Het prachtige zon-eiland Sal

Geen enkel ander eiland schijnt helderder dan Sal

Op het Kaapverdische Sal vindt u een prachtig klimaat het hele jaar door en pittoreske stranden

Het eiland Sal heeft over de laatste tien jaar een spectaculaire groei in het toerisme meegemaakt. Aanzienlijke internationale investeringen hebben voor een verbeterde infrastructuur gezorgd en nieuwe hotels, resorts, golfresorts, jachthavens, waterparken en commerciële centra openden de laatste jaren hun deuren. De lokale economie op Sal, ook thuisbasis van de belangrijkste internationale luchthaven van Kaapverdië, groeit in lijn met het toenemende aantal bezoekers op het eiland. Het enorme aantal vastgoedinvesteringen op het eiland zorgde ervoor dat Sal ondertussen meer dan 60% van de gehele Kaapverdische vastgoed verhuurmarkt uitmaakt. De vakantieganger voelt zich er alvast goed. Sal heeft het hele jaar door tropische temperaturen, geen regen- of orkaanseizoen, en dus een ideaal klimaat om te genieten van een aantal van de beste stranden ter wereld waar een scala aan watersporten zoals snorkelen en duiken geboden worden.

Santa Maria, een toeristische bestemming van wereldklasse

Santa Maria is de belangrijkste badplaats op Sal en biedt veel kleur en mogelijkheden om de lokale cultuur om te ontdekken. Omdat Santa Maria het eiland tot een toeristische bestemming van wereldklasse heeft ontwikkeld, vindt u er ook talloze charmante restaurants, bars en winkels. Zowel toeristen als vastgoedinvesteerders voelen zich aangetrokken tot Santa Maria door de prachtige, puur witte zandstranden. Het warme kristalheldere water is perfect voor een verkoelende duik in de oceaan, maar ook voor activiteiten zoals watersporten en duiken. U kunt zelfs een dag walvissen bekijken of gaan diepzeevissen. Er is voor ieder wat wils.

Investeerders geloven alvast in het potentieel van deze tropische top-bestemming. Miljarden euro's worden geïnvesteerd, met een sterk en gecontroleerd overheidsprogramma en ook in nieuwe luchtverbindingen naar steeds meer Europese steden.

Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden die het eiland Sal te bieden heeft