Eerste "La Pierrade" restaurant op Portugese bodem opent in Albufeira

06-02-2020

Met de opening van een "La Pierrade" restaurantfranchise in het hart van Albufeira, heeft het beroemde Franse franchisemerk eindelijk zijn weg gevonden naar Portugal.

David Mejean, een Frans staatsburger uit de stad Lyon, heeft eerder met dit merk gewerkt en heeft altijd genoten van de vriendelijke en gezellige sfeer gecreëerd door dit restaurantconcept. Gehuwd met een vrouw uit Pêra in de Algarve, besloot hij begin 2018 zijn bedrijf in Frankrijk te verkopen en naar de prachtige kust van de Algarve te verhuizen.

Hij nam in juni contact op met Belalgarve Consultants met de opdracht om het meest geschikte pand voor zijn project te vinden. Belalgarve identificeerde snel een gesloten restaurant aan de Avenida da Liberdade in Albufeira als de ideale locatie voor een dergelijk project en de onderhandelingen begonnen snel daarna.

De deal werd gesloten en het "La Pierrade" restaurant in Albufeira opende zijn deuren op 10 december vorig jaar, slechts enkele maanden na de beslissing van David om dit bedrijf in de Algarve te openen.

Met het "La Pierrade" -concept wordt een maaltijd met familie of vrienden een moment van gezelligheid en gedeeld plezier. De bereiding is zo eenvoudig en snel, dat de klanten niets anders hoeven te doen tijdens de maaltijd dan dit moment met anderen te delen.

Kinderen worden niet vergeten. Ook voor hen is La Pierrade een feest. Ze kunnen hun eigen eten koken zoals de grote mensen en dit zonder enig risico.

Het stenen kooktoestel van Pierrade maakt dieetkoken mogelijk omdat het geen vet gebruikt. Alle voedingsmiddelen behouden hun oorspronkelijke smaak, het wordt niet gedenatureerd door een voorraad vet. Het is natuurlijk belangrijk om als ingrediënten alleen maar goede producten te gebruiken. Met deze manier van koken komen deze producten dan ook helemaal tot hun recht.

Zorg ervoor dat je David en zijn vrouw een bezoek brengt de volgende keer dat je in Albufeira bent en ontdek een andere eetervaring, nu, na vele andere landen, ook beschikbaar in Portugal.

La Pierrade Albufeira bevindt zich op 92, Avenida da Liberdade en is dagelijks geopend van 8.30 uur tot 02.00 uur. U kunt uw tafel telefonisch reserveren op +351 289 107 134. Lees meer en volg hun nieuws op hun eigen Facebook pagina: facebook.com/lapierradeAlbufeira.

"Belalgarve is er trots op dat het heeft bijgedragen aan het toevoegen van een nieuwe eetervaring aan het restaurantlandschap van de Algarve, vooral omdat het de bedoeling van David is om in de winter open te blijven", legt Ralf Medernach, oprichter van Belalgarve, uit. "Elk restaurant of toeristisch bedrijf dat in de winter open blijft, helpt ons om de Algarve verder te promoten als een echte vakantiebestemming voor het hele jaar. "

Belalgarve Consultants matchen sinds 2015 met succes toerisme en onroerend goed en bieden meertalige adviesdiensten aan particuliere en zakelijke beleggers die op zoek zijn naar investeringsgerelateerde vastgoedmogelijkheden in zowel Portugal alsook Kaapverdië en Cyprus. Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.