Mooie één-slaapkamer-appartementen meteen aan het strand te koop in Cyprus

In deze resort-appartementen kunt u genieten van alle comfort en diensten van een luxe hotel op een onovertroffen locatie.

Appartementen te koop in een uniek complex, gelegen op een toplocatie met uitzicht op de Middellandse Zeekust van Protaras

Vastgoedomschrijving

Deze appartementen liggen in een van door de Middellandse Zee geïnspireerd resort direct aan de kust en in het centrum van Protaras, een van de belangrijkste vakantieplaatsen van Cyprus. Het project biedt een onovertroffen locatie en is een must voor wie op zoek is naar op zoek naar een appartement aan zee. Vier prachtige stranden liggen op loopafstand, waaronder het beroemde strand van Fig Tree Bay, waar het zachte gouden zandstrand de turquoise mediterrane wateren ontmoet.

Protaras is de meest kosmopolitische badplaats van Cyprus en wordt bewonderd door alle bezoekers van het eiland. Zelfs voor lokale Cypriotische inwoners is het moeilijk om hier nog woningen te vinden. De vraag is er steeds groter dan het aanbod, wat voor blijvend stijgende vastgoedprijzen zorgt.

Hierdoor is Protaras ook een ideale locatie voor vastgoedinvesteerders. Niet enkel omdat de vastgoedprijzen blijven stijgen, maar ook omdat er het hele jaar door ontzettend veel vraag is naar huurwoningen.

De nieuwe jachthaven, een nieuwe golfbaan in de onmiddellijke omgeving en een nieuw kustpad dat de stranden en afzonderlijke resortgebieden tussen Protaras en Pernera verbindt, zullen deze uitstekende kustlijn nog populairder maken. Binnen 10 minuten rijden van Protaras vind u bovendien ook de populaire badplaats Ayia Napa, waar ook geweldige stranden en toeristische voorzieningen te vinden zijn, waaronder een grote kermis en het beste waterpark van Cyprus.

De appartementen zijn allemaal voorzien van een volledig ingerichte keuken en kasten in Italiaanse stijl, keramische tegels van hoge kwaliteit, volledige inrichting in badkamers, ramen met dubbelglas en voorziening voor airconditioning in elke kamer. Het gebouw is bovendien uitgerust met een lift, privéparkeerplaatsen voor alle eigenaars en ook opbergruimte voor alle appartementen. Naast de 2 grote gemeenschappelijke zwembaden en het beveiligde kinderbad zijn er ook aangelegde tuinen en een tennisbaan.

Mis deze kans dus niet en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: appartementen

Aantal slaapkamers: 1

Aantal badkamers: 1

Woonoppervlakte: vanaf 44 m2

Balkonoppervlakte: 4 m2

Referentie: CYBA00021

Prijs: vanaf € 175.000

Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar. Wacht niet langer

Vraag ons geheel vrijblijvend om meer informatie