3 slaapkamer huizen te koop met een zeer centrale ligging

De stranden van Ayia Napa en Larnaca liggen op slechts 15 minuten rijden van het project

Kwalitatieve en betaalbare huizen te koop in een centraal gelegen pittoresk dorpje in zuidoost Cyprus

Vastgoedomschrijving

Gelegen in het pittoreske dorpje Avgorou, is het aantrekkelijke project van Ayia Marina een unieke combinatie van traditionele en moderne architectuur. Het project bestaat uit villa's met optie voor een privé zwembad. Uiteraard biedt deze woongemeenschap ook een ruim gemeenschappelijk zwembad.

Uiterlijk zijn de aantrekkelijke bogen en externe stenen bekleding verwerkt in het ontwerp van elk pand, waardoor ze zowel onderscheidend als visueel bewonderenswaardig zijn.

Het dorp Avgorou combineert oude Cypriotische charme met de moderne cultuur van het eiland. Uitgestrekte groene velden en een prachtig landschap omringen het gebied, terwijl in het dorp een scala aan winkels en dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Avgorou is centraal gelegen aan de oostkust en binnen handbereik van de naburige steden. De stranden van Ayia Napa en Larnaca liggen op 15 minuten rijden van het project en de luchthaven van Larnaca is binnen 25 minuten rijden te bereiken.

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer traditionele setting voor hun toekomstige huis in de zon is het project van Ayia Marina de perfecte keuze.

Vastgoed details

Type woning: Koppeling-vrijstaande villas

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Overdekte ruimte: 139 m2

Perceeloppervlakte: vanaf 130 m2

Privézwembad: optioneel

Prijs: vanaf €221.950 + BTW

Laat uw droom onder de zon van Cyprus hier beginnen!

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op