All White Apartments in Paralimni

Een unieke combinatie van stijl, ruimte en privacy

40 nieuw gebouwde luxe en moderne lifestyle appartementen in de prachtige regio Famagusta

Locatie verkoopt. Elke vastgoedprofessional weet dit, en dat geldt ook voor Giovani Homes, waarschijnlijk de meest emblematische vastgoedontwikkelaar in zuidoost Cyprus. Onnodig te zeggen dat bij het plannen van een nieuwe ontwikkeling de locatie het eerste is waar het professionele team van Giovani naar kijkt. Giovani's nieuwste ontwikkeling, All White Apartments, is slechts een verder voorbeeld van deze aanpak.

Een bloeiende stad op slechts 5 minuten van de mooiste stranden van de regio

Het land Cyprus als zodanig heeft al een enorm locatievoordeel. Strategisch gelegen op het kruispunt van drie continenten, Europa, Afrika en Azië, biedt Cyprus uitstekende vliegverbindingen en eersteklas luchthavens, waardoor het eiland perfect is voor werken en reizen binnen en buiten de Europese Unie. Maar hoewel de grootte van het eiland gemakkelijk te overzien is, is locatie ook van cruciaal belang binnen het land.

Paralimni, met zijn centrale ligging in de regio Famagusta, is steeds populairder geworden bij zowel inwoners als toeristen op Cyprus. Paralimni is een perfecte mix van de charme van een typisch Cypriotisch dorp en de kosmopolitische levensstijl van een snelgroeiend stedelijk centrum. De stad is zeer goed aangesloten op het wegennet en ligt op slechts 40 minuten rijden van de internationale luchthaven van Larnaca. De beroemde stranden van Protaras zijn in minder dan 5 minuten te bereiken.

Luxe en moderne lifestyle appartementen

All White Apartments is gebouwd op een strategische locatie, waarbij de afstand tussen Paralimni en de gouden zandstranden van Famagusta wordt gehalveerd. Restaurants, bars, banken, hypermarkten en bakkerijen bevinden zich in de directe omgeving van de ontwikkeling. De appartementen van All White zullen zowel vastgoedkopers die op zoek zijn naar een vast adres bevallen als investeerders die op zoek zijn naar een tweede huis of vakantieappartement in de zon.

Een unieke combinatie van stijl, ruimte en privacy

Giovani's nieuwste vastgoedontwikkeling in Paralimni combineert alles wat een moderne en veeleisende huizenkoper zoekt. In plaats van één groot gebouw zijn de 40 stijlvolle appartementen gelijkmatig verdeeld over 4 aparte gebouwen, met een luxe gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen in het centrum van de ontwikkeling. Alle appartementen krijgen toegewezen parkeerplaatsen en de meeste appartementen op de bovenste verdieping hebben een eigen daktuin met een prachtig uitzicht over de omgeving en tot aan de zee. Het beste is dat de appartementen nog in aanbouw zijn, wat betekent dat als u uw appartement nu reserveert, u de laatste hand kunt leggen aan een grote keuze aan hoogwaardige interieuropties.

Maar als u uw appartement in deze moderne en mooie ontwikkeling wilt, moet u snel handelen. Appartementen in deze gewilde ontwikkeling verkopen erg snel en net als bij andere ontwikkelingen van Giovani wordt verwacht dat ze voor het einde van de bouw later dit jaar uitverkocht zullen zijn. Een live beschikbaarheidsoverzicht vindt u op deze link.

Reserveer vandaag nog uw appartement in All White Apartments!

Vraag het volledige informatiepakket aan door onderstaand formulier in te vullen