Het grootste voltooide appartementencomplex in Athene

Onmiddellijk rendement op uw investering aangezien de appartementen al verhuurd zijn 

118 luxe en ultra-moderne appartementen in Athene te koop

The 118 is uniek en de grootste voltooide luxe residentiële ontwikkeling in Groot-Athene, op een toplocatie met adembenemend uitzicht op de baai van Elefsina.

De hele ontwikkeling bestaat uit 118 luxe appartementen met extra grote balkons, gemaakt door een team van topontwerpers in Londen en zorgvuldig ontworpenmet hoogwaardige materialen.

Appartementen in een top-locatie van Athene

Omdat het complex al voltooid is, is The 118 een veilige investeringskans met een gegarandeerd rendement. Sterker nog, de appartementen zijn al verhuurd, waardoor u onmiddelijk na aankoop zorgeloos kunt genieten van uw rendement.

Het complex heeft een prachtig uitzicht op zee en is gelegen op wandelafstand van restaurants, scholen en supermarkten. Het centrum van Athene is binnen 25 minuten rijdend te bereiken.

Een unieke investeringskans met geschiktheid voor het griekse Gouden Visum

De appartementen worden kant en klaar verkocht, inclusief meubels. De verhuur van de appartementen wordt volledig voor u beheerd en u ontvangt het eerste jaar na aankoop een contractueel vastgelegd en gegarandeerd huurrendement van €10.000. Voor alle daaropvolgende jaren ontvangt u een netto huurrendement van 70% op de huurinkomsten. U kunt kiezen voor een verhuurcontract van 4 jaar of 10 jaar. Na afloop kiest u of u het appartement wil verkopen, of zelf wil gebruiken, of verhuren.

Voor niet-EU onderdanen zijn deze appartementen ook geschikt om het Griekse Gouden Visum te ontvangen. Hiermee krijgt u een vaste verblijfsvergunning in Griekenland met de optie om na 6 jaar de griekse nationaliteit aan te vragen.

Grijp uw kans!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een bezichtiging vast te leggen