Moderne 3 slaapkamer appartementen

Stijlvolle en moderne appartementen in Pegeia met een geweldig uitzicht over de omgeving

Geniet van een uitstekende levenskwaliteit in de heuvels tussen Paphos en Coral Bay

Vastgoedomschrijving

Pegeia Hills is een spiksplinternieuw en kleinschalig appartementencomplex. Het gebouw is gelegen in de heuvels van Pegaia en op korte afstand van de stranden rond Coral Bay. Door de ligging in de heuvels heeft u vanuit dit complex en de appartementen een prachtig uitzicht over de omgeving en ook de zee

Pegeia Hills bestaat uit 10 prachtige appartementen, die allemaal over 3 slaapkamers en 2 badkamers beschikken. Ook hebben de appartementen een ruim balkon met een panoramisch en vrij uitzicht. Ieder appartement beschikt bovendien over een eigen overdekte parkeerplaats en een individuele bergingsruimte. Er is ook een lift. 

De verwerking van steen, glas en grote veranda's in het ontwerp zorgen ervoor dat dit appartementencomplex bijzonder stijlvol en ter gelijkertijd modern oogt. Er staat bovendien ook een groot gemeenschappelijk zwembad tot de exclusieve beschikking van de bewoners van Pegeia Hills. En zelfs vanuit dit zwembad kunt u genieten van de prachtige vergezichten over de omgeving, de stad en de zee.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartement

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Woonoppervlakte: vanaf 127 m2

Parkeerplaats: 1

Locatiedetails

Strand: 7 à 10 minuten

Luchthaven: 35 minuten

Restaurants: 5 minuten

Winkels: 5 minuten

Prijs: vanaf € 344.250 + BTW

 Nieuwbouw appartementen in Cyprus! Grijp uw kans!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan