Nieuwbouw rijhuizen in een golfresort aan de Algarve

Woon of investeer in een golfresort met een prachtig uitzicht op de groene omgeving

Deze nieuwbouw rijhuizen met twee slaapkamers te koop aan de Algarve zijn ideaal als uw tweede thuis, of als vastgoedbelegging met hoog huurrendement

Vastgoedomschrijving

In een golfresort halverwege de prachtige kustlijnen van de Algarve en het historisch stadje Silves ontstaan er deze prachtige nieuwbouw rijhuizen met 2 slaapkamers. De huizen bieden een mooi uitzicht op een meertje en de prachtige groene omgeving rond Silves. Alle huizen beschikken over twee en-suite-slaapkamers. Behalve de twee badkamers is er ook nog een apart gastentoilet.

De huizen worden inclusief een keuken met hoogwaardige apparatuur en airco geleverd. Alle huizen beschikken bovendien over een kleine tuin.

Voor alle huizen zijn er parkeerplaatsen voorzien. Behalve de golfbaan op zich beschikt dit resort over een clubhuis met restaurant en winkels. De fantastische kust van de Algarve ligt op minder dan 15 minuten rijden en de internationale luchthaven van Faro ligt op ongeveer 40 km afstand.

Als u op zoek bent naar een combinatie van moderniteit en natuur, dan zijn deze huizen en het resort op zich zeker een goede keuze voor uw eigen vakanties, maar ook als investering met hoog rendement door vakantieverhuur.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: rijhuizen

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 2 + gastentoilet

Woonoppervlakte: 86 m2

Energiecertificaat: in bewerking

Referentie: PTBA00017

Prijs: €339.000

Vraag nu meer informatie aan over deze prachtige nieuwbouwhuizen aan de Algarve