoppervlakte: vanaf 199 m2

Perceeloppervlakte: vanaf 300 m2

Locatiedetails

Strand: 6 minuten wandelen

Winkels: 500 m

Restaurants: 300 m

Luchthaven: 15 km

Prijs: vanaf € 410.000 + BTW

Bekijk de videobeelden van deze nieuwe vastgoedontwikkeling in Paphos

Mis deze investeringskans in Cyprus niet en vraag vandaag nog het volledige informatiepakket aan

Geheel vrijblijvend